Gå til innhold

Jötunn

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jötunn

  1. Nei dette var skuffende greier, jeg prøvde det i nøyaktig 3 minutter. Jeg gadd ikke å følge instruksjonene med å komme seg ditt man skulle, ville bare kjøre rundt på egenhånd. Når tiden hadde gått ut ble skjermen svart og jeg måtte restarte, orka ikke å bruke et sekund til på spillet.

     

    Har Logitech Rumblepad 2 og av en eller annen grunn klarte ikke spillet å styre med y og x aksene, jeg måtte gjøre om så de fungerte på samme måte som piltastene. Irriterende.

     

    "Stemmene er veldig rett fra manus, bilen svinger altfor brått og lett. Du kan ligge i 150 og klare en 45 graders sving helt uten problemer." <- Bekrefter at det stemmer. Om du er ute etter realisme bør du styre unna.

     

    Håpløse greier, venter heller på TDU 2.

  2. Jeg likte Tony Hawk Pro Skater 2 best, mange av låtene i spillet falt i smak og spillbarheten var variert og nyskapende. Etter 2'ern falt jeg rett og slett av lasset. Det ble det samme konseptet, og når det ble gjort endringer store og små syntes jeg alltid det så halvferdig ut eller "jalla". Jeg synes de burde lagd et spill konsept som var mer egna for "voksene", kanskje lagd en story ut av det med ikke baner som minner om legobyer, men noe mer alá GTA (feks). Jeg liker godt spill med stort spillerom, hvor det er mye å utforske. Hvor man kan dra til nye steder og få sjangsen til å forandre storyen etterhvert som du gjør oppdrag. Noe må ihvertfall gjøres, jeg synes har gått en vei siden 2000 og det er nedover.

×
×
  • Opprett ny...