Gå til innhold

Changis_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Changis_InnleggNO

  1. Audun Rodem: jeg setter dine spillkunskaper i tvil da denne nintendo "klonen" som du beskriver og avbilder er da vel en Famicom? (Japansk nintendo) http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System (se bildet ved siden av den velkjente grå boksen eller google famicom)

    tilogmed spillet "Arctic Adventure - The Penguin & Seal" er et famicom / nintendospill, men det kan være du hadde piratutgaven av spillet...

     

    Redaksjonen betvilte også dette, og med god grunn. Ja, konsollen ligner mistenkelig på en Famicom, men det ER en kinesisk klone. Hvis du ser til høyre for der det står "Family Computer" er Ninendos velkjente logo ingensteds å spore slik den er på en original Famicom. Dette bildet er forøvrig ikke et jeg har tatt selv, men det er det bildet jeg har funnet som ligner mest på den konsollen vi hadde. Og jeg huske godt at det sto "Family Computer" på konsollen.

     

    Som du sier fantes Penguin & Seal også som en tittel til Nintendo, men da som et ikke-lisensiert spill. Min utgave var utgitt av Sachen(les mer her, og her) som opererte utenfor Nintendos lisens. Senere kjøpte vi også Super Pang I(også Sachen).

     

    Har jeg renvasket min spill-kredibilitet nå? ;)

    Jada, du er renvasket ;) var det kanskje en Dendy du hadde? http://crash.ihug.co.nz/~pinwhiz/dendy01.jpg disse ble kun utgitt i sovietunionen og kina, ettersom nintendo ikke ga ut nintendo der http://en.wikipedia.org/wiki/Dendy_(console)

  2. Audun Rodem: jeg setter dine spillkunskaper i tvil da denne nintendo "klonen" som du beskriver og avbilder er da vel en Famicom? (Japansk nintendo) http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System (se bildet ved siden av den velkjente grå boksen eller google famicom)

    tilogmed spillet "Arctic Adventure - The Penguin & Seal" er et famicom / nintendospill, men det kan være du hadde piratutgaven av spillet...

×
×
  • Opprett ny...