Gå til innhold

reyh

Medlemmer
  • Innlegg

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reyh

  1. Kva er det som er så feil med DAoC i dag?

    Har ikkje spelt på fleire år. Slutta ei tid etter New Frontiers, men testa litt etter at Labyrith of the Minotaur kom ut. Problemet var at alle hadde slutta spele på EU servers.

    De lot spillet dø. De kunne ha forbedret spillet, men valgte å ikke gjøre noe. F.eks grafiske forbedringer, nye utvidelser, eller fullføring av "Origins" prosjektet. Dette er noe jeg ser at EA kunne ha gjort noe med.

     

    Fra før av ødela Trials of Atlantis mye av balansen i spillet, dog er dette Mythic's feil, ikke EA.

     

    Her står det litt mer informasjon for den som er nysgjerrig.

  2. Wtfo ser jo bra ut, men Dungeon keeper inspirert spill ? Når jeg så traileren så så det jo bokstavelig talt ut som en komplett rip off. Har fortsatt Dungeon keeper 2, og de var mistenkelige like.

    Dette er en gruppe med tilhengere som ønsket en ordentlig oppfølger til Dungeon Keeper, og gjorde det EA aldri gjorde, lagde en oppfølger. Ja, WFTO er veldig likt Dungeon Keeper, men det var jo også meningen da.. :)

  3. Vet dere snakket om spill pre 2001, men har dere vært borte i Black & White?

     

    Min favoritt må være The settlers, hvertfall originalen samt Veni vidi vici ! Ble svært skuffet over 3ern og 4ern når dem kom...

    Wah! Elsker jo de spillene..hvordan kunne jeg glemme å ta med dem?! :eek:

     

    Digger Black and White, men har ikke spilt det så mye grunnet at det for min del ble kjedelig i lengden, og at jeg ellers hadde så mange andre RTS spill å spille.. :p

     

    I Settlers serien er 2'ern den desidert beste, etter det har kvaliteten i Settlers sunket kraftig. Men i det minste har de klart å lage en verdig remake av 2'ern, Settlers 2: The 10'th Anniversary.

     

    Forøvrig er Anno 1604 et morsomt strategi spill som definitivt er verdt å prøve! :thumbs:

    • Liker 1
  4. Ah, strategispill bare er å blir min favoritt. Mine favoritter er, Age of Empires serien, Populous: The Beginning, Heroes of Might and Magic (serien), C&C/Red Alert serien, Starcraft 1(!!!), Warcraft 3, Stronghold 1, Dungeon Keeper serien.

     

    Har ikke oppdaget noen brae spill i de siste årene, men det er vel grunnet at folk flest foretrekker action spill.

     

    Og til opplysning falt ikke Starcraft 2 i smak, og jeg er ikke så glad i RTT spill som Rome: Total War, og forøvrig er RTS spill til konsoll ikke anbefalt.. :p

  5. Likte A Link Between Worlds, Teslagrad, Ducktales Remastered og AoE 2 HD+The Forgotten. Skulle gjerne anskaffet meg The Legend of Zelda: The Wind Waker og Super Mario 3D World, men har ikke WiiU.. :\ Foretrekker retro spill og ellers andre simple spill. De nyeste spillene interesserer meg veldig lite. Så fram til Aliens: Colonial Marines og SimCity, men ble veldig skuffet.

     

    Liste over årets spill til de som trenger det: http://en.wikipedia.org/wiki/2013_in_video_gaming

  6. Jeg mistet lysten på å spille spillet etter at det bare ble ett slit å ha en fungerende by. Kansje modding vil gjøre spillet bedre? Hvem vet..håper værtfall på det.

     

    Ellers føler jeg det er irriterende at Maxis skal ha tilbakemelding fra folk om modding, og ikke gir noen tilbakemeldinger på klagene til folk, som småe kart, bugs og ingen mulighet til å forandre landsskapet.

  7. Du blander Duck Tales fra Capcom og Duck Tales: Quest for Gold som er et PC/Amiga spill.

     

    Det er Capcom-spillet som har fått remake. Her kunne du alltid kun spille som Skrue.

    Ikke overrasket at nettopp du svarte på det.. Men takk for svaret, jeg ble litt forundret over akkurat den delen.

     

    *edit: Ved ettertanke har du nevnt det til meg før gjennom Retrocrew.. :p

  8. Etter å ha sjekket ut spillet på Youtube må jeg bare ha det! Fantastisk! Elsker alle de små detaljene, grafikken, musikken, stemmene...ahhh... *droool*


    Itillegg fant jeg dette:




    *total meltdown*


    Spillet er forresten ennå ikke kommet ut på Nintendo eShop, det kommer snart, står det i en oppdaterings video derfra.

  9. Command and Conquer serien er definitivt en av mine favoritt serier, men har dessverre ikke likt de nyeste C&C spillene.. :\ Oppdaget først Red Alert 1 og har vært fan helt siden. Har ellers spilt The Lion King og Dune, brae spill. Dune falt ikke helt i smak, mens The Lion King var konge i mine yngre dager. Men seriøst, har Westwood lagd The Lion King? Det ville jeg aldri ha gjettet.. :p

×
×
  • Opprett ny...