Gå til innhold

Primstav_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Primstav_InnleggNO

  1. Dere har utelatt den beste utdanningsintitusjonen Norge har. Det å ta en Informatikk utdanning med Universitetet i Oslo vil være det mest gunstige hvis du vil ha en jobb innenfor spill. Siden her får du mye mer enn bare spill dermed kan du jobbe med flere aspekter av datateknologien og spillteknologien.

    Ofte blir utdanning for snever ved de veldig rettede studiene som ved NITH osv.

     

    Det er kanskje sant at utdanningen ved NITH kan være snever, men å ta informatikk ved Universitet i Oslo er i motsetning alt for generellt. Utdanningen der legger lite vekt på yrkeslivet og hva den nyeste utviklingen innen teknologi er. Universitet har heller ingen god oppfølging av studentene slik som privatskoler har, noe som er gull når man driver med teknologi. NITH har har et glimrende tilbud når det gjelder oppfølging og man kan alltid ta kontakt med veiledere og forelesere når man lurer på noe eller har problemer. Skolen er også hele tiden oppdatert med hvilke teknologier som brukes i yrkeslivet og legger dette inn i undervisningen. Siste semester jobber man ute i bedrift i tre dager i uken, noe som gir yrkeserfaring samt skaper kontakter i bedrifter før man er ferdig men utdanning. Spilldesigner studenter har tidligere vært utplassert hos Funcom, og noen av dem jobber der idag som følge av det.

     

    Universitet i Oslo tilbyr ikke halvparten av det som private skoler tilbyr. Selv om det koster en del mer penger, så er den investeringen vel verdt det.

     

    Alle studieretninger ved NITH fører til samme utdannings grad: Bachelor i IT

     

    Har selv studert ved både UIO og NITH, og når det kommer til IT utdannelse så anbefaler jeg på det varmeste å gjøre det på en privat skole. Man får hva man betaler for.

     

    Lykke til, til alle som skal søke høyere utdanning til høsten.

     

    Der har jeg den helt motsatte følelsen. Det inntrykk jeg har fått av folk jeg kjenner på privatskoler(ikke bare IT i denne sammenheng) får fårligere oppfølging enn på UiO. Dette her er også opp til hvert enkelt menneske. Du får ikke oppfølging hvis ikke du spør eller ønsker det.

    Det er sikkert helt grei å ta studiene ved NITH eller andre steder, men jeg synes fortsatt du kommer mye lenger ved å ta studiene på Ifi(Instituttet for Informatikk) ved UiO.

    Likevel så er dette igjen litt smak og behag, men oppfølgingen er det ikke noe å si på her.

×
×
  • Opprett ny...