Gå til innhold

Radey

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Radey

  1. Er jo utrolig tungvindt å ha 3 (!) overganger for å få HDMI ut i andre enden... helt sykt egentlig.... så sykt at jeg sliter med å akseptere det... heheh

     

    DET må vel være noen som har fått det til på en enklere måte? uten å måtta ha hundre en overganger. Jeg skal jo ha 3 HDMI skjermer... muligens med to extended med eget skjermkort antagelig.

     

    Eyefinity virker som en genial greie, som er veldig dårlig gjennomtenkt rent praktisk ovenfor forbrukeren. MST hubs... hvor er de? :D EYEfinity kom jo ikke i år heller da.

     

    Beklager irritasjon. Er ikke ment mot noen. :)

  2. Hei

     

    Sliter med å finne noen som tar opp akkurat dette, da det fleste alt har kjøpt og er mer opptatt av å få til CCC og feilsøking rundt det.

     

    Om noen kunne hjelpe meg med følgende spørsmål :

     

    1. Kan man kjøre nevnte skjermkort med eyefinity på 3 skjermer, og samtidig har ekstra skjermkort for 2 ikke-eyefinity skjermer? Ser for meg at det går bra, men greit å vite.

     

    2. Siden skjermene jeg skal bruke har kun HDMI og VGA(som jeg ikke vil bruke) må jeg bruke enten kun mDP eller kombinasjon av mdp, DVI og HDMI/DVI.

    Blir det bøll med DVI til HDMI ved bruk i EYEFINITY?

     

    3. Sliter stort med å finne en active adapter som går fra mini DP direkte til HDMI.

    Og må det være aktivt? Finner ingen passive i Norske nettbutikker.

    Virker som jeg må gå fra mDP-DP til DP - DVI til DVI - HDMI... som høres sykt ut.

    Finnes det ingen enklere vei, og hvem selger et sånt adapter

     

    4. Og hvor i all verden får man tak i disse MST Hubs som AMD prater varmt om? ER veldig få DP skjermper, og skal jeg kjøpe 3 for seriekobling, blir det få å velge mellom, og dyrt.

     

    Hjelp? :)

  3. Garanti ja... tja... hovedkortet er 3 år og 4 måneder gammelt.. så er litt i tvil om det er så mye å hente der... 5 års reklamasjon gjelder vel ikke HK vil jeg tro... er jo ikke akkurat en bil eller noe... hmm...

     

    Er veldig frista til å bytte HK med nytt av annen utgave siden det koster 400-500... og da får jeg en god pc nummer 2... (har riktignok mange fra før som blir degradert enda et hakk lengre ned på stigen) :)

     

    Men jæveli surt om det ikke er HK, og jeg har brukt 500,- på ikkeno OG 1 time med mye skruing.

    Men som du si.... hva annet kan det egentlig være...

     

    Har ikke prøvd å justere spenningen på minne da... alt står på auto... Kingston kjører vel vanlig 1.8volt... kan jo teoretisk hende det har noe med det å gjøre... hmm...

  4. Hei

     

    Har hatt dette problemet lenge nå, og er ikke blitt helt klok på det.

     

    Utstyr av relevenase :

    Windows Vista Home prem sp2 og det meste av oppdateringer.

    HK : P5K Nyeste bios (flashet i går)

    Ram : 4X2mb Kingston Value ram DDR2 PC800.

    CPU Intel Quad Q6600

    Skjermkort 1 : XFX 8800 GTS 512

    Skjermkort 2: Asus 9400GT Silent. Bruker samme drivere som 8800gts.

    Mist Power 500watt.

    og 3 HDDD 2X500gb og 1x1tb SATA alle 3.

     

    Det som skjer :

    Ved oppstart av pcen jobber alle vifter for fult, spes skjermkort sitt. Men ingenting skjer.

    Svart skjerm(er, har 3).

     

    Det som skal skje :

    Alle viftene går for fult i 2 sekunde, også går de til normalen, og bios starter og kommer på skjerm.

     

    Foreløpig løsning :

    Skru av og på pc så mange ganger som skal til for at den starter normalt.

    Det varierer med opp til 2 til 30-40 ganger som må til.

     

    Og der ligger problemet. Det kan ta opptil, 15 minutter å starte faenskapet. Start, stopp, start stopp i det uendelige.

     

     

    Det som er prøvd hittil :

    Fjernet alt av ram utenom en brikke. Prøvde briken i alle slots. Prøvde andre ram brikker i andre slots : Ingen forskjell.

    Koblet av alle harddisker uten om boot disk : Ingen forskjell.

    Fjernet skjermkort nr 2 : ingenf orskjell.

    Byttet slik at det er kun skjermkort 2 som brukes : Ingen forskjell.

    Og koblet av mye samtidig, med strømsvakt skjermkort, så det kan neppe være mangel på power når jeg ikke får startet med under 50% av komponentene i bruk.

     

     

    Har bascily prøvd alt som kan byttes ut,utenom power, cpu og HK.

     

    Foreløpig konklusjon : HK er "#%¤#¤"%. Eller delvis hvertfall.

     

    Noen som har noen gode ideer om hva dette er? Skal ha ny pc, og denne blir degradert til pc nummer 2. Og da blir den for det meste stående av. Og skal jeg bruke 15 min på å starte den hver gang... så ... klikker jeg , og da blir det veldig dyrt... og vondt.

     

    TIPS MOTTAS MED STOR GLEDE!

  5. Takk for svar.

     

    Tittet på ClasO, men fant ingen som passet helt. Trenger at de er montert i bordet. Og må kunne løfte høyt pga det. Er nvida jeg skal gå for... men tenkte på om det følger med nødvendige mDP overganger... er jo bare 2 mDP porter på kortet... og det skal bli til 5-6 skjermutganger... må vel være noe mer kobling/overgang og whatnot der...? vga/dvi/hdmi adapter som følger med?

  6. Hei

     

    Noen her har vet hva jeg må ha for å få til dette :

    Tanken er å ha 3 24" som hovedskjermer, og 2 eller 3 4:3 skjermover som støtte skjermer til ditt og datt.

     

    Det jeg lurer på er :

    1. Funker det å ha span på 3 skjermer, og likevel kjøre vanlig "vindu" på de andre 2-3?

    2. Har det noe si at skjermene på øverste rad ikke er samme oppløsning/størrelse som hovedskjermene?

    3. Må bruke mDP utgang på skjermkortet... men hva slags tilkoblinger må jeg ha NÅR jeg vet at de 2-3 ekstra skjermene har KUN VGA inngang. Mens 24" har dvi/hdmi(nye skjermer).

     

    4. Og ikke minst, noen som har noen rimelige forslag til staiv til skjermer for å heve dem over de som står på bordet? HAr sett mange fint til opp mot 10k, og det er for mye for stativ. Men 500+,- stk er ok...? Husk at de skal OVER 24" som står på bordet. Noen ideer?

  7. Må vel være sånn at man kan velge å starte med ferdig opprettet base også, så man kan komme kjapt i gang med det man ønsker.

     

    Men hoved elementet i "drømme spillet" er for meg her litt som i en god del spill, slik som Civilization, at det kan godt gå en god stund før noe kampaktig skjer, da spillet i seg selv ikke er et rent krigs spill, men strategi spill med tanke på å overleve. Angrip er ikke alltid riktig...

     

    Ser derfor for meg at spillet har en SOLID økonomisk del. Det MÅ det ha... at man driver meg kjøp og salg av ressurser med naboland/områder, og det pga dette, griskhet eller uenighet medfører at trussler, økt beredskap og til slutt, kanskje krig bryter ut.

     

    Slik som i Civilization. Et spill der kan fort ta mange dager om man velger stort nok kart.

    Så ser ikke på det som et hinder, men heller en fordel.

  8. Hei

     

    Vet ikke helt hvorfor jeg fikk lyst å si dette... kanskje fordi noen har hørt om at noe slikt er på gang, eller kanskje for å se om noen andre er enige eller uenige.

     

    Uansett, så har jeg alltid syntes at RTS spill som blir laget, selv om de er "gode", alltid har manglet dybden en ekte krig byr på. Og jepp, er krigsspill jeg tenker på ang RTS som emne titel tilsier.

     

    Jeg har digget C&C fra starten, og vært innom det meste av RTS spill som er kommet ut. Og joda, det var vært mye bra, men som sagt, den dype dimensjonen i krig ... og fred har alltid vært fraværende.

     

    Det handler alltid om enhet vs enhet. Flest mulig, gjerne mest mulig upgrades.

     

    Selv om det i seg selv gir mening, så handler krig om så mye mer.

     

    Ressurser!

    Alle vil jo rekke opp hånden med en gang si TULL, alle slike spill handler jo nettopp om ressurser.. hente inn og om sette i våpen. Nettopp. Våpen. Våpen man sender rett ut i krigen, og dør, og på nytt og på nytt.

     

    Ok... la meg forklare hva jeg tenker på.

     

    Se for deg et krigs RTS spill som foregår mellom 1940 til 2008 et sted. Gjerne et spill man kan velge tidsepoke i også siden vi først skal drømme litt. Men se for deg et kart som er enormt... kanskje 100 km ganger 100km.. på det meste. Må være mulighet til mindre størrelse for kortere kriger så klart. Men 10x10mil er heftig. Det er noe større enn det største kartet i Supreme Commander, som er et av mine favoritt spill. Men tenk grafikken til Company of Heroes, men mye ZOOM ut muligheten til Supreme Commander. (Og glem litt at det vil kreve 10 skjermkort i SLI eller hva det blir).

     

    Poenget jeg har med ressurser er at alle enheter krever mange ting for å fungere.

    En den må så klart bygges, som krever ressurser, men når den er ferdig trenger den noen til å kjøre den, den trenger ammo, og den trenger bensin. Altså kan den gå tom av alle tre, og er nesten verdiløs hvis en av komponetene mangler. Ergo trenger man forsyninger til fronten. Og det er HER jeg tenker EKTE strategi. At man ikke nødvendigvis sender et bunch med enheter rett i fiende fronten, men heller forsøker å kutte forsyningene, og kjøre en knipetangs operasjon på dem.

     

    Det å stoppe forsyningene kan betyr : Sprenge dem, ta dem selv(stjelen dem egentlig), sprenge veien de bruker osv osv. Mange muligheter som vær gir et litt forskjellig resultat.

     

    Det igjen betyr at man må beskytte dem til en vis grad også.

     

    Jeg ønsker en mye høyere nivå av verdi av menneske, og tilsvarende følelse av tap når de dør. Tenker ikke på at man skal grini når favoritt soldaten dauer, men at de er MER enn CANON FODDER. At man f.eks. må trene offiserer for at de er og forblir gode. Jo mer trening, jo bedre ledere er de. En form for HERO class, som kan lede tropper inn i krig etter dine ordre. Dør offiseren har troppen et problem, med mindre du har flere klare.

     

    Dette betyr at du må ha en større base, med rekrutterings leir, trenings leir, og alt det andre vanlige. Hvor man trener opp folk. Ikke bare trykke på en knapp, og 30 sec senere har du 10 mann klarer til å dø. Og redsel for død kan også spille inn, da ikke alle er fødte drapsmaskiner. Jo mindre trening, jo dårligere er de i strid. Veteracy finnes fra før, men ønsker at den skal spille større rolle.

     

    Dette betyr at det går litt lengre tid før man går til krig, fordi man må forberede seg mye mer. Og her kommer poeng to. Ikke alle kriger slutter med at fienden DØR.

    Stillings krig, hvor spillet er mer som CIM CITY er mitt hovedpoeng 2. Man bygger opp en by, fordi unten mennesker, ingen soldater, og ingen penger til å bygge annet.

    Da har man også noe mer fornuftig å forsvare, ikke bare sin egen brakke, men sin egen by eller til og med (mini)land.

     

    Bombe byen for å demoralisere soldatene? og hemme rekrutteringen og penge strøm?

     

    Flyvåpenet og marinen har alltid vært i mine øyne et veldig undervurdert området i RTS.

     

    Jeg ser for meg at man bygger flyplasser, og etterhver utivder dem med større rullebane, flere hangarer, for flere fly og større fly. Bunker med jager fly for å beskytte mot fienden osv osv. REALISME. Bunkere med ammo, som må flys ut til styrkene som evt er i krig. Igjen, taktikk, sprenge deler av rullebanen, så får ikke fienden brukt fly eller visse typer fly osv osv.

     

    Marinen er faktisk ganske bra i Supreme Commander, om man ser bort i fra ta den er fra år 2150 eller noe. Ønsker meg Kryssere, Destroyere, Ubåter små og store, Krigsskrip, Slagskip og store hangarskip. Jo større, jo dyrere, og man må jo trene tilsvarende mye folk osv. Men når den er på plass, vil den få enorm verdi og kan påvirke stort i en krig, eller beskyttelse mot mulig angrip. OSV OSV.

     

    Selvsagt kan dette blir ekstremt komplisert, så flere av mekanismene må forenkles så man ikke blir gal i mikroorganiseringen. Men ammo drops gjøres på lagde LZ hvor du har bygd folk som distruberer det ut.OSV OSV

     

    Kort fortalt blir dette i grunn en kryssning mellom CIVILIZATION, SUpreme Commander og Company of Heros.

     

    Huff ja.. ble langt dette...

     

    Har drømt om dette i mange år, og ingenting er i nærheten.. men COH og Supreme C er nærmest hittil.

     

    Spillet kan sikkert ha moduser som sandbox for det aldri slutter... litt som SIm City, eller slik som i CIV hvor man har flere forskjellige måter å vinne på , hvorav kun en er å ta alle fiender. Kanskje målet er å gjøre fiende til venn , og på den måten vinne. Mange forskjellige lag, noen tar man, noen blir man med... sånn som i virkeligheten.

     

    Dette må selvsagt utvikles mye mer.Men tror dette kunne blitt en hit.

    Er mye mer jeg kunne sagt...

     

    En ting er at offiseren gis grunn ordre, som alle under hans kommand følger, og hvis offiseren er trent i det, underviser han troppene til å bygge foxholes for skydd, som øker sjangsen for å overleve angrip. Slikt.

     

     

    Får vel bare drømme videre :)

     

     

    Beklager for mine mange skrivefeil.

  9. Har hatt fint lite tekniske problemer med AOC. Fungerte egentlig helt smooth hele veien.

    Bugsa merka jeg, men de JEG opplevde kan jeg telle på 2 hender. Kom til lvl 36 før jeg ga opp.

     

    Årsaken var at det ble kjedelig. Noe manglet...dette noe er litt vanskelig å gå inn på, men de fleste har jo sagt "noe" om dette noe.

     

    Spillet er veldig bra om alt slutter ved level 20. Men da blir det tidenes korteste spill.

    og sånn sett ikke bra. Siden 1-20 bør utgjøre 10% av spillet, eller noe, så er ikkespillet så bra. Men det har gitt meg underholdning... ikke verdt de 450 jeg betalte for spesial utgaven, men likevel verdt 100 eller så...

     

    Har ikke spilt det siden juni. Så vanskelig å si noe hva som er idag, men virker ikke som det er såååååå annerledes.

     

    Men heier fortsatt på FUNCOM. Når Bjørn Dæhlie gikk på en smell i løypa, og kom langt ned på lista, betyr ikke det at jeg ikke heier på han neste gang. Jeg ser stort potensialle, pågangsmot samt at det er jo norsk for faen! Er grenser på hvor mye man skal syte, klage og jamre seg. Vedder på at hvor enn mye vi gjør det, er Funcom mer lei seg enn det vi er.

    Vi kan bare gå videre til neste spill, ække så enkelt for Funcom....

     

    Har ikke for vane å sparke noen når de ligger nede. Mange som liker det ser jeg.

  10. Et nytt spill, en ny sjangse. Hvis Funcom klarer å finansiere dette igjennom slik at de leverer et helt og fult produkt, gleder jeg meg.

     

    Personlig venter jeg fortsatt på at noen skal lage et masse multimedia rpg satt i nåtiden, uten magi og eventyr. Har nesten hele spillet planlangt i hodet mitt, og essensen er politi og røver prinsippet. (tenk horde vs alliansen). Bare at her er noen "gode" og noen "onde".

    Er uante muligheter.

     

    Dessuten, hvem hadde ikke likt å kombinert WOW med GTA4 med Call of Duty som "mitt" spill er. Sku vært med i kreative design teamet til Funcom eller no jeg... eller blizzard kanskje... ho hoh oh ho... som om det kommer til å skje.

     

    Tilbake til virkeligheten : så tror jeg secret world kan bli bra, men det kan suge også.

    Hvem vet... blir vel fort 4 år til vi ser det.

     

    Utover det håper jeg fortsatt AOC kan gjennopplives. Spiller heller det enn WOW, selv om WOW er "bedre". Rett og slett fordi WOW er så oppbrukt. Selv med expansion packen blir det som å lese samme tegneserie, men nå med nye farger.

  11. Utifra artikkelen til Gamer.no, sku man tro at en anmeldelse kom bare en uke eller 2 etter artikkelen. Vi er snart i Oktober, og JEG kan IKKE se noen anmeldelse.

     

    Hvorfor i all verden?

     

    Var spillet ikke så bra likevel :), at gamer.no droppa det av "medfølelse" ovenfor Funcom?

    Kanskje ikke nok folk til å gjøre det?

     

    Eller hva?

     

    Litt skuffa sånn sett, da jeg har venta på en anmeldelse i ove 4 måneder nå.

  12. Hei

     

    Etter at jeg har bygd ferdig en dvd i Encore cs3, så er kvaliteten dårligere enn kilden, og den tar dobbelt så stor plass.

     

    Synes det er litt merkelig.

     

    Kilden er pr nå wmv filer i 720p. En 20 min snutt er på 1gb, men i Encore skal den vist være 2gb, med dårligere kvalitet.

     

    Skjønner ikke hvorfor?

     

    Den derre transcodinga ødelegger dessuten kildefilen, med å legge til nå gørr øverst og litt bretting på den ene siden av bilde.

     

    Virker som man må ta et blueray image for å få HD, mens velger man dvd image, uansett oppløsning og kvalitet, transcoder den filmen til det dårligere... og jo, gjør den større.

     

    Forstår meg ikke på encore cs3. Hjelper ikke at det er det mest ustabile programmet jeg har...

     

    Ønsker meg BEDRE dvd meny "bygge" program.

  13. Har hørt om en mod til UT2003, der man blir svakere jo mer man leder, for å gjevne det ut og beholde spenningen. Men klarer bare ikke å finne en link til den som fungerer.

     

    Ellers virker det litt rart at det ikke finnes noe fps spill der man kan gi noen spillere 200% health osv uten at man bruker direkte cheats... man bare sier det før man starter.

    Eller tilsvarende.

  14. Skuffelsen kan jo alltid komme, om det er å utgivelsesdagen eller 6 mnd senere. Er jo ingen garanti for at man liker spillet før man har prøvd det.

     

    Det ble jo anbefalt varmt og godt av alle spillanmeldere i starten. Gratikken så jo rå ut, og det var norsk, så jeg måtte jo give it a try.

     

    Digga det jo også i mange mange timer i starten... men etter lvl20 ca... så forsvant all sjarmen, og gnisten ble borte... antiklimakset kom og gleden over å spille dabbet bare mer og mer av.

     

    Selvsagt kan man jo spille lvl1 til 20 med samtlige klasser og sånn sett får et bra spill og mange timer med moro... meeeeeen.... det er jo ikke helt slik det skulle funke.

     

    Jeg liker konseptet, jeg liker Conan, men det JEG trenger for å kose meg... er ikke der etter level 20 mest jobb og atter jobb.

     

    WoW var jobb, men også moro hele veien. Men gikk lei til slutt... men det var først etter lvl60+ her skjedde det etter lvl20...

     

    Mulig man forventer for mye, mulig... men jaja... nei...

     

    Nå sier jeg bare... :)HEIA TIL DE NORSKE HÅNDBALLJENTENE!!!

     

    EDIT :

    YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! GULL FOR %"¤%#! KONGE!!!!!!

  15. Synes synd på Age of Conan. Ønsker at det skal lykkes. Men det er en del som mangler, som er nevnt 100001 ganger av nesten like mange.

     

    Har spesial utgaven av spillet, og har kanselert kontoen for lengst. Kom til level 26, så var det bare arbeid å komme videre.

     

    Spillet gikk fra å være et spill til bare "arbeid" etter lvl20.

     

    LvL1-20 terninkast 5, lvl20 og utover terningkast 2.

     

    Ønsker Funcom alt vel, men er usikker på om sjefen der er egnet for den stillingen han har.

  16. Oppgrader bios og se om dette hjelper deg,

    for det er merkelig at du kan lese all rammen et sted men ikke et annet sted.

     

    All rammen du bruker er av samme hastighet og alt sånt?

     

    Mvh donnieakalefty

     

    Har nest siste bios om jeg ikke tar feil. Oppdatering av bios ofte det siste jeg gjør for å få ting til å funke.

     

    All minne jeg har er 800mhz. Men de ER av forskjellige merkge, og har forskjelloge volt styrke og timeing. I seg selv er ikke det bra.... men siden det står på minne og ressurs greia i vista at jeg har 6gb, og når jeg starter pcen, bare ikke i oppgavebehandling så tenker jeg ikke på det som årsaken.

     

    Det merkelige er at jeg... har litt "følelsen" av at jeg HAR mer minne.. ting går raskere nå med 6gb enn med 4gb... mindre lasting når mye skjer... men åffer står det fysisk minne kun 3gb, og total ledig minne ofte 80% opptatt noe som blir helt feil, da jeg burde ha minst 2gb ekstra (da det sto også 80% opptatt når jeg hadde 4gb totalt).

     

    Skjønner ikkeno.... :)

  17. Fjerner jeg de siste to OCZ brikkene har jeg bare 4gb, altså det samme som før, og da burde jeg jo ikke se noen forandring.

     

    Mobo detekterer 6gb ram, Står som nevnt det i windows vista at jeg har 6gb, men oppgave beh. viser samme fysisk minne 3gb, som jeg hadde ved 4gb ram, som nå 6gb.

     

    Skal få lik minne snart, men hva er poenget om det uansett bare er 3gb ledig fysisk... betyr jo at 5gb ram er rett i dass (minus det som bruker til hardware adresserings greier)

×
×
  • Opprett ny...