Gå til innhold

AndersTK

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndersTK

  1. Hvis noen lager en xbox one kontroll med litt størrelse på så labbene mine ikke sluker kontrollen rå så kjøper jeg mer enn gjerne den for bruk med emulatorer og lignende på pc :)

     

    De fleste spill som ikke er PC eksluksive støtter xbox controller i dag. Jeg eier ikke konsoll, men spiller nesten eksklusivt med controller på TV'en i stua siden jeg har en kraftig gaming PC som HTPC.

     

    Big Picture Steam + Xbox controller = Kraftigere og bedre en next gen konsoll før next gen er gitt ut.

  2. En ting jeg lurer litt på om jeg har koblet rett er hovedkabelen. På den ene siden av kabelen var det to plugger der den ene hadde ca. 8 pins og den andre pluggen enda flere. Disse koblet jeg i PSU-en, men jeg lurer på om jeg kanskje kan ha gjort noe galt her? Den andre siden av kabelen var bare en plugg med 24 pins, og den koblet jeg i hovedkortet.

     

    Hvis alt annet en lyd fungerer smertefritt ville jeg personlig bare kjøpt meg et billig lydkort og plugget inn.

  3. Du kan jo liste opp hvilken hardware du har i den svindyre PC'en din, så vil det bli mye lettere å hjelpe.

     

    16k er ikke mer enn det skjermkortene mine kostet, så vil ikke si at 16k er dyrt for en PC.

     

    16K er mye for en gamer PC i dag. For ca 8k får du en som kjører absolutt alle spill på Ultra med høy FPS. Om du kjøpte skjermkort for 16000 har du ca. 4 til 6 ganger så mye GPU kraft som moderne spill trenger. Eneste gangen man trenger mer GPU kraft en 1stk GTX 770 tilbyr, er hvis man har et 4k TV eller skjerm og ønsker å spille SVÆRT tunge og krevende spill.

     

    Min Gaming-HTPC kostet rundt 8k, GTX 680, I7-3770, 8 GB ram, 120gb ssd ++ Den kjører Farcry 3 på max i 1080p.

  4. Jo mer penger du har, jo lettere er det å bruke. Dette er et velkjent fenomen, også i spillindustrien.

    De brukte 8 millioner på dokumentarfilmen og kickstarterpremier?!?!?De ba opprinnelig om 2,5 millioner... Herregud. Denne saken stinker...
    Jeg synes ikke akkurat dette er noe problem.
    8 mill på piss og fjas? Det er et kjempeproblem!

     

    Nå skal det jo sier at en god del av disse 8 millionene er diverse "premier" til de som har donert MYE. Om du donerer 10000 dollar, og selskapet lover flybilletter og omvisning og middag med utviklerne, går en god del penger til dette. Det betyr ikke at noe av pengene du donerte blir brukt til dette, siden de som donerte mye betaler for dette selv gjennom donasjonen sin.

    • Liker 1
  5. Hei,

     

    Jeg driver å ser etter nytt TV til under 10.000. Det må være minst 55" og ellers er det bildekvaliteten som er viktig, siden jeg ikke kommer til å bruke smart TV funksjonalitet i noe særlig grad (Har en kraftig spill-og-film-HTPC stående i stua). Lyd er heller ikke viktig siden det kommer til å gå over reciever.

     

    Noen tips til gode tilbud eller forslag til gode kjøp?

     

    Dette er det jeg har sett mest på så langt(Samsung UE55F6475):

    http://www.expert.no/led/samsungue55f6475sbxxe55ledtv/p/9210/

  6. Jeg har hatt Dengue, la vårs si det slik, hadde du hatt Dengue, hadde du ikke skrevet hehe for 60 minutter siden.

    Det dreier seg helt sikkert om noe annet virusrelatert som du enten har plukket opp i T-land, på reisen eller når du kom hjem. La fornuften råde i din vurdering om du trenger legebesøk eller ikke.

     

    Jepp, følger med på feberen og stiger den over 40-41 så bærer det til legevakten. Er så merkelig at jeg har feber og de medfølgende ømme og svake musklene uten andre symptomer i det hele tatt.

  7. Hei,

     

    Jeg skal kjøpe meg Scooter og ønsker ikke å bruke mere en 10 k på den. Kan ingenting om motoriserte fartøy, så kunne noen hjulpet meg med noen tips fra finn.no i Oslo området. Et godt kjøp i forhold til pris vs. hva man får. Selvfølgelig gitt at det de skriver stemmer. :-)

     

    Jar bare B sertifikat så maks 50 kubikk. Har sjekket at jeg kan kjøre Scooter på det.

     

    Anders.

  8. For en massiv nedtur. Har lenge ventet på å høre noe mer om dette spillet. MMO-sjangeren trenger et friskt pust, og hvem bedre enn de som revolusjonerte den forrige gang?

     

    Nedtur? Det at de skraper og redesigner spillet betyr at de virkelig vil gjøre spillet bra, koste hva det koste vil. Jeg venter heller på et spill i 10 år, en å få levert et spill jeg gledet med til som ikke lever opp til forventninger.

  9. Heldigvis ikke bare canal digital og get som leverer nett i Norge da ;)

     

    Nei, men de er definitivt de eneste (Altibox også kansje?) med makt og kundebase stor nok til bli hørt. Det er ikke så mange leverandører i norge som leverer både internett og TV. Hjelper ikke om en leverandør av internett blokkerer tilgang til NRK.no, hvis du fortsatt får det fra en eller annen TV leverandør.

  10. ... for de som ikke går på NTNU og får kasta jobber etter seg!/trollpost

     

    Så lenge man studerer de riktige tingene, og ikke kvasi-kunnskapsfag så får man "kasta jobber etter seg". Det er svært mange i Norge som studerer til master i et eller annet som har veldig få jobber tilgjengelig etter endt studie, og kun de beste får disse få ledige jobbene. Studerer man nyttige ting, som f.ex de fleste ingeniør orienterte retninger eller IT for å nevne noen.. får man jobb svært fort.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...