Gå til innhold

BionicPanda

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BionicPanda

  1. Spillet er ødelagt, føler de knekte serien etter DMC3..Et spill jeg gledet meg til, men nå vurderes det ikke som et kjøp lengre...

     

    Er det ikke best å vente til du faktisk har prøvd spillet før du dømmer det?

     

    Selv om enkelte ting virker ganske rart er jeg villig til å gi det en sjanse før jeg dømmer det. Tror det kan bli kult selv om Ninja Theory har gjort store forandringer

    • Liker 1
  2. Synes det er rart at så mange kritiserer Greenawalt for å ikke ville innrømme at konsollen setter begrensninger...

     

    Er det ingen andre som tenker på at Xbox 360 er den eneste plattformen Turn10 utvikler til, og at det nytter ikke å klage og grine over begrenset maskinvare til forbrukerne? Det gjør ikke Forza 4 noe bedre, om noe så kan det senke forventningene til det.

     

    Mannen virker på meg som en realist. Han bruker de verktøyene han har tilgjengelig, og gjør en utmerket jobb med dem, etter min mening. Grafikken, og detaljnivået, i Forza 4 ser fantastisk ut. Jeg gleder meg ihvertfall til å spille det på Xboxen min :)

  3. Jeg liker egentlig Bioware jeg også, men jeg misliker den tilsynelatende retning utviklleren tar. Bredere appell, gjøre spillene mer tilgjengelige og mindre avanserte... Det er noe dritt. Jeg vil ha avanserte rpg spill. Spill hvor det er mye valg, og mange måter å gjøre tingene på. Spill som tar titalls timer før du egentlig har forstått hvordan det fungerer.

     

    Men jeg har enda ikke mistet troen på Bioware, jeg tror at de enda har mange gode spill inne.

     

    Jeg mener også at det er mye potensial i Jade Empire universet. Se for dere en oppfølger, med bedre (mer avansert) karakter bygging, lengre og åpnere historie og univers, og muligens et mer GoW aktig kampsystem (uten QTE).

     

    Det høres for min del fantastisk ut

  4. Artig at en spilldesigner sier at det bare er dukker uten klær. Det han i realiteten sier er at det ikke eksisterer story, stemning og innhold i spillet. Det er bare knapper og spaker man skal trykke på for å få poeng og vinne over gitte forutsetninger.

     

    Jeg synes sex definitivt kunne vært en del av langt flere spill. Det er spennende, pirrende, romantisk og en helt naturlig del av våre liv. De aller fleste av oss erfarer sex som noe vakkert, men de færreste av oss erfarer drap i det hele tatt. Likevel er den ene tingen ok å skrive historier om, mens den andre helst skal gjemmes bort.

     

    Go figure.

     

     

    Litt morsomt at vi la inn så ulike innlegg på samme tiden.

     

    Jeg er enig med han fordi, vel, sexscenene er nedturer. I spill som Mass Effect er det meningen at du skal knytte bånd med personer, og noen ganger blir det utført meget bra. Men for min del ender sexscenene opp som nedturer. Da er egentlig fantasien mer spennende. :)

  5. Min spådom:

     

    Om 10 år er det konsollene som hersker. Spillerne oppfører seg som tullinger foran videoveggene, hopper og danser.

    Gjennomsnittsalderen på spillere har lagt seg på 11-12 år, og absolutt ingen spill kan lenger spilles med kontroll, og i alle fall ikke mus og tastatur.

    PCen er helt borte fra spillmarkedet, da ingen lenger gidder å bry seg om de virkelige spillerne, entusiastene, som deg og meg. Om 10 år er det kun de tanketomme saueflokkene som får spille.

    Alt av innovasjon er borte og samtlige spill er bare kopier av andre kopier, med litt annen grafikk og litt annen musikk. Alle spill består av tullete hoderisting, hopping, veiving og dansing. Så raskt du gjør et "move" postes dette automatisk til "LifeBook" og "TwittAll", slik at alle andre 12-åringer kan se hva du har gjort. For å kunne låse opp nye levels må du invitere minst 100 venner til det samme spillet, og for å låse opp andre gjenstander må du kjøpe dem med mammas kredittkort.

    Her er det utelukkende mikrotransaksjoner, invite spamming, og DLC som ruler.

     

    Dette er åpenbart ikke det jeg ønsker skal skje, men likevel er det det jeg er helt overbevist om...

    Enjoy gaming while you can!

     

     

    Og jeg syntes jeg hadde et negativt syn på spillutviklingen. :p Men viss dette hadde blitt tilfelle for gaming, så ville jeg nok lagt all gaming på hylla. For meg høres det nesten kjekkere ut å trekke tenner hos tannlegen enn å holde på med noe slikt.

  6. Jeg tror at det vil bli økt fokus på spill som Farmville og Angry Birds. Enkle spill, som er billige å utvikle, men samtidig drar inn enorme inntekter. Til kontrast fra Farmville etc vil vi få mastodoner, som CoD 15 og FIFA 2021, som lever videre på etablerte merkenavn. Generelt vil vi også se en forenkling av alle spill, for å gjøre dem mer attraktive for ikke-gamere.

     

    Store kultklassikere, som Deus Ex, vil komme sjeldnere og sjeldnere. Det vil fortsatt være noen spillselskaper som er drevet av idealister og gir oss genuine spillperler. Men det vil være et mindre marked for disse spillene, og dermed mindre produkter.

     

    Jeg deler Øysteins negative syn på spillutviklingen, og håper at jeg tar feil.

×
×
  • Opprett ny...