Gå til innhold

KTL_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KTL_InnleggNO

  1. Tror alle amigavennene mine rundet dette spillet (slutten var interessant), vil si at Rick Dangerous 2 og Syndicate var et par hakk vanskeligere :)

     

    Jeg tror nok minnet om vanskelighetsgrad er noe påvirket av min egen alder på tidspunktet. :-) Som syv-åtteåring spilte jeg stort sett det jeg fikk tilgang på, og av dem var Prince of Persia noen hakk verre enn resten. At det finnes vanskeligere spill fra samme tidsperiode, er det lite tvil om.

     

    Vil tipse artikkelforfatteren om at du kan spille Townsmen helt gratis uten reklame ved nedlasting av et annet spill (play without adds for free).

     

    Takk for at du nevner det! Jeg glemte å ta det med i artikkelen, fordi jeg stort sett lukker tilbud av den typen. Selv er jeg ikke overdrevet glad i denne "betalingsformen", da foretrekker jeg å betale noen få kroner for å kvitte meg med reklamen. Men akkurat det er naturligvis litt basert på personlige preferanser. Det viktigste for min del er ikke å unngå å betale for spillet (evt. fullversjon) som sådan, men "løpende utgifter" er en uting. Disse kan man heldigvis, som du sier, unngå i Townsmen.

    • Liker 1
  2. Skjønner at dere ikke tester alle spillene helt for letters from nowhere 2 koster faktisk 30kr når man kommer litt inn i spillet så kan ikke ha brukt så mye tid på det....

     

    Jeg legger vekt på å teste spillene lenge nok til å kunne gi en rettferdig vurdering av dem, men i dette tilfellet skulle jeg tydeligvis ha holdt på litt lenger :-) Takk for rettingen, jeg har oppdatert prisinformasjonen i artikkelen.

     

    Fortsatt ikke Townsmen fra Handygames: https://play.google....21lbjdmcmVlIl0. nevnt denne gangen heller? Skamme dere Gamer!

     

    Jeg beklager at dette har gått under radaren, og skal ta det med i vurderingen neste gang. Hva som faktisk kommer med i artikkelen avhenger av hvordan jeg vurderer spillet opp mot andre utgivelser samme måned.

     

    Man kunne jo ha tatt med Venture towns fra Kairosoft i samme slengen som man nevner Edo towns

     

    Godt poeng. Begge ble testet, og selv endte jeg opp med å foretrekke Oh!Edo Towns på grunn av stemning og tema. Men du har rett i at det bør nevnes, jeg har lagt til en setning i artikkelen :-)

×
×
  • Opprett ny...