Gå til innhold

Are Elvestad

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Are Elvestad

  1. Skulle jeg skapt et alt i ett konsept ville jeg ikke skapt et alt i ett konsept. Jeg ville gjort pc delen til en sømløst integrert, men utskiftbar enhet. Ikke noe nytt konsept, men et lite utnyttet konsept.

     

    En fordel med dette ville være at brukeren ville blitt fristet til kun å oppgradere maskinmodulen fremfor å kjøpe helt ny maskin, potensielt fra en annen produsent. Da skjermer gjerne lever lenger enn maskinvaren tradisjonelt har gjort vil dette også være mer miljøvennlig.

     

    Ville jeg skapt en bil skulle det ikke vært en bil, men en traktor.

  2.  

    MOBA - multiplayer online battle arena, så vidt jeg har skjønt. Har ikke helt skjønt begrepet. Er ikke Quake 3 Arena eller Unreal Tournament, eller spill fra C&C et MOBA? Folk sier at LOL er en MOBA. Hvorfor ikke kalle en spade for en spade?

     

    Begrepet har definitivt hjulpet på det å skape blest rundt sjangeren, siden begrepet lett kan uttales som et vanlig ord og virker relativt fengende. Men helt enig i at det ikke er spesielt passende - eller det er kanskje litt for lite konkret.

    Derimot litt nysgjerrig på hva du mener "spaden" skal hete i dette tilfellet. Spillet League of Legends har jo ikke skapt en egen sjanger, så at det må ligge under en annen sjanger, er jo helt naturlig.

    Jeg ville kallt spaden for Einar.
×
×
  • Opprett ny...