Gå til innhold

Exteron_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exteron_InnleggNO

  1. Jeg liker Deus Ex. Jeg synes 1'ern er en skinnende stjerne i en ellers ganske platt hverdag av kloner. Digger valgmulighetene, historien, settingen, våpnene, og grafikken (på sin tid). Synes ikke grafikk er nok for å drive et spill, kanskje eneste unntaket er Crysis fordi det er så sinnsyk teknikk bak det.

     

    Invisible War var litt skuffende når jeg kjørte gjennom det første gang.Likte ikke interfacet, at de hadde fjernet skills, og gimpet augmentation delen. Derimot så vokste dette på meg, og nå synes jeg det er ganske artig. Likte heller aldri interfacet i nr. 1. Synes gridbasert inventory løsning er tungvint, og det er desverre den løsningen mange bruker.

     

    Jeg har ingen forventninger til Human Revolution som Wrathmont sa. Mye bedre å bli positivt overrasket enn å slenge seg på fanboy vogna også blir man bare skuffet hvis det flopper.

     

    Jeg liker ikke coversystemet som de har brukt. Hater overgangen mellom 1st person og 3d person kun for cover. Jeg synes egentlig det er vanskelig å si noe fordi jeg føler jeg har sett det meste fra før. Rammeverket til Deus Ex er der, hacke, snike seg gjennom sjakter, skyte folk i ryggen, stungun etc. men hvis grafikk er det eneste som drar serien videre så står jeg over. Installerer jeg heller System Shock 2 igjen.

  2. Et spill som virkelig stikker seg ut hos meg, er Star Wars Rebellion.

     

    Samme her. Dette hadde jeg massive kamper i. Når man først overlevde de mildt sagt grusomme menyene så var det en våt drøm for alle Star Wars elskere.

     

    Star Wars: Shadows of the Empire til Nintendo 64. Jeg hadde liten erfaring med first person shooters på den tiden, så for meg var dette gull. Fly rundt i Snowspeeders og The Outrider var helt konge. Jeg synes ikke fps banene var så elendige på den tiden. Veldig varierte. Likte at man kunne fly rundt med jetpack og at man slåss imot bosser som en AT-ST og Boba Fett sin Slave-1. Musikken var også super, og man fikk egentlig et litt annet innblikk i Star Wars verdenen enn i andre spill.

     

    South Park var jo også gøy da! Et skikkelig ræva fps til PC og Nintendo 64 basert på serien South Park. Alltid gøy å pisse på snøballer og hive de på kalkuner! Slakta av alle, men hadde en viss sjarm!

     

    Codename Eagle var fantastisk....merkelig, tullete og latterlig gøy hvis man ikke tar spill så seriøst. Fullt av bugs, utrolig heslig grafikk, men ærlig talt! Man kan kjøre en motorsykkel ombord på et luftskip! Hadde også tanks, jeeps, helikoptre, fly og turrets. Dette var da før Battlefield dukket opp å endret genren. Brente av noen timer på dette på lan.

  3. Fallout

    Planescape: Torment

    Arcanum

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines

    Baldur's Gate 2

    Icewind Dale

    Knights of the Chalice

    Temple of Elemental Evil

    Wizardry 8

    Gothic 2 + NotR

    Risen

     

    D:

     

    Bra liste!

     

    Jeg vil legge til Dungeon Siege II på denne listen. Det ble utgitt i 2006 og har eldres med verdighet. Dette er en Diablo klone hvor man utforsker huler, ørkener og skoger mens man slakter monstre og bosser. Det følger mekanikken til Diablo, men tar også noen egne retninger som at man styrer et party hvor man kan spesialisere de innenfor forskjellige klasser som kriger, magiker, buemann/rogue og healer. Disse bygger man opp ved å bruke ferdighetene deres, og det vil si at man teknisk sett kan gjøre hvilken som helst karakter om til sin egen. Man har også pets som man kan ta med seg som man utvikler med å fore de med alt av items. Fantastisk gøy når man vil drepe litt hjerneceller.

     

    Ellers anbefaler jeg Sacred. Har ikke testet nr 2 i serien. Dette er også en Diablo klone, med mye av den samme substansen. Gjør quester, level opp character, finn våpen, etc. etc. Har meget deilig grafikk, og effektene er ganske najs. Har varierte klasser, og kjører bra på de fleste PC'er. Anbefales! :)

×
×
  • Opprett ny...