Gå til innhold

Scyter

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scyter

  1. Dette var god lesing. Fullstendig enig i at vi er hjelpeløse så lenge utviklere ser på spill som pengemaskiner, og ikke noe annet. Får ikke skaffet meg Diablo jeg da, for jeg tror ikke jeg er den eneste i verden som rett og slett har for ustabilt nett til å kunne være tilkobla når jeg vil spille. DET har ikke Blizzard tenkt på, at det finnes de som gjerne hadde punga ut, men som ikke får spilt om de så gjør det.

    • Liker 2
  2. Det er altså det direkte valget om å være ond hvor jeg foretrekker det snilleste alternativet i nittini prosent av tilfellene. Fra min side er det i hvert fall ikke snakk om et ønske om å sitte på min høye hest og klappe på min egen fortreffelighet. Ubehaget ved å være slem blir for uoverkommelig for meg.
    Godt det er flere av oss. Forøvrig tror jeg ingen har "godt av" å leve ut sine onde sider. Jeg tror man blir den personligheten man mater. Ikke dermed sagt at man blir en massemorder av å gjøre onde ting i spill, tror bare folk blir lykkeligere av å mate sine gode sider.

     

    Hadde akkurat tenkt til å quote samme del av artikkelen :) Tenkt til å si nesten akkurat det samme også, så nå antar jeg at det er unødvendig. Godt for meg å se at det er ENDA flere en meg som mater den gode siden av personligheten.

     

    På en måte ser jeg hvorfor det er greit å leve ut sine onde sider i spill, sunnere sted å leve de ut en på gata. Men som det blir sagt "Ubehaget ved å være slem", akkurat det jeg føler. Gjør det meg veik, eller god?

  3. 1. Heroes of Might and Magic III (Pc, 3DO, 1999)

    2. Dragon Age: Origins (Pc, BioWare)

    3. Uncharted 2 (ps3, Naughty Dog)

    4. Mount&Blade Warband (pc, Taleworlds)

    5. AC Brotherhood (ps3, Ubisoft)

    6. Lord of the Rings: War in the North (ps3, Snowblind, 2011)

    7. Red Dead Redemption (ps3, Rockstar)

    8. Empire Total War (pc, Creative Assembly)

    9. Pokemon Sølv (gameboy advance)

    10. Team Fortress 2 (pc, Valve)

     

    Bare nevnt utviklere/år på de jeg husker her og nå :)

    Sleit litt med lista der ja, mange gode spill å velge imellom.

    Er 17 år, blir 18 i år.

  4. God karakter på spillet, for meg hadde det vært 10/10 hvis enten: Intet mål, eller, et godt mål. Disse greiene med dragen og sånt.... Ikke Minecraft. Og, jeg likte spillet ved 1.7.3, etter det, har jeg egentlig ikke sett noen gode endringer i spillet. Det skulle ha stoppet der. OK, kanskje det med lys og skygge, men av nye elementer ellers, nei takk. Går det å få tilbake de gamle versjonene?

×
×
  • Opprett ny...