Gå til innhold

Dr_Crazy

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr_Crazy

  1. Personlig syns jeg vel at ordentlige rollespill skal gi deg muligheten til å ta valg som Seriøst forandrer spillet, og ikke bare gir deg en 30 sekunders cutscene så er det glemt resten av spillet. New Vegas har desidert dette elementet da man kan avslutte spillet på så altfor mange måter, Mass effect derimot? man kan endre litt på oppgraderingene til skipet så det blir litt mer ødelagt eller ikke, og så kan man velge hvem som skal dø eller ei. Men de snille og slemme valga der har ikke så altfor mye å si føler jeg. Og iallefall ikke i DAO/DA2, der gjør man valgene nesten bare for å få venner...

  2. kek, for en idiot.

     

    Hvem som helst kan da vel ffs lage et spill hvis de er villig til å invistere tid i det.

     

    Nei, vi må nok kanskje forby film directors, line dansere og de som mater dyr i dyrehager (spesefikt dyrehager med Pandaer eller slike dovendyr) fra å lage spill, for det er bare såååå kjedlig da at de skal lage spill da.

     

     

    Bioshock var medioker at best, finn deg en annen jobb kis.

     

     

    Og du likte vel kanskje ikke thief heller?

     

    Om det fins et spill du ikke liker så betyr ikke det at hvem som helst kan lage spill, veldig mange mennesker likte bioshock og det var en grunn til at det solgte som det gjorde. Selv om han kanskje ikke er tidenes spill skaper så er han fortsatt en relativt god en sammenliknet med mange andre, og jeg tviler sterkt på at hvem som helst kan lage spill bare man har tid, for hvis det hadde vært sant tror jeg vi hadde sett ganske mye mer søppel der ute fra folk som tror de har det som trengs.

     

    Jeg er helt enig i at det blir hypa opp altfor mye bare fordi en fyr i spillbransjen skal lage et spill, for de fleste filmer som blir spyttet ut er jo enda mer søppel enn mange av spillene. (selv om det skal sies at steven spielberg klarte seg relativt bra med medal of honor serien)

×
×
  • Opprett ny...