Gå til innhold

Dr.HJ

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr.HJ

  1. Jeg har både Swift og u2412 stående ved siden av hverandre, og vil si at Swift faktisk er nesten like god bortsett fra innsynsvinkel. Swift er helt klart et av de bedre TN-panelene man kan få tak i.

     

    Hey Gunnar Gul :) . Morsomt å høre det fra noen som har likt oppsett som meg angående skjermer. Tusen takk for det:) Gleder meg som en liten dritt unge når jeg mest sansynlig får Swiften i morgen :green:

  2. Hey :) skrev dette på originalt på engelsk håper dere holder ut å oversette, orker ikke å skrive alt om.
    I am in the market for a new gaming monitor, for the moment I am using the Dell 2412M screen IPS panel. It has got lots of scratches and marks. I therefore want to upgrade to a new monitor to challenge my GTX Titans-setup. I am doing all kinds of gaming, everything from Battlefield FPS games to Racing games, MMO`S.

    I am thinking about the Asus ROG Swift or Acer Predator 4k2k XB280HK 28. I have read most pros and cons that follow with the ROG Swift and I’m wondering whether this screen is the solution for me? Or should I consider the Acer Predator screen? Are there any upcoming monitors in the near future I should rather consider?

    The reasons for selecting these to specific models are and this is important to me:
    Both have G-Sync
    Do have resolutions above 1980 x 1080.
    Bigger inch than 24"

    Now some questions:
    Can my rig be stable around 60 FPS or above on the Acer Predator 4k2k with ultra settings?

    How much effect does the 144 refresh rate effect the gaming experience?

    I have been studying the Acer Predator 4k2k a little but not much, what are your thoughts/ pros and cons for this monitor?

    Since I am used to the Dell 2412M, will I experience poor color reproductions on these to monitors compared to the old one?

    My rig specs are:
    Intel i7 4790k clockspeed 4.2 GHZ (Can be overclocked if needed)
    Asus Maximums VI formula
    2x GTX Titan SLI.
    32 GB 1800 Mhz Ram
    Intel 520 220 GB SSD

    Thank you for all opinions and thoughts on this case
    Regards Lord-BooZe

    Takk for alle tips og svar:D

    Mvh DR.HJ

     

  3. Hei igjen:)

     

    Jeg har forresten en ting jeg lurer litt på, ganske mange ganger når jeg booter maskinen så prøver han å poste, men akkurat som maskinen ikke klarer det, så tar den en restart prøver igjen så kan det gå noen ganger 2-3 ganger før et eller annet endres og den klarer og poste og starte hvorfor kan dette skje?

     

    Det skjer også noen ganger samme situasjon når jeg tar den ned i hvilemodus, har byttet PSU for ikke altfor lenge, men det skjedde det samme med den PSUèn jeg hadde før den jeg har nå :)

    Btw sånn ny og ne, så finner usb portene ut at de har lyst til å streike, de bare skrur seg av for alt fra 1-3 min så starter portene igjen og jeg få tilbake utstyr som: mus, tastatur og mikrofon noe tanke angående denne saken??

     

    Vil mine gtx titaner få noe fordeler med å gå fra denne riggen:

     

    http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_DELUXE/

    http://ark.intel.com/products/52210

    Corsair vengence 1600 mhz 16gb

    Til Denne?

    Intel Core i7-4770K
    www.komplett.no
    ASUS Maximus VI Formula, Socket-1150

    Noe ider hva som skjer med maskinen min, faulty MB eller?

    MvhDr.HJ :wee:

  4.  

     

     

     

    EDIT: 4K har jo kun 30hz. Så jeg ville ventet på G-sync som Nizzen her sa i en annen tråd:

     

     

    Mange 4k skjermer har 60hz med DP.

     

    OKey, mulig jeg overklocker CPU, men vil helst beholde den så lenge og stabil som mulig:) Okey da venter jeg litt med å kjøpe 4k skjerm enda:) takk for nok en gang gode råd :wee:

  5. Heia, Nå har du valgt dyre komponenter. Du kan spare endel på billigere HK og billigere RAM. Siden du redigerer så regner jeg med at en I7 ville fungere en god del bedre en i5. her. :)

     

    Har Asus maximus hero selv. Knallkort. Men må nok leveres tilbake pga død minneslot. Selv om det er feil på kortet så anbefaler jeg det. Dette kortet er lagd for overklokking spesielt. Ikke så fine farger da.. Et kort folk også har råd til. Du kan ta en skikk på Asrock Z87 formula også. https://www.komplett.no/gigabyte-ga-z97x-soc-force-socket-1150/815539

    Dette er Z97 chipset som har et par nye forbedringer en Z87. Du er også fremtid sikret mot broadway. (neste gen) og Skylake om jeg ikke blander med Gpu. Du kan ta en skikk på Asrock Z87 formula også. :)

     

    Den rammen du har valgt er absolutt ikke verdt det. Om du ikke skal ekstremklokke. Rammen har egentlig ikke så mye og si. kanskje et par frames tops. Nizzen her på forumet har bevist at høyere ram freq. gir bedre/mer fps. Har selv noe billig ram. https://www.komplett.no/kingston-ddr3-hyperx-1600mhz-8gb/585022. Men om du liker å ha høy freq. Så ta en skikk på disse: https://www.komplett.no/kingston-ddr3-hyperx-beast-16gb/769026. Timmings er noe strammere på Dominator brikkene (Cl9 vs Cl 11 på de andre) :)

     

    Lyden til Hero kortet syntes jeg er veldig bra. Kan jo ikke sammenlignes med et 500kr lydkort da, Men det skal det jo ikke heller. H80I funker greit på socket 1150. Har brukt H60 før på socket 1150. Bruker nå H100i. Alle kjølere som passer socket 1155, Passer også 1150 :)

     

    Kan jeg spørre hvilket skjermkort du skal ha? Regner med et 280x/290(x) eller nvidia 770, 780(ti)?

    Om du trenger mer hjelp, Så er det bare å skrike ut. :)

     

    Hey igjen og takk for god hjelp :) Sitat; Kan jeg spørre hvilket skjermkort du skal ha? Så kan jeg si med tanke på fremtidig 4k skjerm, så kjører jeg i systemet Sli 2xGTX Titan. Hvor mye cpu kraft trenger jeg for å ikke få bottleneck situasjon til disse 2 kortene:)

  6. Hei folkens, mitt MB har så godt som tatt kvelden, derfor skal jeg kjøpe meg et nytt til uken derfor trenger jeg litt hjelp til dette :)

     

    Har tenkt på denne comboen her:

    https://www.komplett.no/intel-core-i7-4770k/780483

    Intel Core i7-4770K
    Corsair Dominator DDR3 1866MHz 16GB
    ASUS Maximus VI Formula, Socket-1150
    Liker godt OC av cpu og ram, men skal kjøre den stock for en stund, er dette en bra valg av MB med tanke på OC?
    Forøvrig er jeg en ganske audio-fil person som kjører, Asus Essensene STX som dedikert lyd kort til mitt Denon 7100 headsett, men vil den innebygde lyd settingen matche dette kortet?? Finnes det noen MB som gir bedre lyd stock og er god til OC en dette som ikke koster skjorta?
    Spørsmål nummer 2: Burde og vil jeg få noe ut av og kjøpe disse ram brikkene:
    Isteden for de som er nevnt ovenfor??
    Kom med ram og MB forslag hvis dere har noen meninger, er veldig glad for alle innspill jeg får her :green:
    Bruks område gaming, multimedia og nå og da video/ bilde redigering :)
    Vil btw Corsair H80i fungere på denne 1150 Socket?
    Takk for hjelpen jeg for her :wee:
    Mvh Dr.HJ :)
  7. Hei alle sammen :)

     

    Jeg kjøpte en Samsung 840 evo, fikk den billig derfor dette valget, men poenget mitt er jeg har en Acer Travlemate 8100 og denne bruker en IDE/PATA kobling fra hardisk til MB denne tenkte jeg å ha inne i laptopen uten at det ser helt dumt ut, altså jeg søker som sagt en konverterer som er 2.5" intern og som ikke trenger ekstern strøm forsyning.

     

    Finnes dette?

     

    Mvh Henning

  8. Hei :)

     

    Takk for det glede og hjelp etter å ha lest dette :) Jeg har besluttet å spare til Asus PB287Q, men har du eller noen andre noe anelse hvorvidt mektige Titan, 780 og 780 Ti vil bli brakt på kne av denne og lignende skjermer for jeg så en test hvor han testet som jeg skal ha 2x Titan og samtlige av de morsomme spillene som for eksempel: Bf4, skyrim og Dirt showdown (selv sagt max ut innstilling) hadde en avg fps på 40-50 og det er i minste laget for de fleste spill for de tallene er ikke noe morsomme å spille med, så har noen noe anelse om dette?

    Selv om det hadde vert gøy å sett en ekte 4K skjerm er jeg en litt nazi spiller angånde fps 60 fps spill bart, 80-100 koser meg :green: Ønsker å ligge på disse tallene pga for eksempel Bf4 flyter i min mening mye bedre her, vet ikke hva andre mener om dette men det er smak og behag tror jeg :)

     

    Takk for god tilbake melding kjapt :w00t:

    Mvh DR.HJ

  9. Hei :)

    Jeg har anskaffet meg 2x Gtx Titan jeg har en Dell 2410 med 1920x1200, men dette pirker jo bare så vidt på kortene jeg vil gi kortene en utfordring.

     

    Jeg har veldig lyst til å prøver noe nytt innen gaming løsninger :), men vet ikke om jeg skal gå til 1 27/30 tommer skjerm med høyere oppløsning eventuelt 120/144 hz eller om jeg skal kjøpe en til skjerm i tillegg til den jeg har nå.

     

    Trenger litt hjelp til å avgjøre hva jeg skal gjøre fra dere som har testet disse høy opplysnings skjermene og dere som har testet å spille med flere skjermer på en gang.

    Spiler veldig mye, men ser en del filmer, ønsket: Bra svart, gode farger kontraster, vet ikke om disse kriteriene går til spilling men spør allikevel.

    Mulig tenkt på denne: http://www.komplett.no/asus-27-led-pb278q/763616,

    Har dere noen tips og råd til en høyst usikker person på hva resultatene blir av disse løsningen?

    Budsjett for eventuelt ny skjerm helst 4-5K

     

    Takker og bukker for alle tips,råd og meninger jeg kan få :)

    Mvh Lord-BooZe

  10. Hei :)

     

    Jeg forsøker å installere Lego Racers 2 på pcen min, men når jeg trykker install i luncher menyen så laster han noe men før selve installasjonen starter sier han bare Not enough memory og så skjer det ingenting mer med installasjonen.

     

    Jeg kjører Windows 7 på maskinen min 3,7 ghz cpu 4 g minne, spillet krever:

     

    - PROCESSOR > Pentium II 400MHz

     

    - MEMORY > 128MB System RAM

     

    - VIDEO > 32MB Display Memory / Direct3D Compatible

     

    - SOUND > 100% Windows 95 / 98 / ME - Direct-X 8.0

    compliant

     

    - CD-ROM > 16X or Greater CD-ROM / DVD Drive

     

    - HARD DRIVE SPACE > 450MB [Full Installation Option]

     

    - INPUT DEVICE/S > Windows 95 / 98 / ME - 6+ Button-Joystick

    6+ Button-GamePad and Keyboard.

     

    - DIRECTX > DirectX 8.0a

     

    Jeg vet at jeg har bedre en det, noen tips til hva jeg kan gjøre?

×
×
  • Opprett ny...