Gå til innhold

Athen

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Athen

  1. Bestemte meg for å kjøpe Svive Pyx 34D901, som var på salg i går til 5995 kr. Får se om det var verdt pengene. Hvis ikke returnerer jeg den og kjøper noe annet til rundt samme pris, RTINGS sin anmeldelse av M34WQ er vel ikke så langt unna. Svive skjermer ser ut som de er verdt pengene hvis du får de til nedsatt pris ut ifra brukeranmeldelsene her på diskusjon.no

  2. Sjalottløk skrev (1 minutt siden):

    Da ville jeg tatt kontakt med en gang. Men jeg vet hvor lang tid en pakke bruker på transport fra de fleste sendere i Norge og Sverige, så det er enkelt å se når ting går galt.

    Venter til mandag. Hadde satt av tid til spille nå i helgen, men det blir nok ikke av. I fremtiden når jeg bestiller pakker fra steder som lar deg velge post i butikk, så sender jeg den nok til den andre post-i-butikk i nærheten som teknisk sett er nærmere i luftlinje, men tjenestegjør for andre postnummer enn mitt.

  3. Shablor skrev (2 minutter siden):

    Min PS5 ble sendt fra Netonnet på onsdag denne uken. Står nå fortsatt at forsendelsen er på vei til utleveringsstededet helt siden kl 9 på Torsdag. Mistenker Netonnet også har gjort som power og at pakken har "forsvunnet". 

    Har opplevd at pakker står i leveringsburet i flere dager i butikker eller blir glemt bort i butikken fordi de har lagt den et sted og glemt at den er der.

    En gang i 2018, etter å ha oppdaget at pakken min lå under kassen nærmest postskranken, måtte jeg ta kontakt med postens kundeservice for å få de ansatte til å se på pakken om den var skannet inn i systemet, noe den så klart ikke var. Når jeg først spurte de ansatte, så nektet de å se på den. Selv om det var sikkert den eneste pakken på hele Østlandet som hadde blitt teipet igjen med bedriften til farens min teip, som er lett gjenkjennelig og logoen til bedriften var på selve emballasjen. Det gikk to uker fra den forlot terminalen i Oslo til den ble skannet inn i systemet og jeg fikk hentemelding

    Frykter at noe lignende har skjedd med PS5-pakken min
     

  4. Venter på at post-i-butikk skal registrere pakken, selv om den ligger i postburet i butikken. Post-i-butikk hvor jeg bor har sluttet å registrere pakker dagen de får dem fra terminalen. De pleier å gjøre det i løpet av dagen derpå. Ekstremt irriterende.

  5. Folk som kjøpte på Elkjøp har så smått begynt å få meldinger om at PS5 kan hentes på postkontoret. De som kjøpte på Netonnet har begynt å få sendingsbekreftelser i dag. Ser dermed ingen grunn til at Komplett ikke skal sende ut i dag.

  6.  

    Fikk akkurat melding at 1950x er sendt fra Proshop, kan dessverre ikke hente den på postkontoret før etter 19 august pga. ferie

     

    Hva valgte du av hovedkort, RAM og kjøling da?

     

    Bestilte X399 Taichi, Kraken X52, G.Skill TridentZ 32GB (4x8GB) 3600 Mhz, EVGA SuperNOVA 1000 G3 i en seperat ordre (ikke sendt enda).

    Slo på stortromma i år for oppgradering av maskinen. Kommer til fortsette å bruke 980ti jeg allerede eier i kanskje i et eller to år til.

     

    Er ikke 100% sikker på kjølingen jeg valgte, da jeg leste på Hardocp at Asetek sine vannpumper er konvekse, mens IHS'en på threadripper er flat, kanskje jeg bytter til Noctua U14 SE-TR4 som har blitt lagt ut på proshop nå.

×
×
  • Opprett ny...