Gå til innhold

Thoto79

Medlemmer
  • Innlegg

    10 657
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thoto79

  1. En fascist og en liberalist i skjønn forening som begge prøver desperat å fordekke det innlysende....  Dere populistiske nisser har bare en ting å gjøre og det er å ta til etteretning ordene ifra Psykake og slutte å grine til oss som har avslørt dere. 

     

    Pinlig og komisk på en gang å bevitne hvordan ideologiene deres gjør dere blinde. Siden husk, det er ikke vi som klamrer oss fast i ekstreme politiske meninger her. Wake up and smell....

  2. Noen som følte seg truffet og er nær ved å innse at han er ett eneste stort paradoks reagerer her akkurat som ventet med desperate forsøk på å arrestere motparten som bare ga uttrykk for det innlysende:

     

     

    --- Jeg synes helt ærlig at alle påstandene du kom med er et produkt av populistisk politikk.------

     

    Godt sett og kudos til Psykake.

    • Liker 3
  3. Det sier litt hvor mange uopplyste nek det finnes når illustert vitenskap faktisk føler de må ut å fornedre seg med det innlysende... Og to setninger var det de trengte for å motbevise flat eartherne  :rofl:

     

    Derfor har jorden blitt flat igjen

     

     

    • De samme stjernene er ikke synlige fra alle steder på jorda. Fenomenet kan bare forklares med at jorda er rund, og at krummingen blokkerer for utsynet til deler av himmelen. Hvis jorda var en flat skive, ville stjernene ha vært synlige uansett hvor himmelen betraktes fra.
    • Liker 3
  4. Hva med import, produksjon, salg og distribusjon av narkotika?

     

    Går ikke dette ut over andre? Er ikke tilførselen av narkotika faktisk årsaken til selve narkoproblemet?

     

    Er det ikke nettopp import, produksjon, salg og distrubisjon som vi vil ta kontroll over men som du ønsker fortsatt skal være forbeholdt kriminelle?

     

    Det er jo nettopp dette eierskapet og ansvaret vi snart må ta her da det vil strupe inntektene til de kriminelle nettverkene som nå får herje fritt og profitten overføres heller til stat og folk. 

     

    Siden er det ikke på tide at vi legger ifra oss våre foreldres gamle vranglærte fordommer å begynner og bruke hue litt snart?

    • Liker 1
  5. Det går vinter og vår mellom hver gang noen dømmes her hjemme, og grunnlaget for at Trump skulle blitt dømt er ikke-eksisterende selv om han var norsk statsborger. Det er nok av nordmenn som uttaler seg langt drøyere uten å bli dømt, og lovteksten skiller ikke på statsoverhoder og arbeidsløse.

     

    Tenkte mest på Milo som det neppe hadde blitt samme fenomenet ut av her hjemme, noe som er en god ting.

  6. Det som det reageres på er et standardsvar som han sender i privat kommunikasjon til journalister som forfølger og trakasserer ham og nekter å stoppe. Og det var journalisten som valgte å offentliggjøre det.

     

    Selvsagt provoserer han og setter ting på spissen, det er jo det han lever av. At snowflakes helt mister fatningen når de hører om ham er virkelig underholdende, men kan du vise til en eneste offentlig uttalelse han har kommet med som du mener burde ha blitt sensurert?

     

    Jeg er enig med norsk lov som forhindrer at denne type profesjonelle provokatører offentlig kan si akkurat hva de vil om hvem de vil for egen økonomiske vinning. 

     

     

    § 185. Hatefulle ytringer

    Med bot eller fengsel inntil 3 år straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring. Som ytring regnes også bruk av symboler. Den som i andres nærvær forsettlig eller grovt uaktsomt fremsetter en slik ytring overfor en som rammes av denne, jf. annet ledd, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år.

    Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres

    a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b) religion eller livssyn, c) homofile orientering, eller d) nedsatte funksjonsevne.

     

     

    En kalkulert ordensforstyrrelse som utsetter andre for fare sier seg selv at vi må kunne ha verktøy til for å stoppe, at ikke Amerikanerne har dette på plass ser jo ut til å kunne være nettopp det som kan velte hele kjempen.

    • Liker 1
  7. Ja, og mange deler vel den definisjonen, men det stemmer jo ikke (for meg*) med hvordan uttrykket forklares på wikipedia f.eks.

     

    *men så er jeg heller ikke den skarpeste kniven i skuffen

     

    Skal være glad så lenge man ikke er en skje si :)

     

    Definisjonen på populisme er litt uklar og jeg har også merket meg at det brukes med litt forskjellig mening, men i politikken tolker jeg det til å handle om å si det som trengs for å oppnå makt, uavhengig av om det er det beste valget eller om det i det hele tatt lar seg gjøre. Populisme og integritet er en særs vanskelig kombinasjon selv om populistiske politikere vil hevde noe annet ;)

    • Liker 3
  8. Siden "migrant-krisen" startet har det blitt mer og mer åpenbart at vesten har et problem med enkelte av sine egne selvhatende, forræderske borgere.

     

    Nei nei geita du må starte med en mye mildere tone om du skal klare å lure folk inn!

     

    "Ifølge Picciolini består rekrutteringstaktikken i spill i å komme med «uskyldige», rasistiske hint i begynnelsen, for deretter å trappe opp det rasistiske budskapet når de har fått folk på «kroken»."

     

    https://www.gamer.no/artikler/slik-bruker-nynazister-spill-i-rekrutteringen-sin/441339

    • Liker 3
  9. Hvordan Arbeiderpartiet utvikler seg nå er jo et godt eksempel på populisme. Mens de mister støtte søker fortvilet etter vinnersaker og kopierer gjerne samtidig fra både Frp og Rødt og argumenteer populistisk mot seg selv. De siste landsmøtene til Arbeiderpartiet har blitt omtalt som politiske "hjemme alene-fester".

     

    Arbeiderpartiet har også gått fra å diskutere politikk til å diskutere retorikk og person.

     

    Populisme er nok ikke partibasert.

    • Liker 4
  10.  

    Han er for fri tale og sier ting som går mot det enkelte mener er akseptable holdninger. Det er egentlig morsomt å se reaksjonene.

    -enkelte klarer ikke oppfatte eller reagere på statusen hans og fortsetter bare å rope "nazi" når de ser ham.

    -andre blir helt preplekse når de møter ham og skjønner ikke hvordan de skal få sensurert ham.

    -andre igjen, som meg, synes alle burde kunne si det som han sier.

     

    Ærlig talt så kan jeg ikke se hva som skulle være kontroversilt med det meste av det han sier.

     

    Ser du repeterer at Milo blir kalt nazi i hver post her men selv har jeg aldri sett noen si eller skrive akkurat det, har du noen referanser utover at "MSM" og alle på venstresiden kaller ham dette?

     

    Og at du ikke kan se hva som er kontroversielt med denne figuren er jo kontroversielt i seg selv, siden det skal være lett å se at rasshølet her på samme måte som Trump ikke forstått at handling har konsekvens. Som voksen så må man ta ansvar for sine uttalelser selv om man fortsatt tenker som ett barn.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=EeKUNYd8AhY

    • Liker 1
  11. -----

    Krauss:

     

    We are more insignificant than we ever could have imagined

     

    Settingen ovenfor er lite intelligent. At vi er ubetydelige med tanke på hvor stort universet er og hvor lenge det har eksistert har ingen betydning på noen som helst måte. Det eneste er at du føler deg liten når du tenker på det. Tror ikke Karuss mener at universet føler at vi er ubetydelige, så hva mener han? At vi burde føle oss små og ubetydelige? Føle ydmykhet kanskje? Uansett, med mindre universet er intelligent og har bevissthet, så er dette en tanke som kun betyr noe fordi du er et menneske som tenker og føler og har dermed ingenting med universet å gjøre.

    Han lager en setning som ikke er sann og får deg til å føle noe rundt tilværelsen. Samme som religion blir beskyldt for å gjøre

     

    Han prøver naturlig nok å sette ting i perspektiv med tanke på den skremmende andel av mennesker som fortsatt tror gud skreddersydde universet rundt jorda -og dem selv...

  12. Har du enda ikke lært at folk på den totalitære og voldelige venstresiden gir alle som ikke er 100% enige med dem merkelappen rasist/nazi/fascist/kkk og så skal disse sensureres og helst angripes fysisk fordi de er rasist/nazi/fascist/kkk. Det er alt disse individene har i sin intellektuelle verktøykasse. Så når noen prøver fortelle dem at Milo er jøde, homofil og gift med en mørkhudet person så roper de bare "nazi" enda høyere.

     

    Denne måten å møte noen som tenker annerledes er en taktikk de har kopiert fra sosialistene som tok makten i Tyskland på 1930-tallet. De har også kopiert måten å forstyrre offentlige møter som de mener ikke er 100% tro til deres ideologi.

     

    Du glemte å minne om at denne homofile jøden som er gift med en "neger", bruker nettopp sin homofili til å legitimere sin motstand mot LGBT`s rettigheter, sin jødestatus til å kunne peke på den onde eliten av jøder som styrer verden og da tilslutt sitt ekteskap med en brun mann for å legitimere sine brune politiske holdninger...  ting som du uten oppfordring ifra andre skal kunne klare å gjennomskue.

    • Liker 3
  13. Spøkefuglen.

     

    Er litt som å si at det ikke er noe utenfor hvis man låser seg inne i bagasjerommet på en sein 76 Granada.

     

    Ingenting idag tilsier at noe kan oppnå uendelighet i størrelse eller varighet så derfor er det vel overhengende fare for at ikke universet har disse egenskaper heller. Mer sannsynlig er det bygget på samme måte som molekyler i ett atom, planeter i ett solsystem, solsystem i en galakse og galakser i ett univers. At det skal bråstoppe der tror jeg skyldes mest manglende teknologi og/eller fantasi  ;)

  14. Desverre ikke sant. ;)

     

    Man trenger ikke å gå lenger enn trådens tema for å bekrefte dette, altså NRK`s informasjonsprogram kontra TV2`s underholdningsprogram hvorav sistnevntes valg om å fylle beste sendetid med dansende tenåringer skulle mer enn tilsi at inntekt styrer sendeplanen..

     

     

    Nei, det stemmer ikke. Av de 180 blandingsøkonomiene man har i verden fungerer ikke alle "glimrende", selv ikke alle som er smurt med oljepenger.

     

     

    For oss nordmenn som sitter her i Norge og diskuterer den norske statskanalen, så er det naturlig at det ikke refereres til ett av de andre land som ikke klarer balansen nettopp fordi de går i samme fella som deg og ikke innser at yin trenger yang ;)

     

     

    Fremstår ... for deg og dine likesinnede. :)

     

    Folk flest? ;)

    • Liker 2
  15.   Individer vil ha noen, ikke alle, varer og tjenester som produseres av markedet eller det offentlige.

     

    Forskjellen mellom det private og det offentlige er at det private automatisk justerer til å produsere det folk faktisk vil ha.

     

    Mens det de ikke gjør er å produsere ting de ikke tjener penger på.

     

    Blandingsøkonomien fungerer glimrende og alle alternativer fremstår som mindre forbrukervennlige og mer basert på rent ideologiske prinsipper.

  16. Ja, det er fullstendig forskjellig ettersom det inkluderer hva folk faktisk ØNSKER.

     

    Du kan, med din beskrivelse av "rasjonell drift", ha ett superrasjonell drift av en organisasjon som bare graver hull for deretter å fylle dem igjen uten at det gir noen nytte overhodet til noen som helst.

     

    Om ikke annet så var ihvertfall svaret ditt irrasjonelt, dette i kontrast til folket som gjerne er rasjonelle nok til å ønske en optimal drift ;)

  17. ---

     

    Det er ganske enkelt urimelig å hjelpe folk som velger å lage kostbare problemer for seg selv og samfunnet. Og det er umoralsk å dingle statsfinansiert og lett tilgjengelig rus foran unge og vanskeligstilte, for å lokke dem inn i problemene som samfunnet deretter skal betale for.

    ---

     

    Det eneste urimelig her er ditt totalitære forslag til straffeutmåling i kombinasjon med en like urimelig liberalisme i ditt alternative forslag. Du framstår noe forvirret, men det er nå en ting, verre er det at dine ladede spørsmål allerede har blitt besvart tidligere i tråden som er så kort at det burde være mulig å lese seg opp i uten å mase på meg for informasjonen du trenger hele tiden.

     

    Så ja det er kanskje overraskende at en legalisering vil kunneføre til ett lavere forbruk om man bak sine besteborgelige briller ikke har tatt seg tid til se nærmere på det. Ikke bare at forbruk og overdoser går ned, men også en oppblomstring lokalmiljø (skumle gateselgere har tatt på skjorte og startet lovlige utsalg) samt i økonomi både i form av skatteinntektene på salg og i reduserte kostnader i kriminologien. Du skjønner straff og menneskeoppbevaring er ikke bare kontraproduktivt, men også dyrt.

  18. Det som er mest interessant med mennesker er at evolusjonsmessig har vi gjort et ekstremt stort hopp i utviklingen i forhold til andre pattedyr. Hvor kom det fra ?

     

    Herr Natur (eller miljøet om du vil) vet alltid råd og gav oss på ett tidspunkt brains nok til å lage redskaper som vi etterhvert kunne brukte til å slenge dritt i kommentarfelt med ;)

     

    Environmental change triggers rapid evolution

  19. ---

    Det synlige i universet består av milliarder på milliarder av stjerner som potensielt har planeter med vilkår til liv. Å konkludere med at vi er alene er helt bak mål når all vår vitenskap peker i retning av at livet oppstår "lett" og vår vitenskap i søken på liv såvidt skraper i lakken på våre nærmeste naboer. Vi bruker nesten ingen ressurser på å lete.

     

    At vitenskapen peker i retning av at liv oppstår lett tror jeg var ny for de fleste, også forskerne selv :p

     

    Men dette at vi nesten ikke bruker ressurser på å lete stemmer bra. SETI har merkelig nok kun ca $2 mill i årlige driftskostnader og det slår vel sikkert flere enn meg at manglende funn kanskje også kan ha sammenheng med dette...

     

     

    ---

    Trekker man paralleller med vår egen sinnsyke rase så skal man nok se at den eneste realistiske måten å få et "perfekt" liv for massen blir å tre inn i VR, og da i praksis bli mer eller mindre usynlige for utenforstående. Så kanskje kan man bare enkelt oppdage andre sivilisasjoner i det ekstremt korte øyeblikket fra man utvikler radio til man oppdager ekte virtuell virkelighet også blir det stille igjen. :)

     

    Ikke bare de, men også at vi lever i en virtuell virkelighet begynner i takt med teknologi å bli en plausibel teori.

     

    Elon Musk mener at det er en "billion to one" sjanse for at dette vi opplever er "base reality" og ikke en alternativ virkelighet, og det ville være rart å ikke lytte til verdens smarteste når gåtene som skal løses er verdens vanskeligste ;)

×
×
  • Opprett ny...