Gå til innhold

Caitlin

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Caitlin

  1. Jeg har gått meg helt bort, jeg har kommet til den store bygningen hvor jeg skal drepe en feit mann med briller, jeg kan enten kle meg som pizzabud eller brannmann for å komme til han. Det har jeg gjort, og jeg drepte han. men hva nå?? diana sier noe om en tvilloingbror på datan, også står jeg der, hvor skal jeg gå? jeg har vært overalt. hva har jeg missa nå da?

  2. Ja jeg husker snotmaw, det er inni i en hule er det ikke?, hvor du da blir stengt inne når du skal kjempe mot snotmaw, og når du har tatt han får du øksa eller sverdet hans eller hva nå slags våpen han har. Jeh mener å huske at det bare er å gå videre, du behøver ikke å gå samme veien som du kom, det kanm vel tenkes at du har gått deg bort litt, se på kartet hvor du er. kartet hjelper alltid.

  3. de såkalt "seriøse" scenene i Matrix ... lo så jeg dreit på meg ...

    ok .. .. det finnes morsomere

    men HAHAHAH!

     

    du ser nå ut som en liten matrix fan der du sitter :lol: 8)

    jeg måtte bare se hva intressene dine var, var helt sikker på at det var matrix eller noe sånt men det var visst ******? ehhhhhh......fy fy!

     

    (er litt slem i dag bare)

  4. nei, hvorfor utestengt her? Det har med konsoll å gjøre på en måte, selv om det har med data å gjøre oxo. Å kjøpe silent hill 1 er ikke så dyrt heller da, 50 kr el no i den duren på spiderman, og grafikken blir litt bedre når du spiller det på ps2.

  5. Det med at jeg ikke skjønte hvordan dere jenter overlever, var vel litt satt på spissen, da. Trodde folk skjønte det :wink:

     

    Ok, så får de en kar til å ordne det for dem, dah, men prinsippet er jo det samme: de gjør det ikke selv. Bare et bittelite unntak gjør tingene selv.

     

    jada, skjønte det, må bare slenge litt tilbake :wink:

     

    nei, de gjør det ikke selv, bare noen fååå. slik vil det alltid være. jeg forstår bare ikke at ikke flere jenter får øynene opp, det er jo så spennende med data og ting og tang, begynner å bli ensom hulk :cry:

  6. Han hang fra taket, og slapp seg ned bak en soldat, men det kkan jo hende at det også er fjernet fra spillet. Dumt, det så kult ut. det med vannet hadde vært stilig, rart de ikke fikk det til, det så jo bra ut på traileren.

  7. Feilen med jenter (de fleste) på data er at de bare bruker ting slik de er ment å brukes. De nekter å lage noe. Ingen som for eksempel kommer over en INI-fil i et gammelt bilspill, ser noen tall, legger sammen to og to og messer den opp slik at man kjører i 564 KMPH og har en bil som veier 2 gram. Bruker dataen som en spill-konsoll, på en måte.

     

    Dette resulterer i at de bare kan å bruke Messenger, IE, MS-Word, grunnleggende ting i windows og kanskje et spill eller to. Stort sett. Hvis noe blir føkket, har de som oftest ikke peiling i lopphavet på hvordan de skal fixe det.

     

    Jeg forteller ei at hun burde laste ned Messenger 6.0. Hun spør hvor hun kan finne det. Jeg sier at hun kan bruke google eller skjekke kanskje hun kan finne noe på microsoft.com/download. Hennes svar: "???".

     

    Skjønner ikke hvordan de overlever, egentlig. Plutselig endag når jeg skal slå på pcen er en av IDE-kablene føkket. Hadde jeg vært jente, ville jeg sannsyneligvis sendt hele dritten til reparasjon hos en proff for ettpar tusen koronas istedenfor å stikke på Elkjeden og kjøpe en ny IDE-kabel til 50 kroner.

     

    :roll:

     

    vel, vil vel si man fint kan overleve selv om man ikke veit hvordan man laster ned messenger 6.0. alt dreier seg ikke om data her i verden. mange jenter synes dette med data og programering er vanskelig, eller det med biler og slik for intressen er ikke alltid der. og er man ikke intressert engasjerer man seg heller ikke. rart hvor forskjellige alle er.

    men mikka, sterkt uenig med deg at at jenter sender dritten til en proff til flere tusen, så og si alle jenter har en venn eller kjæreste som kan data og får hjelpen der. det er ytters få som gidder å legge så mange penger i datan hvis de ikke klarer å fikse det selv, jenter og penger er som penger og gutter, vil helst ha maaasssee av det. :yes:

  8. Har hatt dette spillet en stund, men så på ekstra cd`en her om dagen. Der så jeg alle de forskjellige demoene av dette spillet. Det var mange av dem og noen var blitt vist/rekalmert på forskjellige steder.

    Det jeg lurer på er at jeg så klipp som jeg aldri har sett mens jeg har spilt før, eller er det noe jeg ikke har fått med meg?

    bla så jeg at snake hang i taket på tankern episoden og slapp seg ned bak en soldat, går det an? Jeg så også klipp av at snake løp som en gal gjennom en gang mens det eksploderte bak han, og at metal gear ray satt oppå tankern og at snake sa: otacon, we have a problem.

    Det var flere småting jeg aldri har opplevd.

    Har de kuttet ut dette etter at spillet ble lagt ut for salg? har jeg virkelig gått glipp av noe, er det mulig??please svar.

  9. Hmm, ja det er kansje flere en jeg tror som intresserer seg for det, men som sakt: forsvinner i mengden. Da har det også sikkert noe å gjøre med det jalla stedet man bor på!!!!!

    og hvor bor du??

     

    Prøvde og overtale noen til og begynne med IRC, men det gikk bare ikke. Var litt for avansert.

    det fins jo såååå utrooolig mange fjortisser som spør etter "ASL" hele tiden

     

    På bygda!

  10. Det hørtes ekkelt ut. Jeg ser skrekkfilmer noen ganger, men aldri aleine eller i skummel stemning, blir så drit redd :o

    husker jeg så poltergeist og nightmare on elm street (uten lov selvføgelig)

    når man ikke var gammel nok, og det var grusomt, så trur det er viktig å holde seg til aldersgrensa ja.

  11. hehe, Caitlin, skal ikke rope OLD, men skjønte det var den bare ved å lese det som stod skrevet over...:p veldig gøy å la noen "lete" i et rom med dempet lys og la vedkommende ha på et headset med god lyd... vi har ei i klassen på film under et sånt "søk"...:lol:

     

    Ern så gammal da? fikkn jo for bare non dager siden, hmmm ja vel. jeg er utdartet :-? (jeg skvatt iallfall, var sååå ivrig på å finne det og skulle prøve å høre mumlingen....hmm ikke alltid like lur, jeg fikk nesten hjertestopp!)

  12. jenter er viktig enn pc? :-?

     

    Jenter er _myyye_ viktigere en data ;)

     

    Det er mange jenter som holder på med data, men det er på en helt annen måte enn guttene. Jentene liker å sitte på MSN og chatte eller surfe litt på nettet.

    Guttene gjør stort sett _alt_, spiller, surfer på nettet, prøver å skjønne data +++

     

    Så at det er mange jenter som holder på med data er det liten tvil om!

     

    Meget bra svar :D

    Personlig synes jeg det er litt kjedelig å chatte, gjorde det mer før. er vel for gammal hehe.

    Men spill er gøy, synes faktisk "de Gode gamle" spillene er ålreite enda. har emulator hvor jeg bla har Zelda, mario, metroid osv. litt mimring.

    ellers synes jeg konsoll er gøy også., metal gear, splinter cell, osv, ferdig med silent hill 3 nå, synes det var bra!

    Det er vel intressen det kommer an på :wink:

  13. > >

    > > Ta en kikk p} denne linken - se nederst.

    > > Veldig viktig med lyd og litt t}lmodighet! Denne er ganske fin.

    > > Eierene av dette huset har sett ting og h|rt lyder ganske lenge. De

    fant

    > > derfor ut at de skulle gj|re noen unders|kelser og fant ut at det

    en

    >gang

    > > bodde en dame i huset som hadde mistet mannen sin i krigen.

    Historien

    > > forteller at hun pleide a sitte ved bordet og kikke ut mot markene

    i h}p

    >om

    > > } f} se sin elskede vende hjem. Han kom aldri. S} sagnet sier at

    hun

    > > fortsatt venter. Familien som bor i huset n} tok dette bildet av

    det som

    >de

    > > mener er denne gamle damen. Det er litt nifst n}r du f|rst finner

    >sp|kelset

    > > i bildet. Det tok meg litt tid } finne det, men n}r du f|rst finner

    det,

    > > trer det klart frem. Akkurat som disse optiske illusjonene.

    > >

    > > Tips!

    > > For a spare litt tid b|r du konsentrere deg om omr}det rundt

    bordet. Det

    >er

    > > best hvis du ikke fokuserer for mye p} ett sted. Se rundt bordet og

    mot

    > > vinduet. Det er best hvis du maksimerer vinduet ved } trykke p}

    >firkanten

    > > oppe i h|yre hj|rne etter at du har }pnet linken. For en ekstra

    effekt,

    >kan

    > > du som har lyd p} PC'en skru opp lyden. Det er svakt, men den lave

    > > mumlingen du hrer var den som fikk eierene av huset til } reagere

    i

    >f|rste

    > > omgang.

    > >

    > > Lykke til i jakten........ STUDER VELDIG NYE, IKKE GI OPP!!!

    > >

    > > http://www.makeaprofit.info/article/div/fl.../whatswrong.swf

    > >

    > >

    > >

    > >

    > >

    > >

    >

    Jeg veit ikke helt jeg, synes denne sa alt :o

  14. Hvis jeg har festa: rundt 12 eller halv ett (men da våken i 8 tia pga fylla som vil ut av kroppen, men sovner igjen)

    Hvis jeg har drivi med data/spilt: 11.

    hvis jeg har sett på TV: 10

    Hvis jeg har vært på besøk hos noen (uten alkohol): 9.30

    Hvis jeg ikke har gjort no: 9.25. (for da må jeg opp å gjøre noe, også blir jeg så gretten å trøtt hvis jeg sover for lenge uten grunn)

  15. Så du har arvet gener fra storebroren din? :smile: :p

    ikke akkurat sånn jeg forstod det. Tror hun heller mente noe med at en da gjerne blir påvirket - mentalt.

     

    Jeg mente at noen har anlegg for å skjønne data noen ikke. siden min bror har veldig peiling har han sikkert fått dette anlegget ikke sant? og søsken har samme gener, ikke sant. og ja, mentalt påvirket kan man også bli.

    Nei detta blei teit :-? men skjønner hva jeg mener ikke sant :roll:

  16. Det er vel ikke noe galt i å bli engasjert? Hva skal man finne på hvis man aldri kan ta igjen? Det betyr ikke at man sluker angnet!!!

    Bedre å eie enn å ta igjen, spør du meg..

    Dessuten, det ser bare så mye kulere ut uten alle de utropstegna. :)

     

     

    Hver sin mening.

    å, beklagert, skal aldri gjøre det igjen! :o

     

    Lurer på om oppveksten har noe med intressen å gjøre. Hvis man har en eldre bror slik som meg, som er fullstendig datanerd, så blir man automatisk intressert i det selv. altså...gener.

×
×
  • Opprett ny...