Gå til innhold

Hoigo76

Medlemmer
  • Innlegg

    277
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hoigo76

  1. kilik skrev (17 timer siden):

    Det virkelig logisk med en Switch Pro i 2021-2022 - akkurat som at PS4 og Xbox One fikk oppgraderinger ca. midtveis i levetiden.

    Det hadde også vært interessant nå som man får Switch Lite (kun håndholdt) om de hadde laget en versjon som kun er hjemmekonsoll. De sparer mye penger på å ikke ha med skjerm og batteri, mens de kan pakke inn mye kraftigere hardware for en mye bedre grafikkopplevelse. BotW i 4k og 60 fps hadde vært noe...

    Nintendo er GAL om de går fra switch konseptet! De vil garantert holde seg til denne geniale oppskriften fremover.

  2. På eshop er motogp 18 på tilbud til 90kr, jeg spiller motogp på playstation men av nysgjerrighet prøver jeg på switch, wow det er dårlig! Grafikk er helt grusom, jeg hadde lave forventninger men likevel var jeg ikke forberedt på dette, men det værste er digitale triggere, at Nintendo tok valget med digitale triggere er så utrolig synd med tanke på spesielt racing spill,spill som dette blir jo ikke spillbare med av/på knapp til gass og forbrems! Nintendo har en jobb å gjøre om de vil ha tredjeparts spill fremover..

  3. Du kan vel slå av USB-strøm fullstendig på hvilemodus under settings så vidt jeg husker, men du vil miste ladingen av kontrolleren.

    Et kompromiss er vel å slå på opsjonen som gir USB-strøm noe timer hvis du vil ha alt tilkoblet.

    Jeg fant ut av det:) stemmer som du sier at man kan slå av usb fullstendig i hvilemodus.Jeg bruker uansett lader i kontakt, så ingen fare om man ikke får ladet :)
  4. Hei,jeg har thrustmaster t300 ratt koplet til min ps4,når jeg setter konsollen i hvilemodus slår rattet seg av,men etter ca 1min slår rattet seg på igjen,å slik står den i flere timer før det slår seg av igjen.Er det en innstilling som kan forandre på dette slik at den er av i hvilemodus?

  5. Wow!jeg vet ikke hvor det gikk galt,men bestilte "gamecube" kontroller av Hori til min Wiiu til 230kr på eBay,men til min store overraskelse pakket jeg opp en Hori fightingstick mini4!?Av nysgjerrighet måtte jeg umiddelbart børste støv av streetfighter 4 å teste,å du syke hvor kult det var!før jeg visste ordet av det var det gått 4timer og midt på natta:D alt funker så mye bedre med stikke,fight spill ble plutselig så mye mer aktuelt igjen..

  6. Skal teste det ut en dag. Har gt sport og ps4 vr. Men har også hørt at det bare er en liten del av spillet som har det. Om jeg skjønner det riktig så er det kun sånne races med du og en bil til. Men man får vistnok kjørt på alle banene.

    Setter pris på en tilbakemelding fra deg :) full støtte for vr på GT sport burde være en selvfølge, men kanskje det er utfordrende å få det til 100% når det er online?
  7. Red Dead på Xbox One S kjører nå native 1080p, i forhold til 720p på 360. I tillegg er det nedsamplet fra 4K pluss 16x Anisotropic Filtering.

    Det vil nok gjøre en betydelig forbedring,Det siste med anisotropic forstår jeg ikke noe av..i tillegg fant jeg ut at fps er det samme som på one X,stabilt på 30fps som er adskillig bedre enn 360 :)
  8. Etter så mange år med xbox kontroller foretrekker jeg asymmetriske analogstikker. Syns bare det er helt rart å ha dem parallellt. Blir et helt krampete grep.

    Jeg synes hvertfall det er like behagelig hvær gang,å komme fra Xbox og tilbake til DS4 å få stikkene på "rett" plass :D men bevares,spiller helt fint på begge,men DS4 har ett lite overtak ergonomisk og med plassering av stikkene
    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...