Gå til innhold

lilleBOFF

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lilleBOFF

  1. 1. Counter-Strike (PC, Valve, 1999)

    2. Metal Gear Solid (PS, Konami, 1998)

    3. Half Life (PC, Valve, 1998)

    4. Deus Ex (PC, Ion Storm, 2000)

    5. The Curse of Monkey Island (PC, LucasArts, 1997)

    6. Another World (Amiga, Eric Chahi, 1991)

    7. Diablo 2 (PC, Blizzard, 2000)

    8. Grand Theft Auto IV (PS3, Rockstar, 2008)

    9. Tekken 6:BR (PS3, Namco, 2008)

    10. Max Payne (PC, Remedy, 2001)

     

    Faen nå var det mange bra spill som ikke fikk være med...

  2. Bra initiativ! Vi trenger mer konkurransespilling.

     

    En ting jeg savner er fighting games. Hvis det skal være 1 mot 1, og i tillegg delarrangementer i de store byene ville det nesten vært rart uten ett fighting game. Hvis det er en type spill som passer for 1 mot 1, og som faktisk er designet kun med det i tanken, så er det fighting games. Nå skal det sies at de generelt er dårlige online, men for et lokalt arrangement er det ingenting som passer bedre.

     

    Det er mange fighting games å velge i for tida, men etter synkende prioritet kan jeg anbefale; Tekken 6, SSFIV, Marvel vs Capcom 3 og Mortal Kombat.

  3. Jeg skjønner ikke hvorfor dette utsagnet får så mye oppmerksomhet. Hvorfor gidder gamer.no å publisere dette? Når det ikke har støtte av forskning eller statistikk er det ingen grunn til å tenke noe mer over det. Uten noen bevis har utsagnet til en "terapeut" like mye troverdighet som om jeg skulle sagt det samme. Jeg nekter ikke for at gaming tilsvarer/er værre enn kokain, selv om det høres ekstremt usannsynlig ut, og om Pope tror det er han mer enn velkommen til å gjøre forskning på området. Før han har gjort det, er det ingen grunn til å ta det mer seriøst enn homeopati, astrologi og monster under senga. Det er ingen grunn til å gi utsagnet NOE oppmerksomhet.

     

    Jeg derimot sett forskning på det motsatte, som for eksempel den artikkelen Gamer.no hadde om gamere og kirurger, og bruk av prefrontal cortex under kompliserte koordinasjonsøvelser. Den forskningen på gaming jeg har hørt om har stort sett vært veldig positiv, og mange psykologer (jeg vet ikke om Pope er psykolog engang) anbefaler gaming.

     

    Forskning er grunnlaget for forståelse av verden, og spesielt menneskekroppen og reaksjoner på ting som kokain og gaming. Uten forskning = spekulasjon/bullshit.

     

    Så chill out. Ingen grunn til å bli provosert, selv om både dagbladet, vg og gamer.no synes dette var verdt å publisere (noe det absolutt ikke var!).

  4. Alle forventningene jeg hadde etter traileren gikk i dass, jeg gidder ikke enda et "hack-and-slash" zombiespill. Gi oss noe MER... Det er mulig å gjøre så mye med zombiespill, og selve ideén bak det er solid egentlig. Men alle som utvilker spillene tror det beste med zombier er å drepe massevis av dem, og det er jeg lei av.

     

    Uff, for en skuff!

     

    Ut i fra traileren hadde jeg forventet meg et spill som bygget på en mer skummel atmosfære, taktikk og der det å overleve faktisk er veldig vanskelig.

     

    Riktig! Akkurat det jeg så frem til også. Gleder meg til det spillet kommer.

×
×
  • Opprett ny...