Gå til innhold

twitch.tv/erictheslayer

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av twitch.tv/erictheslayer

  1. hei , poster infoen her om noen skulle trenge en minecraftserver og spille på. vi har dynmap installert så alle kan se brettet ved og legge til

    :8123 i nettleseren. det er ikke så mange spillere som er aktive derfor pleier jeg og kjøre custom maps noen ganger,om folk vil. utenom dette er det en vanlig survival server med craftbukkit, og for å kunne bygge trenger man Builder rank som alle mods+ kan gi.

     

    Ip SIGGERUDMC.DYNDNS.ORG

  2. ja oki, add meg på skype (rokky4711) så kan vi snakkes endag. FTP server? hmm er ikke så flink med linux , men kan evnt lage en bruker på pcn som du da kan logge deg på også evnt sette opp selv. pcn har 500gig, vet ikke om det holder. også er linja 70/10 så det går ihvertfall rimelig raskt.Jeg bor i oslo området evnt kunne vi møttes har en ekstern hdd om dere ikke bor for langt unna. Men jeg er også mest intresert i kun Survival, evnt noen få får tilgang til creative, kun folk som man kan stole på.

     

    Bare og titte innom servern min imens, er også dynmap installert. Dere kan stikke innom og chatte på http://siggerudmc.dyndns.org:8123/ .

×
×
  • Opprett ny...