Gå til innhold

Milanista

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Milanista

  1. Dette er veldig individuelt, noen syns det er greit å kjøre "jeg stoler på kjæresten min 200%, han kan sove over hos eksen akkurat så mye han bare vil, jeg vet de bare er venner, også har de en undulat sammen". Andre syns det er unaturlig at 2 mennesker av forskjellig kjønn siter sammen en fredags kveld og ser på film sammen i soffaen selv om de er i forhold med andre.

     

    Her er det ikke noe rett eller galt, nå får folk slappe av litt. Dessverre så kan det bli et problem hvis typen din er en veldig sosial person som liker å ha en del "option", tidligere fuck-buddies som back-up, etc. Du kan spørre han så mye du vil om disse venninnene og han vil kanskje bare finne på unnskyldninger om hvor han har dem fra for å skåne deg, (for alt du vet) siden han selv mener at det aldri blir noe mer med disse venninnene nå som han har funnet kvinnen i sitt liv.

     

    Alt dette kan man jo bli gal av å tenke på, særlig hvis du er av den tradisjonelle typen som syns venner man henger med aleine på fritiden burde være av samme kjønn. 

     

    Selv om sjalusi er helt vanlig skal det ikke styre forholdet ditt og ødelegge forelskelsen din totalt, da blir det problemer. Forferdelig å gå med klump i magen hele tiden.

    Som du sier kan det være fordi du er livredd for å bli såra igjen, og/eller bare er usikker på deg selv (som sikkert 50% av oss andre unge mennesker)

     

    Forhåpentligvis blir du kjent med deg selv og åssn rammer du vil ha rundt dine forhold, det vil gjøre det lettere for deg i fremtiden.

     

    Nå vet vi ikke historien bak alle disse venninnene til typen din, men sjangsen er vel der for at flere av dem er tidligere fuck-buddies sånn som mange av oss lever i dag. Dette kommer antagelig til å spise deg opp, og du får heller sette et ultimatum på ihvertfall akkurat disse "venninnene", også heller spørre om du også skal bli kjent med med de andre han vil ha med i livet sitt, eventuelt alle henger sammen. Strengt tatt trenger vel ikke de fleste å ha med fuck-buddies videre i seriøse forhold, men nå vet jeg jo at folk vil ha reserveløsninger når forholdet går i dass, som de fleste forhold jo gjør

     

    Hvis typen din sier du er en sjalu tøs siden du ikke liker venninnene hans kommer du antagelig til å forbli ekstremt sjalu over en lang periode, og du er heldig hvis du klarer å ikke bry deg etter en stund med hardt arbeid og riktig mentalt fokus. Men alt er mulig hvis man vil det nok! Man bør dog være ganske selvsikker i en situasjon som dette, ha levd litt, blitt trygg på seg selv.

     

    Er han glad nok i deg og respekterer at du er sårbar og usikker vil dere nok finne en løsning sammen. Gi og ta. Lykke til!

  2. Spill bare suger så jævli akkurat nå. Det kommer en hel hævv rundt i desember, og jeg venter også på at Rome 2 total war skal bli annonsert. Men det blir det nok ikke, for Creative Assembly ønsker å joine konsoll-gold-digginga...

     

    Slutta også med wow for flere måneder siden, for alt bare føles så gammelt og utdatert. Hadde blitt mer interessant hvis Recruit A Friend hadde vært normal levle-speed, men neida. Tar fremdeles flere dager played for å kunne nærme seg lvl 85.

  3. Utrolig trist at PES har klart å bli dårligere og dårligere hvert eneste år. De har også de samme problemene som i fjor, - man må spille som Barcelona eller Madrid for å kunne vinne (basically), ellers er det nesten umulig. Disse lagene har spillere med mye bedre respons enn de andre, og vinner tilbake baller mye enklere.

     

    Hva med å gjøre det sånn at man faktisk kan spille med andre europeisk lag online enn Barca og Real? Alle jeg møter online velger som regel Real, eller til nøden Barca. Noen som merker at dette spillet kan bli fort møkkakjedlig da? Spille Real Madrid mot Real Madrid kamper er ikke så veldig spennende syns nå jeg.

  4. Ok så jeg bare sender de en e-mail føre jeg kjøper pc'en og ber dem flytte garantien til norge?

     

    Rett før du kjøper ho eller rett etter ja. Berre sei at du kjem i frå Norge og at du ønskjer garantien flytta over, dette skjønnar dei med ein gong. Dei har og ein Live Chat som du kan bruke for å få svar fort. Du kan og bruke Paypal til og betale med, som er ein veldig sikker betalingsmåte.

     

    Har du tenkt på den nye M18X fra Alienware Kidio? Har ikke sett norske priser av denne ennå, men det blir nok sykt dyrt å kjøpe fra Dell.Norge ihvertfall

  5. Ja, kosta $90 i frakt då eg kjøpte derifrå. Du vil spara ein del pengar viss du kjøper der, men du vil ikkje ha dei samme rettigheitane som i Norge.

     

    Edit: Du legg til 25% moms av prisen på produktet, so plussar du på $90 dollar i frakt, og gongar alt på 5,3. M17X R3 med 6970m vil f. eks. kosta 12300kr.

     

    Hørtes nice ut. Er det virkelig så enkelt? Sparte jo mange tusen kr. Hvor lenge måtte du vente på din bærbare fra USA?

  6. Som vi vet vil Fabio Capello og Laurent Blanc sette opp en helt ny første ellever til sine landslag, hvem tror du havner i disse?

     

    Mitt bidrag:

     

    England:

    Hart

    Johnson-Dawson-Terry-Baines

    Wilshere-Rodwell-Lampard-Young

    Rooney-Walcott

     

    Frankrike:

    Lloris

    Sagna-Mexes-Sakho-Clichy

    Ribery-Nzonzi-Sissoko-Malouda

    Remy-Benzema

     

    Du mener "Nye Afrika"

  7. Som tråden tilsier så er jeg nyskjerrig angående denne bærbare spillpcn til Dell. Er det noen som har skaffet seg denne pcn ennå og kan dele noen opplevelser med oss andre? Specs og feks sammenligningner med andre pcer etc settes selvølgelig veldig stor pris på :)

     

    Det lille negative jeg har fått med meg er at XPS spill-bærbare har en tendens til å bli litt i overkant varme. Nå husker jeg ikke helt hvilke konfigurasjoner som var tatt i bruk, men også av å se på dens relativt flate men særdeles vakre ytre, så kan man kanskje bli litt skeptisk til at luftinga er bra nok? Mente jeg leste om klaging på at det bare var 1 vifte i denne XPS 17...

  8. Takker for masse nyttig informasjon angående kjøp av denne pcn! Når det gjelder ytelse så har jeg forstått det slik at denne pcn slår det aller meste også med tanke på pris, men prisen man betaler er altså at det medfører litt ekstra støy. Jeg er også av den typen som engasjerer meg i spillet (hvis ikke spillet er helt forferdelig) og tror ikke at støy vil skremme meg noe spesielt.

     

    Når det er sagt, er det noen som har erfaringer angående diverse underlag (m. feks. vifter) til slike bærbare pcer som blir ganske varme under heftig bruk? Litt redd for at pcn skal bli for varm og begynne å skru seg av etc:D Ville ikke vært første gang jeg har opplevd noe slikt:O

×
×
  • Opprett ny...