Gå til innhold

Ferr3t

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ferr3t

  1. Spillet hadde potensial til å bli fantastisk. Likt som alle andre nye MMORPG spill er det alt for hastet. Du spiller en stiv karakter og alt ser "sloppy" ut. Likt som the old republic, spell baren og alt ser stivt og kjdelig ut. Noe som gjør at du ikke oppnår noe som ligner på følelsen første gang en spilte spill som WOW. Folk tar seg ikke nokk tid. Blizzard får ofte hets for å bruke lang tid, merkelig hvordan det er dem som gjør det best i denne sjangeren.

  2. Jeg føler de fleste MMORPG er for "rushed". Ut i fra min mening ser wow mye bedre ut enn dette, gameplay messig. Selv om Wow er 7 år gammelt har det en mye bedre flow i måten det ser ut på. Old Republic ser stivt ut, minner om The Secret World. World of Warcraft er (Trist nokk) det beste MMORPG spillet der ute, og vil forbli det mange år fram. Håper inderlig noen klarer å lage et spill på nivå med wow i årene som kommer. Følelsen fra første gang man spilte det er ubeskrivelig. Det er den følelsen de fleste nye MMORPG spill ikke klarer å gi spilleren. Wow er også et perfekt eksempel på at grafikken ikke betyr alt. Brukbar grafikk med fantastisk gameplay slår alt med "fantastisk grafikk" og mindre dårlig gameplay.

  3. Har selv bestilt utstyr fra tennis warehouse. Veldig pålitlig side. Racketen Federer bruker er kjent for å være en "tung" racket og kan for noen være vanskelig å bruke. Verdtt å se på racketer som Prince (Gael Monfils) eller Babolat (Rafael Nadal). Mange som går for å kjøpe federer sin racket fordi han er "den største", men racketen blir faktisk sett på som litt krevende å håndtere. (Om du skal få det beste utav den). Det er jo en veldig god racket, men kan være vanskeligre å bruke enn en tror. Kan for all del være den rette for deg!

     

    Det med pris er nesten selvforklarende. Racketer i Norge er ekstremt dyre. Usikker på hvordan prisene er i Svergie. Du vil sannsynligvis spare på å kjøpe fra tennis warehouse. Men du kan gjøre lurt i å bestille ekstra grip tapes osv for å spare på frakten.

  4. det med maten etc er jo for at man skal overleve i survival .. syntes man det er teit kan man spille creative. hvor poenget er å utførske og bygge
    Problemet er at creative tar bort mye av det andre som gjør Minecraft spennende. Det er ikke det samme uten monstrene og faren de utgjør.
    Tror kanskje det kunne være ideelt å opprettholde den ordinære spillmodusen som Minecraft først var lansert med i betafasen med noen av de mest forsiktige og moderate modifikasjonene, samt de to nye modusene; survival og creative. Tenker jeg.

     

    Enig. Burde fortsatt hatt en mode hvor man kunne spilt med monsters, men i tillegg måtte farme de forskjellige ressursene man trenger for å bygge ting. Blir for dumt at vi nå MÅ velge mellom å enten tenke på å sulte til døde, eller bare kunne sveve rundt alene å ha evig av alt. Merkelig at de ikke har gjort det slik spør du meg.

  5. Syns det er rart at det er kun sjefen som får stemplet Minecraft på seg, jeg trudde han hadde laget alt selv etter all PR han har fått, men så sjekket jeg en video der det var cirka 15 stykker, Hvor ble det av dem?Samme med Skyrim , folk trur jo det er Todd Howard og han PR fyrn som har laget hele spille konseptet alene,

     

    Blir ofte slik at talspersoner osv får mye av æren, er jo det samme med Cliff Bleszinski og Gears of War

×
×
  • Opprett ny...