Gå til innhold

misfit

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av misfit

  1. Jeg har en server som står og går på en gammel hd. jeg frykter for at den disken en dag bryter sammen, og jeg står der med greiene i postkassa. Hørt rykter om noe "GHOST" greier, men jeg vet ikke hva det er. Isåfall, kan jeg sette inn en ny harddisk og "ghoste" over opprativ og alle andre prog og innjussinger? kopiere hele disken!? slik at jeg bare kan bytte disken, og alt er oppe som før? :ermm:

     

     

    Takk

  2. Er det noen her på forumet som har vannavkjølt sin Shuttle pc? Jeg har 50c på cpu (idle) og den blir fort mye varmere. jeg har som skjermkort, Gforce Fx5900ultra 1600XP

    256mb og det har to vifter og de STØYER. jeg begynner å bli desperat. hva kan jeg gjøre ? kjøpte meg en fanless vgacooler men da må jeg kutte isykker hakve kabinettet for å få det til å passe. :hmm: forslag?

  3. Hei igjen.

    Jeg har nå lagt win xp på raptor 36 gig disken men maskinen finner ikke D: (250 sata disken) :blush: hva gjør jeg galt? jeg har koblet dem i hver sin lille røde sata kontakt i hovedkortet og jeg kan se diskene i bios men ikke på "min datamaskin" Ps jeg skal ikke sette raid på maskinen .

    Igjen er jeg takknemelig for hjelp :)

  4. Sitter her med en ny maskin som jeg skal sette sammen men har møtt på et problem.

    Har et hovedkort (asus P5LD2) med en wd raptor 36 gig sata2 disk og den har jeg fått montert. med hvordan kobler jeg dvd brenner og dvd spiller på hovedkortet? tidligere gikk de på ide kabelen fra hd til hovedkort men hva nå? skal jeg bruke ide kabelen fra drevene til hovedkort? Om noen kan hjelpe meg her så hadde jeg hvert takknemelig.

     

    ps jeg har enda en sata2 disk (wd 250) skal den settes som slave? eller ingår det på koblingen på hovedkortet? :cry:

  5. Såvidt meg bekjent har Audi/Passat 1,8turbo en mekanisk måler som du beskrev, og flere lider av problemastisk motor gange etter innmontert dumpvalve uten retur av luft. Ja takk begge deler sier jeg, uproblematisk motor gange óg lyden fra dumpventilen :yes:

    Om jeg kjører K&N sports luftfilter og fjærner orginal luftfilter boks, og kjøper dumpvalve med retur, vil det da "poffe" fra dumpventilen? Høyt nok?

     

    Takk for svar.

  6. Er det slik at man kun får lyden av dumpventilen så lenge den blåser ut i firluft? Finnes det ikke dumpventiler som gir lyd men retunerer luften til systemet? Jeg er på tynn is her da jeg ikke helt vet hva dette innebærer, men har lest meg til at det er best å bruke dumpventil med retur grunnet luftmengdemåler og bedre motor-gange.

  7. Har bare et spørsmål. Jeg har en Passat 1,8 t og lurer på:

    Med bytte av luft filter, vil jeg da få økt drivstoff forbruk?

    Har lyst å chippe men da også bytte eksosannlegg. Vil det bli noe mer lyd om jeg bytter til k&n filltre? vil det ha noen effekt på motor? vil bilen kunne brukes som vanlig selv om luftfiltre, chipp og eksos er byttet? eller må jeg kødde under panseret hver gang det er kaldt eller regner ute?

     

    Sikker mangen dumme spørsmål men dette kan jeg ikke :roll:

    Takk for svar

×
×
  • Opprett ny...