Gå til innhold

gaminghorizon

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gaminghorizon

  1. Innforstå deg med at PSP'en er knallheit i Japan, og begynner å bli bedre i USA, så skjønner du hvorfor Parasite Eve kommer til PSP og ikke til PS3. Europa ligger 3 år etter disse kontigentene (Asia og Amerika) når det kommer til PSP'en.

     

    Grafikk er dessuten ikke alt her i verden, og disse screenshotsa du har funnet på enellerannen side ble vist på høyoppløsningskjermer på TGS. Derfor ser det utrolig kornete ut.

     

    Selvfølgelig hadde jeg selv også foretrukket The 3rd Birthday på PS3, men det tar vel mye kortere tid å produsere et spill til PSP, og Square Enix har vel vært opptatt med Final Fantasy XIII og Final Fantasy Versus XIII.

     

    Jeg vet også at PSP er stort i Japan, men jeg står fast på at Square Enix burde gitt ut dette på PS3. Japan er ikke lenger det største spillmarkedet, det ligger på fjerde plass sist jeg sjekket (etter USA, Europa og Kina) og jeg mener man her burde satset større enn å bildgjøre hjemmemarkedet.

     

    I tillegg er PSP plaget av massiv piratkopiering og det er sjelden man har de store økonomiske suksessene på formatet. Med unntak av i Japan, da.

     

    Når det gjelder mine kommentarer om grafikken i spillet, var de ikke myntet på skjermbildene, men mine egne vurderinger. Jeg spilte spillet i Tokyo og vet hvordan det ser ut. Skjermbildene er der for at dere skal få en idé om hvordan det ser ut og hva det går ut på.

×
×
  • Opprett ny...