Gå til innhold

visningsnavneteribruk

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av visningsnavneteribruk

  1. Hei, 

     

    jeg har en litt atypisk bakgrunn. Er i midten av tredveårene. Uten å gå i detaljer har jeg ikke særlig å vise til i 20-årene, men grunnet praksisplass og kurs innen arkiv har jeg de siste åtte årene vært i full jobb hos større og seriøse arbeidsgivere i offentlig sektor. Har en avbrutt bachelorgrad i systemutvikling fra det som den gangen var NITH Oslo - men ingen brukbar kompetanse derfra. Tok ett av tilsammen tre år.

     

    Det siste halve året har jeg tatt grunnkurs i PHP gjennom NTNU og jobber med dette til daglig i det som er et greit fagmiljø. For argumentasjonens skyld kan vi si jeg i nåværende jobb vil opparbeide meg tilfredsstillende kompetanse innen PHP og fungerende forståelse for Python, Javascript, databaser og andre ting som eventuelt kommer naturlig. 

     

    Når jeg skriver forstår jeg jo mitt noe utfordrende (muligens på kanten til håpløse) utgangspunkt, men det er likevel nyttig og viktig med innspill, hva jeg kan ha av realistiske forventninger og hvilken vei det er naturlig å utvikle seg videre.

     

    Mitt spørsmål er Hvor realistisk er det å få en jobb innen den veldig brede kategorien «IT» om en del år? Eksempler kan være programmering, drift, osv. Setter pris på helt ærlige svar, og gjerne fra dere som har jobbet med faget noen år og kjenner markedet med tanke på kompetansekrav og konkurranse.

     

    På forhånd takk for svar :-) 

  2. Rare greier dette her med tanke på amerikanernes "grunnprinnsipper" og hensikten dems med å frigjøre seg fra england for alle de årene siden. De har tilogmed jo skrevet at slike ting er ulovlig i grunnloven sin

     

    Amerikanere er veldig opptatt av å beskytte produkter og kommersielle interesser, da de ser på dette som en forlengelse av individets rett til å sette betingelser for bruk, og til å beskytte, egne produkter. Nå vil nok de fleste amerikanere synes at akkurat slike lover er en uting.
  3. Problemet er nå løst. Det viste seg å være en feil i Windows 7 x64. Om dette skyldes en gjennomgående feil i operativsystemet eller lokale tilfeldigheter vites ikke. Problemet ble løst etter jeg kjørte en reperasjon av operativsystemet.

     

    edit: Ser ut som jeg får forskjellig visningsnavn avhengig om man logger seg på med innloggingsID eller e-postadresse selv om begge har utgangspunkt i samme konto. Snasent.

  4. Spillene har et lignende tema, men konseptene er forskjellige. Zeit tar for seg tidsreising. I Retro/Grade spoler du frem og tilbake tiden.

    Du har helt rett. Jeg hengte meg opp i ordet «nyskapende», noe jeg oppfatter som feil når det dreier seg om en ny funksjon i en godt etablert sjanger. I så måte vil nesten alle utgivelser være for nyskapende å regne ettersom en har litt ulike teknikker som skjold, teleportering og måter å interaktere med omgivelsene på men som er mest kosmetiske forandringer.

×
×
  • Opprett ny...