Gå til innhold

StormTrooper

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StormTrooper

  1. Popcorn Time?

     

    Netflix har liten katalog, får filmer seint, kan variere i streaminga og koster nesten 100,- i måneden. I sammenligning tilbyr torrents den største katalogen som er å finne (ja, den har faktisk alt du finner av DVDer, Blu-Ray, VHS og whatnot), du får filmer og TV-serier lansert på timen de er ute på markedet (og veldig ofte lanseres Blu-Ray filmer 1-2 uker før de lanseres i butikkene). Når det gjelder kvalitet, får du også den beste som eksisterer for det gitte produktet. Ikke bare har du flere alternativer (DvDrip, BRRip, 720p, 1080p, etc.), men du vil nesten alltid finne den best mulige kvaliteten på filmen (8 GB eller større 1080p-filer gir deg som regel den samme kvaliteten som en Blu-Ray-disk). Alt du trenger å gjøre er å lese info på filen du laster ned.

    Og glemte jeg å fortelle deg at alt dette er GRATIS? Og at du kan se filmen din offline?

     

    Hvis du i så fall leter etter en Netflix-variant, kan jo du bare se på noe som Popcorn Time. Her klarte noen få mennesker på bare dager av lanseringen tilby en tjeneste som ga bedre strømming og større og mer oppdatert katalog enn det Netflix noensinne har gjort, eller noen annen leverandør noensinne vil gjøre -- på grunn av det idiotiske systemet de har grunnlag i.

     

    Er mye enig. Nå vil vel kanskje popcorn være det beste siden ingenting lagres lokalt, og du ikke "deler" noe videre, med grunnlag til søksmål. Tror heller ikke at en sånn test som dette kan anbefale sine lesere i å opptre ulovlig med tanke på både torrent og popcorn, med tanke på rettigheter. En ting kan jeg love deg, å det er at popcorn ikke vil vedvare. Mulig det vil oppstå igjen. Men de kommer til å bli saksøkt ned i støvlene og inn i ryggmargen for å ikke betale bransjen det de krever for å streame. (skjønner at de som ikke laget klienten er skyldig for hva andre deler, men hvis man sammenligner med f.eks thepiratebay, går siden enda, men originalbakmennene sliter en hel del)

  2. Runda spillet to ganger, normal, så very hard, som ikke var særlig hard... Prøvde litt multiplayer men ble lei etter to timer. Prøvde alle Echoene. Tok 3 dager. Kommer aldri til åp røre det igjen.. Oppskrytt så til de grader.. jaja.. Gears 3 beta snart =)

     

    man går på kino for 100,- i dag, og blir underholdt i 2 timer. her har du hatt underholdning i flere dager? Skjønner du syntes det var lett, men å gå igjennom det 2 ganger, spille multiplayer noen timer og ++, er MYE mer enn hva jeg orker om jeg syntes spillet er dårlig! Da har jeg bedre ting å bruke tiden på..

     

    Så blir litt overrasket over at du kaller det oppskrytt!

  3. "Jeg tok telefonen og svarte med min rustne, men selvsagt sexy, stemme: Hva faen?! Det viste seg å være noen som ville kjøre på med en spørreundersøkelse"

     

    høhø!! jeg lo så jeg nesten gråt, disse selgerne har visst påvirket meg mer enn jeg trodde. De har en helt ufattelig egenskap til å ringe når det VIRKELIG ikke passer!

     

    bortsett fra det koser jeg meg godt med lesningen her, godt skrevet! gleder meg til å få høre hva dere faktisk har sett av spillnyheter når dere er ferdigsett. Noe av dette kunne vært på forumet på matprat.no :p

×
×
  • Opprett ny...