Gå til innhold

Erlend-

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erlend-

  1. Yopaz skrev (20 timer siden):

    Sist jeg sjekket var Microsoft verdens andre største selskap når det ble beregnet i verdi, men det har ikke noe med dette å gjøre.

    Det som konkurransetilsynene skal vurdere i en slik sak er den bransjen som blir påvirket. Dersom Thon skal kjøpe opp Norgesgruppen eller Scandic blir to veldig forskjellige vurderinger. 

    Spørsmålet som har blitt behandlet er om dersom oppkjøpe av Activision Blizzard går gjennom, vil Microsoft få en for stor markedsandel av spillmarkedet? Vil dette påvirke spillmarkedet negativt? Derfor blir Microsoft vurdert kun basert på hvor stor markedsandel Xbox har sammenliknet med Nintendo og Sony. Det er mindre sannsynlig at Microsoft kunne ha kjøpt opp Apple da dette vil ha gitt Microsoft nesten hele PC-operativsystemmarkedet. 

    Jeg er helt enig med deg at Microsoft ikke trenger mer makt enn det de har, men det er ikke slik det fungerer. Microsoft er en underdog på konsollmarkedet, derfor gikk dette gjennom. Jeg er også fullstendig enig med at lover burde ha blitt endret fordi jeg har en følelse at vi følger loven slik den ble skrevet, ikke slik den var ment.

    Siden du følte for å dele dine konsollkjøp, så kan jeg også meddele at jeg har Switch, PS5 Xbox Series X og PC. Jeg "heier" ikke på noen og jeg er ikke noe glad for at de store skal bli større heller.

    Ja, jeg er enig med deg i dét du sier her - og det er derfor jeg sa det med at lovene må endres.

    • Liker 2
  2. Vi må klare å forstå litt forhold her, og skjønne at vi må se hele verden under ett - ikke bare på spillbransjen:

    1. Microsoft har brukt 18 ganger så mye på oppkjøp som Sony nå.
    2. AB var 2/3 av størrelsen til hele Sony, og større enn hele Nintendo.
    3. Microsoft er 22 ganger så stort som Sony.
    4. Microsoft var allerede et av verdens mektiskte selskaper, når de kontrollerer ting som Windows, Office, Azure, store deler av OpenAI, osv. Skal vi virkelig la dem kjøpe seg til enda mer makt?

    Anti-trust-lover må endres ASAP, når ting som dette går igjennom.

    (Jeg har forresten hverken hatt Playstation eller Xbox på mange generasjoner, så dette handler ikke om hva jeg foretrekker - men at jeg hater hvor mye makt som samles hos noen få selskaper i ett land.)

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 3
  3. Colin. skrev (Akkurat nå):

    Har aldri sagt ei heller insinuert at Microsoft har kjøpt opp mindre enn andre. Virker heller som det er du som ikke tar poenget. Har man lov til å kjøpe andre selskaper, så bør man også ha lov til det uavhengig av kostnad. Jeg har sagt ifra starten av at jeg bare bryr meg om at Xbox kommer tilbake der den var tidligere, så ja, du trenger ikke prate med meg.

    Det er ofte lov å kjøpe andre selskaper - men ikke alltid. Det er dette som heter antitrust. Systemet er altså, blant annet, slik at det i utgangspunktet er lov å kjøpe andre selskaper, men det finnes grenser. Og akkurat hvor disse grensene skal være er da den viktige diskusjonen. Om du mener at "enten kan ingen kjøpe noe, eller så må alle kunne kjøpe alle", så er et standpunkt det går an å ha - men ingen kapitalistiske samfunn opererer altså sånn. Heldigvis.

    Men antitrust-lovene vi har i dag har en blindsone når det gjelder vertikal integrasjon - og det kan skape store problemer. Blindsona går på at mange forstår at det er et problem om Microsoft hadde kjøpt Sony og Nintendo, for de er konkurrenter når det gjelder konsoller. Det ville vært horisontale oppkjøp. Du var jo selv enig i at det hadde vært et problem om Microsoft kjøpte opp de selskapene (så noen grenser mener du visst det skal være). Men for få ser problemet med at Microsoft eier hele stacken.

    Ikke sant, hvis Sony skal tilby streaming (som nok blir framtida uansett) som vi kan spille på andre enheter enn Playstation, så må de basere seg mye på andre. De har en del spill in-house, men de må likevel lisensiere mange spill. I tillegg må de leie servertjenester (av enten Amazon eller Microsoft), og de vil ikke kontrollere noe av hardwaren eller operativsystemene folk vil streame på, altså telefoner, laptopere, etc.

    Microsoft vil være i en helt annen posisjon: Ikke bare vil de kontrollere enorme deler av det vi tidligere tenkte på som tredje-parts spill (og særlig om de ikke stopper med Activision). I tillegg har de server-infrastruktur og kontroll over Windows + Surface-enheter. De kan for eksempel nekte å selge server-tjenster til Sony (eller å prise dem grusomt høyt). Dette vil tvinge Sony til å gå til Amazon - men siden Amazon vet Sony ikke kan gå til Microsoft, kan de ta mer for tjenesten. Og alt dette mens Windows "får det gratis". Det er dette som er vertikal integrasjon: At Microsoft eier spillstudioene, konsoll/streamingtjenester, lokale operativsystemer og hardware og server-operitsystmer og -hardware (mens Sony kun har en liten del av denne vertikale stacken).

    Vi ser et annet eksempel på dette med Apple Music vs Spotify på iPhone. Begge tar ca 100 kr fra brukerene sine i måneden, men Spotify må betale 30 % av sin hundrelapp til Apple - mens Apple får beholde hele hundrelappen selv.

    (Lina Kahn, nåværende leder for konkurransetilsynet i USA, er én av få som forstår dette - men dessverre er det grid-lock i det politiske systemet som gjør at hun ikke får gjort noe med det. 🤷🏻‍♂️)

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  4. Colin. skrev (52 minutter siden):

    Nei, det er ikke et problem for konkurransen for konsoll-markedet. Resten av det du skriver bryr jeg meg ikke om, så ja, for min del, så lenge Xbox blir bedre, så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Man kan ikke forsvare at noen selskaper skal få lov til å drive på slik, mens andre ikke, fordi de man liker ikke har like mye ressurser som de man ikke liker... 

    Markedet er sunt. De store selskapene har bygget seg opp bit for bit og har gjort seg fortjent til suksessen. Det finnes like gode muligheter for alle andre til å gjøre nettopp det samme. YouTube, Twitch og Instagram er alle gode tjenester som folk benytter seg av. Så de gjør noe riktig. Slik du skriver så minner det mer om misunnelse over at store selskaper har mer innflytelse enn de små.🤷‍♂️

    Du sier igjen "noen får lov til slikt og andre ikke" som om jeg mener Sony kan holde på som de vil, men Microsoft ikke får lov til å kjøpe noe... La meg prøve å gi det til deg med teskje:

    Før Activision kjøpet:

    • Sony har brukt ca $4 milliarder på studioer.
    • Microsoft har brukt over $10 milliarder på studioer.

    Kan du forklare meg hvordan du får dette 👆🏻 til å bety at "Sony får lov til å kjøpe studioer, men ikke Microsoft"??

    Det virker på meg som om sannheten du har skap for deg selv, er at "Sony har kjøpt opp mye, men Microsoft lite" - og derfor er det bare fair at "Microsoft også får kjøpe noe". Men det er altså helt fullstendig feil. Eller mener du at 4 er et større tall enn 10?

    Mitt standpunkt er altså at jeg tenker det er greit at Microsoft får bruke over dobbelt så mye som Sony, siden de tross alt har føkka til egen posisjon i spillmarkedet litt. Men at jeg synes det er alt for drøyt at de skal få bruke nesten tjue ganger så mye som Sony (som det vil være med Activision) - særlig når de generelt har en utrolig sterk posisjon i tech-verdenen (som jo spill er en del av). MYE sterkere enn Sony.

    Men hvis du driter i hvilken effekt ting i tilværelsen har på verden rundt og ikke klarer å se lengre enn din egen spillkontroller, så er det lite vits å prate med deg...

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  5. Colin. skrev (13 timer siden):

    Bare Sony og Nintendo har konsoller på markedet. Derfor vil det ikke være bra om en av disse hadde blitt kjøpt opp, fordi da hadde en konkurrent (konsoll) forsvunnet. Square Enix eller Take Two produserer ikke konsoller. Selskaper blir kjøpt opp, og det er ikke noe nytt. Microsoft ligger nå langt etter i konsoll-markedet, derfor håper jeg de kan levere mer eksklusivt innhold slik at Xbox som merkevare blir bedre. 

    Edit: Skrivefeil

    Ok, da tolker jeg deg dithen at du ikke ser et problem med at Microsoft også hadde kjøpt Square Enix og Take Two - og EA, Rockstar og Ubisoft også da, regner jeg med. Det synes jeg er helt usannsynlig korttenkt av deg - men hey, Xbox hadde nok blitt bedre, så who cares. 🤷🏻‍♂️

    Eller går det en grense et sted?

    Og hvorfor ignorerer du det meste av det jeg sier?

    Ja, oppkjøp skjer, som du sier. Men det er gode grunner til at myndigheter griper inn i blant. Noen ganger deler de også opp selskaper! Men det er et stort problem at dette ikke har vært gjort nok i det siste. Vi hadde nok hatt et sunnere marked om YouTube, Twitch og Instagram var uavhengige selskaper.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
  6. Colin. skrev (På 19.5.2023 den 0.33):

    Selv i en monopolsituasjon der varene ikke er nødvendige, så har forbrukerne makt, til å ikke kjøpe.

    Du kan ikke sammenligne å kjøpe et spill og å kjøpe mat. Mat er en vare som mennesker må ha. Matvareprisene er høye på grunn av lav kroneverdi, som gjør at import blir dyrere.

    Å kun snakke om pris for kunden er gammeldags, og å kun se på spillmarkedet er for trangsynt. Vi må snakke om hvilket makt de største firmaene har - og dette er et stort problem i vår tid. Et godt eksempel er hvordan Google bruker at over 75 % av nettleserbruk er med deres engine og at over 90 % av søk skjer på deres plattform, til å påvirker utviklingen av internett til deres fordel - selv om disse produktene er gratis.

    Særlig disse firmaene har allerede alt for stor makt:
    Microsoft (Windows, Office, Azure, OpenAI++),
    Apple
    (App Store++),
    Google (YouTube, Android, Chrome/Blink, Google Search++),
    Meta
    (Facebook, Instagram, Quest++) og
    Amazon
    (AWS, Twitch, IMDB, iRobot++).

    Og da synes jeg det er sjukt å tenke at det ikke holder at Microsoft har enormt med makt innen PC, enterprise, web-hosting og etterhvert AI. Selv om Microsoft gjør det dårligere ann Sony og Nintendo i akkurat dette markedet, har de helt utrolig mye mer makt i samfunnet allerede. Og med framvekst av AI og spill-streaming (gjerne gjennom Azure), vil denne makten bare øke. De trenger ikke mer hjelp.

    Et helt oppriktig spørsmål: Ser du noen problemer med at Microsoft for eks. også kjøpte EA, Square Enix, Take Two, Sony og Nintendo? Hadde det ikke vært digg om bare alt var på Xbox / deres streaming-tjeneste?

    Og hvis du ikke mener alt det er greit, hvor går grensa di?

    Og jeg minner om at Microsoft allerede har fått kjøpe studioer for mer enn det dobbelte av hva Sony har kjøpt for. Vi har jo ikke akkurat rukket å se effekten av at du kjøpte Zenimax (Bethesda) - som altså var større enn Insomniac, Gaikai og Bungie til sammen.

     

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 3
  7. Colin. skrev (9 timer siden):

    Sony og Nintendo har jo mye mer overtak i markedet enn det Microsoft har per dags dato, eller hva? Hvis Microsoft får gjennomslag for dette, så vil det føre til økt(!) konkurranse mellom disse. Som Xbox-eier har man jo alt å vinne på dette oppkjøpet dersom de får eierskap over disse store titlene det er snakk om. Det forutsetter selvsagt at Microsoft også begynner å prioritere Xbox i mye større grad nå kontra PC. Man må ha noe eksklusivt å kunne tilby for konsollen for at folk skal være villige til å gå til innkjøp av Xbox. Trist nok er ikke Xbox per nå så veldig attraktivt, og det sier jeg også som Xbox-fan gjennom tidene. Jeg håper virkelig dette går igjennom og at Microsoft gjør mange store titler eksklusive til Xbox.

    Det er aaaaaaaaalt for snevert å kun se på konsollmarkedet. Man må ha litt perspektiver her...

    Sony har børsverdi på $116 milliarder.

    Microsoft sin er $2,32 billioner, eller $2 324 milliarder - altså over 20 ganger så mye som Sony.

    Prisen for Activision ligger på $69 milliarder, så over halvparten av hele Sony!

    Microsoft har ingen unnskyldning for å ikke klare å konkurrere i spill-markedet, uten å måtte kjøpe opp alt. De har allerede fått kjøpe ZeniMax (Bethesda). Hva blir det neste? De kan vel like gjerne kjøpe Sony også.

    Vi må se på hvilken makt vi ønsket at de største firmaene skal besitte. Holder det ikke med at de kontrollerer Windows, Office/Teams/Outlook, Azure, er tungt inne i OpenAI (ChatGPT etc), pluss, pluss, pluss??

    Jeg skjønner at det er mulig å se at Playstation gjør det bedre enn Xbox og tenke at dette oppkjøpet er helt greit. Og kanskje man til og med tenker at "Sony har da også kjøpt noen studioer!". Men Sonys tre største kjøp (Insomniac, Gaikai og Bungie) kosta til sammen litt over $4 milliarder, og Microsofts tre største UTEN Activision (ZeniMax, Mojang og Rare) kosta godt over $10 milliarder! Hvis Activision går igjennom, har Microsoft gjort oppkjøp for over 17 ganger så mye som Sony!

    Microsoft har allerede ALT de trenger for å konkurrere gjennom streaming: De har rikelig med studioer, mer enn nok penger for å (over)betale for lisenser fra tredjeparter, og "gratis" hosting gjennom Azure.

    Hvis ikke anti-monopol-lovene er gode nok til å fange opp vertikal integrasjon, må de oppdateres asap zulu.

    • Liker 4
  8. Anbefaler alle som vurderer egpu å se denne her:

     

    Jeg har slått ideen helt fra meg og kommer ikke til å kjøpe til min Zenbook ux501vw, man taper rett og slett for mye ytelse over tb3. En annen ting som er verdt å nevne er at du mister ytterligere ytelse om du kjører bildet på skjermen til laptopen. Blir som å kjøpe deg en sportsbil å fjerne 2 av hjulene.

     

    Billigst per idag er Akitio Node, man får den til 3600-3900 ferdig levert til Norge enten fra ebay eller b&h photo.

     

    -

     

    Jeg kommer selv til å bygge en itx basert maskin med enten fractal nano s eller dan case. Sistnevnte er dyr, men størrelsesmessig omtrentlig som et egpu kabinett.

     

    Her kan du se en litt mer detaljert gjennomgang: https://egpu.io/forums/mac-setup/pcie-slot-dgpu-vs-thunderbolt-3-egpu-internal-display-test/

     

    Så er det selvsagt opp til hver enkelt om man synes drop på 15-25% (avhengig av kort) er verdt det... :) 

    • Liker 1
  9.  

     

    Fordeom det står tollbehandling har det ikke noe med om det er toll på varen. Det er et behandlingsgebyr posten tar for å regne ut mva. Sjekk denne linken https://www.posten.no/fortolling/motta-fra-utlandet

    Hvilken pc har du?

     

    Aha, skjønner.

     

    ​Jeg har ikke maskinen jeg skal bruke til denne enda, Sampson - skal kjøpe inn alt "nytt". Begynner i ny jobb til høsten, og ønsker å bruke egen laptop både på jobb og hjemme med skjerm, egpu, etc. - derfor disse planene. Er ikke aktuelt med separat stasjonær.

     

     

    Ok, skjønner at det kan virke fristende, men du vil nok betale mye for en middels opplevelse om dette er til gaming.

     

     

    Mhm, jeg vet jo at jeg ville fått mer for pengene ved å kjøpe et heftig gaming-tårn, hehe.

    Greia er at jeg jobber i MacOS og gamer i Windows. Med planlagt setup så vil jeg kunne bruke MacOS i "laptop-mode" på jobben, og så kjapt ha 28" og work station hjemme (må også jobbe en del hjemmefra) - samtidig som jeg vil ha ålreit performance til gaming når jeg vil.

     

    ​For noen vil det være viktig med ultra 4k 60fps - og det er helt greit. Men for meg er det viktigere å ha MacOS og enkelt bytte mellom laptop og "stasjonær". Og så klarer jeg meg fint med high 1080p, liksom =)

     

    ​Skjønner godt at mange ville prioritert annerledes.

  10. Fordeom det står tollbehandling har det ikke noe med om det er toll på varen. Det er et behandlingsgebyr posten tar for å regne ut mva. Sjekk denne linken https://www.posten.no/fortolling/motta-fra-utlandet

    Hvilken pc har du?

     

    Aha, skjønner.

     

    ​Jeg har ikke maskinen jeg skal bruke til denne enda, Sampson - skal kjøpe inn alt "nytt". Begynner i ny jobb til høsten, og ønsker å bruke egen laptop både på jobb og hjemme med skjerm, egpu, etc. - derfor disse planene. Er ikke aktuelt med separat stasjonær.

  11. Hei!

    Jeg kontaktet nylig en liten produsent av eGPU-bokser for noen spørsmål, og vi kom i prat. Han jeg snakka med sa at de hadde sett seg ut Norge som et sted de kunne selge noen enheter, men hadde ingen distribusjon. Videre sa han at de kunne gi god pakkepris hvis vi var noen i Norge som ville gå sammen om å kjøpe. Produsenten har gjort det samme på entusiast-sida eGPU.io

    Det er snakk om Mantiz Venus, https://9to5mac.com/2017/05/02/mantiz-venus-egpu-macbook-pro-video/.

    Jeg har hvertfall tenkt å bestille en sånn selv, og hadde vært kult om noen ville være med :) I tillegg til å kunne betjene "alle" grafikkort har den også 5 USB'er, ethernet, gir strøm til maskinen og SATA for en disk. 
    Her er info fra hjemmesida.
    Og her er tråden fra eGPU.io.

    Hvis noen vet om noen andre steder det kan være lurt å spre dette, så si ifra :)
     

    • Liker 1
  12. Ipad har sine fordeler, men det er vitterlig ganske tungvindt å legge over en del type filer der, husker når jeg skulle legge over noen ebøker og filmer sist, lettvindt og intuitivt er ikke ord jeg ville brukt.

     

    AtW

     

    Sjekk ut Waltr2: https://softorino.com/w2

    Fikser alt som er upraktisk med å legge over media på min iPad. Bruker det ikke SÅ ofte selv, da - da jeg stort sett bruker strømmetjenester.

  13. GI OSS TILBAKE TRAILS OG DEMO SÅ DABBER NEDLASTING AV SPILL ULOVIG SAKTE MED SIKKERT BORT!

     

    To ting:

    1) du sier at det ikke er ulovlig å laste ned, men å laste opp. Da lurer jeg på, hvor mange av dem som laster ned piratkopierte spill bruker torrents? Og hvor mange av dem som bruker torrents laster opp samtidig som de laster ned?

    2) og vi må huske på at dette handler både om jus og etikk. Jeg synes det er uetisk å konsumere digitale produkter skaperne ønsker å ta betalt for - SÆRLIG når det er så gode muligheter for å betale for seg.

     

    Det blir for dumt å si "men jeg velger å kjøpe spillene mine gjennom kanaler som ikke gir refunds, derfor er ikke refunds tilgjengelig for meg" eller "dette utsalgsstedet tilfredsstiller ikke mine behov, så jeg velger å ikke betale for meg".

    • Liker 1
  14. Jeg tror ikke det, 3DS + Wii U = NX.

     

    Her er hvordan jeg tror det blir: (ikke ta bildene for serøst nå, er bare mockups) brukes bare som eksempel.

     

    Først vi kommer til å ha cartridges:

     

    VXlKZURX.jpeg

     

    Så en håndholdt (3ds nx):

     

    smart-boy-concept-pierre-cerveau-1458305

     

     

    Så har vi en docking statsjon som også er nevnt, og her er slik hvordan jeg har tenkt det og muligheten er der og er heller ikke så komplisert.

     

    Du bruker Cartridges på håndholdt'n (3DS NX) så har du en dockingstsasjon som nevnt.

    Denne 3DS NX (håndholdt) kommer til å bruke Tegra X1 chip, muligens oppgradert men ikke fullt Tegra X2 performance. (codename "parker") google it.

    Når du da setter denne 3DS NX håndholdte kontrolleren på docking så vil Tegra X2 aktiveres som muligens vil ha Xbox One ytelse.

     

    Problemet jeg ser med håndholdt er batteri og man vil ikke ha så super power hardware der, batteriet vil ikke holde spesielt lenge.

     

    Tegra X1 som vi kjenner til (ligger på en nvidia shield tv, har dette selv) og allerede DETTE kjører Wii games på 1080p 60fps på en emulator... Er du kanskje ikke helt kjent med emulator så krever det et monster PC for å kjøre ting smooth. Og når en gjeng med super geeks (dolphin emulator gutta) har klart å emulere nintendo spill på en android system som kjører Tegra X1. Noe sier meg at Nintendo har ingen problem å nå 1080p 60 FPS anytime. Tegra X1 er minst millioner ganger raskere enn dagens New 3DS hardware, no doubt about it.

     

    Klarer de dette så hadde det vært flott. Tenk deg EA games lager Fifa 18 eller hvor langt de har kommet nå, de lager det på Cartridge, du setter det det nye 3DS (nx) så vil du kunne spille som normalt du gjør på en 3DS bare med mye bedre grafikk og oppløsning+++.

     

    Så tenker du vil spille på 55" samsung tv, da setter du 3DS (nx) på docking, og da vil automatisk NX oppdage, "OK docking koblet til" og da blir hardware'n fra docking bli aktivert for å dra det Fifa spillet på enda høyere oppløsning, grafikk osv.

     

    Det er mulig det blir for high-tech for nintendo men muligheten er der. Og hvis man enda ser på prislappen på en nvidia shield TV, den er ikke mye med tanke på ytelsen den kan gi til håndholdt system.

     

     

     

     

    Mæn, dette er ca akkurat hva jeg håper ?

    Jeg er definitivt villig til å betale for at dockingstasjonen øpper grafikken!

  15. Folk vil ikke ha Xbox One type grafikk i en håndholdt? Her snakkes det om nVidia Tegra X1 chip, den er greit nok ikke så powerful som PS4 osv men kan love bare Tegra X1 allerede hadde kjørt ALLE nintendo sine egne spill uten problemer. Det som ryktes nå er den nye Tegra chip'n som er basert på nyeste Pascal. Det pascal er kjent for er energy effency, noe som kommer veldig bra overens med håndholdt.

     

    Altså, jeg kjenner denne tråden, her har vi en gruppe med nintendo fans som hater 3rd party, de driter i det, right? Ok. hvorfor snakker folk om bad performance nå når det er snakk om Tegra X1 eller evt nyere ARM chip som er custom design til Nintendo. Den kommer til å kjøre ALLE nintendo spill så LETT HD 60fps. Er ikke det folk ønsker seg? 

     

    Se hvor søppel specs det er på 3DS, minner om første IBM maskina til mora mi, og dere vet hvor flott spill kjører på 3DS, tenk dere med en Tegra chip som er minst 1000x bedre enn det der 3DS maskinvare.

     

    En annen ting, må dessverre ta "nvidia shield tv" inn i bildet, den allerede kjører spill på en grei måte men husk hva denne er basert på "ANDROID" nemlig. Den er IKKE optimized for gaming AT ALL. Tenk når nintendo lager sitt egen system (som wii u osv) da vil det ikke bli performance issues lenger.

     

    Jeg forstår Nintendo for første gang, specs trenger man ikke bry seg om.

     

    Jeg tolker dette også med at Nintendo driter i 3rd party's, jeg tror på en måte det blir sammarbeid mellom Nintendo og nVdia OG nvidia vil ta seg av 3rd party på en eller annen måte så kan Nintendo bare kjøre sin egen ting.

     

     

     

     

    Hva får deg til å tro at denne vil få dårligere tredjepartsstøtte enn 3DS?

  16. Er det så vansklig får nintendo å fårstå.

     

    -Stue konsoll

    - 4 NORMALE kontroller (+ om kan bruke gamecube kontroller på ALLE spillene en bare smash)

    -Ingen gimic

    -Hardware som er bedre en Wii og Wii U

     

    Skal jeg drasse rundt på den kjøper jeg vell bare 3DS? 

     

    Du vil med andre ord ha en Project Scorpio hvor de har flytta på bokstavene på kontrolleren?

  17. Argh... Et spill jeg gjerne skulle hatt i samlingen min. Dessverre kreves en Wii U- et kjøp som ikke ett enkelt spill kan rettferdiggjøre.

     

    Når Zelda og Super Smash kommer, vil det være 4-5 virkelig gode kvalitetsspill (esklusive)på maskinen. Noe slikt vil neppe Xbox One kunne skilte med- og da mener jeg Wii U vil være verdt pengene.

     

    Er da flere kvalitetsspill på Wii U nå?

     

    Pikmin, Mario, Donkey Kong, Deus Ex, Mario Kart og snart Bayonetta for eks.

    • Liker 2
  18. Ooh, Crash Team Racing er helt fantastisk. Noe jeg virkelig likte der var at hvor det i Mario Kart, hvis du ser bort fra power-ups, stort sett handler om å ikke drite deg ut (da tenker jeg kun på selve kjøringen) kunne man i CTR virkelig KJØRE bra med et veldig kult sladde/boost-system. Strålende baner og kule power-ups gjorde at det spillet er etter min mening en del bedre enn Mario Kart 64. Bør likevel nevnes at Mario Kart 64 er lagd en del år tidligere (og at CTR så klart er en kopi :p ). Fin artikkel!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...