Gå til innhold

andau

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andau

  1. Jeg likte det når microsoft talsmannen ba de som ikke hadde internett om å kjøpe en 360. Fordi det var ærlig. Xbox1 kommer ikke til å være spesielt imponerende uten netttilgang og uten gold abbonement. Microsoft kunne gjerne sagt (men det tør de ikke): "Vil du ikke ha gold? La vær å kjøpe konsollen" Tror tilnærmet lik alle som ønsker seg en xbox one også ønsker seg et gold abbonement. Utenom frimann da som først venter på en awesome tittel som han vil betale fire tusen kroner for å spille offline.

     

    Synes det er rart med all klagingen over xbox one. Dvs jeg forstår at mange ikke liker xbox one, men dæven da, kan man ikke bare kjøpe noe annet? PS4 blir sikkert et utmerket alternativ, og hater man PS+ også, så kan man jo kjøpe pc, oya, wii u eller noe annet..

     

    Vil du ikke ha gold til din xbox så ender du opp med en amputert konsoll. Dette tror jeg alle vet nå.

  2. Jeg har ikke sett noen annen som sier dette, så da skal jeg si det. Jeg likte ikke nynorsk og så på det som unødvendig helt til jeg begynte å lese nynorsken her på Gamer. Kanskje det er at det blir skrevet om et tema som jeg synes er spennede, eller kanskje jeg aldri ga nynorsk en ordentlig sjangse, men nå synes jeg språket er nydelig. Mer poetisk enn bokmål om du vil, og når det da samtidig skrives om spill: Da koser jeg meg!

     

    Det er jo bare meg selvfølgelig, og det er trist hvis det er flere som ikke makter å forstå det som er skrevet. For min del kunne hele siden vært på nynorsk :D

    • Liker 3
  3.  

     

    Dette blir vel å gi relativismen litt vel mye ære. En relativist vil ikke si at Nazistene eller Breivik gjorde noe galt/ondt ettersom dette er sosiale konstruksjoner. For å si det på en annen måte, ditt ellers interessante synspunkt trekkes ned av at du blander inn begrepet relativisme. Jeg tror skråsikkerhet er roten til mye ondt, akkurat som deg.

     

    Jeg har lyst til å legge til at en overbevist relativist antakelig har lett for å begå ondskap, ettersom "ingenting er verre enn noe annet". I tillegg vil han heller aldri gjøre noe med andres ondskap, "dersom de synes det er greit, har ikke jeg noe med det". Er man ikke er sikker på noe som helst, blir man lett et bytte for dem som er det.

     

    Enkelte metoder fra relativismen er verdifulle for å se ting fra andres perspektiv, men som filosofisk retning mener jeg at den ender i ren nihilisme, etter min mening en blindgate i filosofien.

     

     

    Du har rett i det du sier! Jeg burde ikke tilegge relativismen så mye ære, og jeg har ærlig talt ikke innsikt nok i relativisme heller :)

  4. Meningsløst å diskutere ondskap på dette nivået. Man kan like gjerne si at alle begreper er konstruerte begreper som å si at godhet og ondskap er det, så hva er vitsen? Relativisme forteller oss ingenting

     

    Den forteller jo oss noenting. At vi ikke virkelig vet feks. Og av alle ting man kan vite, synes jeg dette er det viktigste. Vet man at man virkelig ikke vet, er det lettere å ikke bli forbannet for noen ikke er enig med deg i småting. Og til syvende og sist, så krever ondskap at mennesket kjøper illusjonen om at det vet. Nazistene var ganske sikre i sin sak. Brevik var ganske sikker i sin sak. Så sikker at han skrev 1600 sider (eller hvor mange det nå var) om hvor sikker han var. Ondskapen begynner da mennesket blir skråiskker. Eller som Arne Næss sier: "All god filosofi begynner med undring, og slutter med undring".

  5. Merkelig anmeldelse! Må bare slutte meg til Zealuu sin kritikk. Jeg har spillt Fight Night siden nr 3 kom ut, og det er en fantastisk serie. Har hitill bare prøvd demoen av Champions, men ble tydelig med en gang at kontrollsystemet hadde blitt ca dobbelt så bra, og det var allerede fantastisk i både nr 3 og 4!

     

    Har som sagt bare spillt demoen, men der føltes hver bokser radikalt forskjellig fra hverandre, og slagene så overhodet ikke like ut. Men uansett hvordan man vrir og vender på, så er en uppercut en uppercut, og det er jo grenser på hvor forksjellig slagene kan se ut.

     

    Hadde virkelig trodd at dette spillet skulle få bedre karrakter hos gamer, siden round 4 ble roset opp i skyene.

×
×
  • Opprett ny...