Gå til innhold

tommy10

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tommy10

  1. Halloen dere vise der ute.

     

    Jeg har lurt litt på dette med laptoper og "treige disker". Veldig mange laptoper som blir levert i dag har faktisk 4200 opm. Er ikke dette for treigt for dagens krav? Dette er jo faktisk på maskiner som rimelig fort passerer 10 000 kr klassen. Jeg vet jo at jeg kan kjøpe en hitachi disk og bytte om, men da fyker jo garantien. Dessuten er det ikke sikkert at den passer.

     

    Kan noen dele sine erfaringer/kunnskap på dette området?

     

    Takker så meget i forkant.

  2. Heisann folkens.

     

    Håper noen kan hjelpe meg her. Jeg har en outlook express fil som er på 1,8GB og vil bare vise 114 mailer av ca 4000. Jeg trenger et program som fikser mbx-filen. Finner bare to sw program som enten fikser de 10 første eller siste filene for meg.

     

    Setter STOR pris på hjelp.

     

    Tommy

  3. Det finnes ikke noe program som kan hjelpe deg der. Du må nok snakke med internettleverandøren til vedkommende for å få sjekket loggene, men de kommer sikkert ikke til å oppgi noe navn. Det eneste du kanskje kan gjøre for å finne det ut er å politianmelde, men det blir nok litt drøyt igjen.

     

    Det beste du kan gjøre er å "glemme" hele greia og bare installere en personlig brannmur, som f.eks Zone alarm og et skikkelig antivirusverktøy. Det vil kanskje finne trojanere hvis det er dette du er utsatt for.

×
×
  • Opprett ny...