Gå til innhold

JaddVe

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JaddVe

  1. Du har jo valgt kun helt nye spill!

    Det finnes da eldre FPS-spill som er bedre, eller har mer sjarm enn de her.

    HL 1 og 2, Doom (1 og 2, litt 3), FEAR, Wolfenstein, Quake.

    Joachim_F har gjort en veldig dårlig jobb her, og jeg mener at artikkelen her er kun ment for å skrive om spill han syntes er bra i skrivene stund. De han kom med er neppe de beste. Dessuten finnes ikke "det beste spillet". Det kommer helt an på personens smak. :)

    Uansett bra artikkel, men jeg syntes nå at du kunne skrevet om noe litt eldre også, som faktisk er bra.

  2. Er ikke noe rart at Nintendo sine produkter utsettes for piratvirksomhet når man ser på prisene på spill. Super Mario Galaxy 1 koster fortsatt 399,- i flere butikker, og det samme gjelder spill som er like gamle, og eldre. Sinnsykt.

     

    De lønner seg nok heller å kjøpe spillene via nettet eller brukt.

     

    Jeg for min del betaler gjerne for å vite att ting er u-brukt, og for å ha det fysisk format. Og det er kanskje gammeldags for noen, men jeg antar att jeg ikke er alene om det.

    Og Mario er værdt 500 spenn uansett. Men igjen, det er meg :D

     

    Mulig det lønner seg om man vil spare penger, men jeg er interessert i å støtte de som har laget spillet, ikke en eller annen random som har kjøpt det tidligere. Ikke noe er som å rive av plasten før man får spille. :)

    Mulig Mario er verdt 500kr, men jeg er ikke interessert i å betale 4-500kr for et gammelt spill, med mindre det er noe skikkelig gammelt, som spill til NES eller SNES. :)

  3. Jeg ville bodd i enten Hyrule, eller i Oblivion-verdenen. Hvis jeg måtte velge, så hadde jeg hatt et problem. Zelda er heit, og det er lite med heite damer i Oblivion. Men i Oblivion er det så 'hjemmekoselig'. Vanskelig valg. Jeg måtte skrevet hvert sted på hver sin lapp, og trekt en i blinde. :D

     

    Et spørsmål til dere: Det er rart å si det, men alle har vel en mening om en spillfigurs utseende. Så spørsmålet til dere er da, hvilken spillfigur syntes dere er mest sexy?

  4. Jeg er på ingen måte en fan boy, men jeg har alltid likt Playstation, så man kan vel kalle meg en "fanboy" for det, selv om jeg gjerne kunne hatt xbox. Whatever.

    Uansett så syntes jeg at det er greit at Sony får svi litt for dette her. De fjerna muligheten fordi det kunne forårsake piratkopiering osv, ettersom det tydeligvis skulle være ganske lett jobb med Linux. Men jeg mener det likevel er feil å fjerne muligheten til å ha Linux, hvertfall nå som maskinen likevel er åpnet. Da har det ikke så mye å si lenger på hva som er trygt og ikke.

×
×
  • Opprett ny...