Gå til innhold

Sleexus

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sleexus

  1. I Nintendo Switch versjonen kan du spille co-op med hver sin kontroller i Brothers. Dette var nytt for Switch versjonen: "Brothers on Nintendo Switch supports single player and two-player couch co-op." Jeg og dama runda det nettopp sammen. Hun er ikkeno gamer, men dette spillet digga hun skikkelig. Så nå ser jeg virkelig fram til It takes two. :)

    • Liker 2
  2. Er Gamer.no 100% sikre på at Playstation Mobile fungerer fra Norge? Jeg har siste system-oppdatering på min PS Vita, men får ikke opp en egen Playstation Mobile fane i PS Vita Store.

     

    I følge http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Mobile er Playstation Mobile kun støttet i følgende land per nå: United States, Japan, Canada, United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain and Australia

     

    Hvis Playstation Mobile likevel skulle fungerer fra Norge hva må i så fall konfigureres på PS Vitaen for å få det til å dukke opp i PS Vita Store?

  3. Dere har glemt spillet som kan bli årets beste: Beat the Beat: Rhythm Paradise som kommer til Nintendo Wii på fredag.

     

    Dette er oppfølgeren til det japanske spillet Rythm heaven (Rythm paradise) som kom til Nintendo DS i europeisk versjon for noen år tilbake. Per dags dato the beste og sykeste rytmespillet noensinne laget. Dette spillet knuser alt av Guitar hero, Rock band og til og

    med gode gamle Donkey Konga på Gamecube! For dere som ikke har spilt det, prøv å få tak i det. Det groover som F**N, og du smiler og ler hele veien gjennom.

     

    Jeg gleder meg som en unge til å plukke opp Beat the Beat: Rhythm Paradise på GAME på fredagen(6.juli). Så får vi se om Darksiders II blir no morro i august.

×
×
  • Opprett ny...