Gå til innhold

aperson4321

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aperson4321

  1. Dwarf fortress viser at spill bransjen har vokst opp, det er bare at spill som har dybde og ikke er som filmer er for kompliserte å spille for gjennomsnittet. Jeg har hatt dypere opplevelser i spill enn i bøker og film. Jeg skrev en noe rotete blogg post om det.

     

    http://gamasutra.com/blogs/VegardJohansen/20120706/173713/Games_have_matured_but_mature_games_are_are_too_hard_to_learn.php

  2. Liker og lese spill anmeldelser på gamer siden de er gjennomsnittlig veldig godt skrevet.

     

    Men må dessverre si at jeg syns denne anmeldelsen dro ned gjennomsnittet merkbart.

     

    Ikke for og fornærme men jeg forstår ikke meningen med at en casual fps spiller skal anmelde et avansert fps som RO2, det er som og ta med Mcdonalds vante barn med på en dyr restaurant, de vil rett og slett ikke forstå seg på maten.

     

    Anmelderen ser ut til generelt misforstå fokuset og ideen bak til spillet, at det faktisk sikter inn på være et spill for folk som vil ha et mer enn gjennomsnittlig krevende skytespill, med et fokus på kompleksitet og taktikk isteden for hånd øye koordinasjon etc.

     

    Noen få ting som anmelderen roter med:

     

     

    1. Klaging over banedesign fordi banedesignet ikke er fokusert på og redusere irritasjon som i COD og TF2. I RO2 så er banene balansert med forskjellige loadouts/klasse begrensninger og antall respawns per lag, hvis de hadde lagd alle baner som var like i balanse for hvert lag så hadde det virkelig ødelagt dybden i spillet, det er et gameplay/spillmakanikk valg, du får en annerledes spill opplevelse om du har mer forsterkninger enn motstanderen og motstanderen har bedre beliggenhet med og være i en bygning.

     

    2. Klaging over at en ikke får vite at en har drept noen på sekundet med en stor pop up midt på skjermen. Du fremstiller en mangel på informasjon som en tabbe når dette er noe som skaper dybde I RO2, dette er også en spill mekanikk, det er en av tingene som gjør at dette er RO2, om du er usikker på om sniperen er død så må du tenke annerledes enn i COD etc.

     

    3. Angående oppgraderingssystemet så er det spillere som blir fornærmet, om spillet behandler dem som minedreårige som gjør går lei om de ikke får meningsløse belønninger hvert sekund, (skins) og ikke blir påminnet av at de er så meget meget meget flinke hvert sekund med og prosjektere xp midt på skjermen. Ro2 gjør dette også til en viss grad men ikke idiotiske COD nivå.

     

    Selvsagt anmelderen skal komme med sin personlige mening om spillet, men når spillet anmeldes fra kun et synspunkt og dette synspunktet er fra den gruppen som RO2 absolutt ikke produsert til å være attraktivt til så er dette merkverdig. Det er nesten som og få en farmville fan til og anmelde et grand strategi spill. Meget få ville hatt hjelp av noe slikt.

    COD fans kan tror RO2 er en COD 1 klone (begge er satt i ww2), men de er veldig lite i den potensielle kundegruppen for spillet så hvorfor skrive en anmeldelse fra deres synspunkt for dette spillet? De vil ikke skjønne seg på dette spillet uansett...

  3. har bare lagd to kjempe korte nivåer, meningen er og røreborti den flammende platformen for å vinne levelen.

     

    kan ikke mye om unity så er ganske begrenset i det jeg kan putte inn i spillet, det kan knapt kalles et spill fordi det er så kort og er vel ikke så bra. Men er stolt alikevel, for har ikke laget et spill før :)

     

    fEWXu.png

     

    14.61 MB nedlasting. extracter til en ca 30 MB fil (trenger 7zip eller winrar for extractingen etc)

     

    her er den (har scannet pcen for virus så det skal ikke være noe problem).

    Lenke til spillet

     

    Ps: og trykke keyboard tast 2 gjør at du kan skyte store plater med venstre musetast om du har noe magi kraft ("ammo"), er meningen og bruke de som bruer hvor avstanden er for stor til at en kan hoppe over. (magi kraft får en fra og plukke opp bokser som det står magic mushrooms på)

×
×
  • Opprett ny...