Gå til innhold

JCGAMER

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JCGAMER

  1. Synd å høre at spillet ikke lever opp til forventningene, med tanke på produksjonstiden. Mange bekjente har sett frem til GT5, og en del av de satt igjen med en "meh" utrykk. Følelsen av kjøringen er fin, men det stygge brukergrensesnittet, jazz musikken i menyene og "load" tidene ødela alt for meg. Banene var heller ikke så imponerende. Føltes veldig plastikk. Bakgrunnene var fine, men banene var ikke "organiske" nok etter min mening, noe med teksturene.

  2. God aften til dere. Jeg prøvde å finne en tråd angående emnet men lyktes ikke. Lurte rett og slett på når en slik tilbehør eventuelt kom til Norge? Et slikt tilbehør var illustrert i manualen til Kinect, men i alle butikkene jeg har vært innom, GameStop, Spaceworld, Elkjøp etc, så var det enten at de ikke visste om tilbehøret eller når det ville ankomme Norge. Da spør jeg heller her hehe. Noen som vet? Takk på forhånd.

  3. Forelsket meg i Enslaved. Dens historie, karakterer og verden. Enslaved er kort, men for en reise. Castlevania: LoS derimot er stort. Masse ting å gjøre, ting å finne osv, men historien grep meg ikke like mye som Enslaved gjorde. Begge disse spillene har fine omgivelser og gir en kjempe god atmosfære. Vet ikke om jeg hjalp deg videre i valget siden begge spillene ble kjøp for meg hehe.

×
×
  • Opprett ny...