Gå til innhold

Sigh_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sigh_InnleggNO

  1. Jeg vet ikke om noen som jobber på gamer.no kommer til å lese dette, men jeg vil gi ros for en fantastisk mengde med top notch artikkler osv som dere legger ut!

     

    Vi norske gamere bør være stolte over å ha en så god norsk internettside for oss. Dere kommer med retro arikkler, skriver om dere selv (som jeg syntes er topp!), niche spill (kremt, xenoblade...) og jeg elsker alt!!

    Fortsett med den supre jobben!

    • Liker 2
  2. Er jeg den eneste smårollingen her?mine beste spillminner er definitivt top-notch tittelene til ps1! Fikk en amerikansk ps1 supertidlig, av et eller annet spillinnteressert familiemedlem. Han kjøpte igjen inn en haaaaaaug med gode ps1 spill, men det gikk flere år før jeg innså hvor awesome dette var, og hvor heldig jeg faktisk er. Jeg stakk alltid bort til vennene mine for å spille N64, noen år senere, når jeg faktisk tester noen spill fra ps1 hyllen, etter lang tid finner jeg ut hvor dum jeg har vært! Sammlingen besto av hauger med gode rpger som Final fantasy 1,2,4,5,6,7,8,9, Grandia, Suikoden, Tales of destiny 1 og 2. Persona 1 og 2 etc etc.

     

    For meg ble ps2 aldri litt det samme :( Er en pen slump gode spill da. hovedsakelig fra atlus, og et par fra bamco. ÅÅÅ, må selvfølgelig ikke glemme pokemon, da! Minnene med pokemon rød, og sølv vil alltid stå sterkt hos meg!

×
×
  • Opprett ny...