Gå til innhold

iJokke

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iJokke

  1. Ny 9er ser jeg, men jeg tar heller hundreogørten niere til spill som dette enn de gjespene av spill som pleier å få det. Dette spillet ser ganske artig ut, selv om jeg er litt tvilende til om det er 9er-artig. Spillet kan forøvrig også skaffes på GOG. Trist at Gamer promoterer det dyreste alternativet for leserne sine.

     

    Det er en 8er eller en 9er, ihvertfall i mine øyne.

  2. Hei.

    Jeg har fått i oppgave i Biologi 1 om å skrive om en ekstremorganisme, og jeg har da valgt å skrive om keiserpingvinen. I oppgaven står det at jeg skal skrive om kommunikasjonssystemer i pingvinkroppen (dvs. hormon- og nervesystem) og det står ingenting om dette i læreboka vår (BI1 fra Gyldendal). Mange søk på internett resulterte heller ikke i noen ting, så det hadde vært kjempebra om noen kunne ha hjulpet meg med dette. Innlevering for oppgaven er torsdag 16. februar, altså i morgen, så jeg har det litt travelt med å få gjort dette ferdig.

    Takk!

  3. Hei der!

    Jeg vil gjerne ha en invitasjon til Spotify, nå som det blir begrenset for alle gamle brukere som ble registrert før 1. november i fjor, og 6 måneder etter registrasjon for de som ble registrert etter den datoen.

    Så ta kontakt med meg på en personlig melding her på forumet, så gir jeg deg e-posten, og så gjør du Jokke kjempeglad =)

×
×
  • Opprett ny...