Gå til innhold

jarle1337

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jarle1337

  1. ikke bruk vann eller noe middel.. vann er den værste fienden til en pc skjerm og vindusvaske greier ødelegger det ytterste laget på din skjerm. eg bruker nokka som heter, Brillerens. selges på brille butikker til 50 -60 kr. og en myk myk bommuls klut :) først sprayer du på kluten så den blir ganske våt. og så må du ha en til myk myk bommuls klut.. så vasker du skjermen fort så rett etter tar du den tørre og tørker over med.. da ungår du striper og skjolder .

    mvh jarle

  2. gjør det nokka om en cpu vifte ledning e borti kjøleribba som e på hovedkorte .. her e bilde du ser der kor det står drmos/ på kjøleribba som e helt oppe på bilde der e den borti har det nokka å si ? kan den smelte `? _: http://www.xtremecomputing.co.uk/images/review/MSI_p55_GD65/msi_p55_gd65_48.jpg

     

    Ja jeg ville i alle fall ikke følt meg trygg.. lurt å ha alt av ledninger og deler lengst mulig unna deler som blir varme, eller laget til å fjerne mest mulig varme.

     

     

    hey hey :) eg har fikset en bensin slange rundt den cpu fan ledninga, der e dem selg på kiosker sånne tynne gjennomsiktige slanger.. så eg lure på.. kan den smelte vis den e borti en kjøleribb. å jør det nokka om det er bøy på ledningene der med kontakten på hovedkortet der du plugger in cpu vifta.

     

    får no har eg stripset den fast i vifta. i et handtak på selve vifta. å den sitter der men no e den ikke borti nokka kjøleribbe .. kan eg slappe helt av no ? ellr . har lite peiling på sånt her. mvh jarle

×
×
  • Opprett ny...