Gå til innhold

Serpensis_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Serpensis_InnleggNO

  1. Synd at dette ikke er en Xbox exlusive lenger :)

     

    Hvorfor er det synd?

     

    Det er synd at flere og flere spill kan kjøpes på samtlige konsoller grunnet at det blir få, til null forskjell på konsollene, som går ut over oss som kunder i lengden.

     

    Jeg ville tro at spillene ble bedre dersom de er tilgjengelige på flere plattformer og konsoller ettersom de når ut til et bredere publikum. Spillets innhold er ikke avhengig av hva slags konsoll eller plattform det blir lansert på imho.

     

    Dersom jeg kommer over et spill jeg synes er bra er min første tanke "håper virkelig at så mange som mulig får spille dette!", ikke "haha, kult at det bare er på en konsoll så alle pc spillere eller ps-folk ikke kan spille dette!".

     

    Det er mulig jeg har ikke har oppfattet poenget, men jeg kan ikke se at spillet per se blir bedre av at det bare er på en konsoll, så jeg håper på en forklaring av påstanden din :)

  2. Jeg vil tro det gir mening for CCP å tilby incentiver for samarbeid og interaksjon på tvers av plattformene for spillere på begge sider. I spilltermer oversettes det til fordeler for dem som engasjerer seg på et litt høyere nivå enn å bare skyte folk.

     

    DET er jeg helt enig i, håper virkelig de utvikler mer av PI for dette og evt kobler det opp mot FW så det er mulig å ta hele planeter for enkelte factions.

  3. Det er lenge siden jeg spilte Eve, men så var det ikke atferden til spillerne i spillet jeg snakket om, men holdningen de utviser (jamfør sitatene i artikkelen) i forhold til deres potensielle allierte/"ansatte". Hvilke fordeler skal de som eventuelt spiller Dust få?

     

    Det er ikke den vanlige oppfatningen av konsollspillere, men er knyttet til en persons utsagn i en gitt demonstrasjon, på en fanfest hvor stemingen var høy.

     

    Fordeler? Hvorfor skal spillere av Dust få noen fordeler?

×
×
  • Opprett ny...