Gå til innhold

Eminem1332

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eminem1332

  1. Nettbrettet blir levert med en vanlig mobillader, det eneste multicom inkluderer er et strømadapter sånn at du kan plugge den til veggen (siden den er importert). Så med andre ord er laderen helt lik som alle micro-USB ladere (de som er standard for de fleste mobiler i dag).

     

    Om du vil ha noe ekstra må du kjøpe en pogo-lader som skal lade den 20% raskere. Skal kanskje sies at den lader raskere om du plugger den rett i veggen også, med en vanlig lader, i forhold til å plugge den i PCen.

     

    Selv lader jeg den alltid over natta så jeg vet ikke hvor lang tid det tar, men den lader ikke super-fort.

  2. Hvordan er kvaliteten på filmene? Er det nedlastning eller streaming? Om man kan laste de ned (som man burde om man kjøper det) kommer det DRM-fritt eller må man bruke Vdio-programmet for å se det?

     

    God men litt lite info i artikkelen. Lurer på om de kommer til å svindle oss nordmenn med skyhøye priser som det meste andre gjør, den gang det faktisk blir tilgjengelig i Norge.

     

    Tviler på at jeg kommer til å bruke dette selv med prisene dere oppgir i artikkelen. Det er alt for dyrt sammenlignet med feks Netflix eller rett og slett Blurayen.

  3. "Om du skulle ha behov for ekstra USB-porter på PC-en, kommer G19s med to USB 2.0-innganger"Da venter jeg på USB 3.0 versjonen, for 2.0 er gammeldags
    Hadde selv et G11 eller noe, der var det også 2stk USB porter bakpå, men de var helt ubrukelig treige, så brukes aldri, byttet ut i minimalistisk mekanisk nå, logitech tuller for mye med knapper og skit

     

    G19 brukte USB passthrough som vil si den kun forlenget USB porten på PCen, g110 var mye billigere og hadde ikke dette, der delte USB porten kraft med resten av tastaturet og funksjonene. Kan ikke tenke meg at G19s kommer til å bruke noe annet enn passthrough.

     

    Forresten er alle de ekstra knappene en gudegave om du vet hvordan du skal bruke dem.

  4. Prøv å holde inne en kombinasjon av av/på knappen, volum opp og volum ned. En kombinasjon av disse burde gi deg tilgang til en mer avansert boot meny. Alle device gjør disse litt forskjellig, så de kan hende at du feks må manøvrere med volum knappen mens du velger med av-knappen, bare pass på at du ikke velger "Factory restore" eller noe lignende da dette sletter alt du har på den, dette burde være siste løsning.

×
×
  • Opprett ny...