Gå til innhold

Andylfc

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andylfc

  1.  

    Man kan virkelig begynne å lure på hva markedssjefene hos LG, Samsung, og HTC driver med.

    Sony er den eneste produsenten som med sin Z1 Compact og kommende Z3 compact har innsett at mange vil ha en telefon som kan brukes med en hånd, men ellers lik som storebroren sin. Jeg kan ikke bruke en phablet med en hånd på en produktiv måte, så hold disse mini´ene med skjermer under 4.5" takk!

    Har ingen problemer med å bruk LG G3 med en hånd. Så jeg skjønner ikke problemet. Derimot har både Samsung og Sony et problem med alt daulkjøttet rundt skjermene på sine toppmodeller. Kan forstå at det da er behov for noe mindre.

     

    Temmelig sikker på at det er god underholdning å se deg gjøre dette, hvis du da ikke har gigantiske hender. Lag gjerne en youtube-film hvor du viser hvor uproblematisk du gjør dette. Mest sannsynlig har du mistet den i bakken og knust skjermen siden du skrev dette.

  2. Man kan virkelig begynne å lure på hva markedssjefene hos LG, Samsung, og HTC driver med.

    Sony er den eneste produsenten som med sin Z1 Compact og kommende Z3 compact har innsett at mange vil ha en telefon som kan brukes med en hånd, men ellers lik som storebroren sin. Jeg kan ikke bruke en phablet med en hånd på en produktiv måte, så hold disse mini´ene med skjermer under 4.5" takk!

  3. Sony Z1 Compact er en langt bedre telefon i denne kategorien. Hva er det Samsung driver med egentlig? og forøvrig LG, HTC, men sistnevnte er ikke ip68.

    S5 mini skulle hatt samme innmaten som storebror S5, med et 4.3" 1080p ips panel, vekt på 120 gram og tykkelse på max 8mm. Hadde de også fått klemt inn et 2500mAh batteri så kunne den muligens ha konkurrert mot Sony´s kommende Z3 Compact!! Skjerp dere Samsung! HTC og LG burde vel snart få på plass ip68? Jeg kjøper ikke en telefon uten lenger.

    • Liker 1
  4. Savner en ny stortest i dette minste trådløse høyttalere segmentet. Sånne strand høyttalere. Det har kommet masse bra siste 6 mnd! Er fex Elkjøp sin logitech UE Boom til 1111kr bedre enn denne her? Hva med Bose Soundlink mini? Beats by Dr. Dre Pill? Libratone Zipp/Loop osv. En samletest med priser fra ca 1000-3000kr? Hva gir deg mest valuta for penga??? ;)

    Logitech har en ny tilsvarende høyttaler, dog ikke vanntett på vei. Det er denne Logitech UE mini boom jeg snakker om, og den er ventet til landet utpå nyåret. Det er helt klart min foreløpige favoritt hvis man skal se på lyd pr. krone, hi-fi er det uansett ikke i denne klassen.

  5. Hei. Jeg er ansatt i et statseid firma og vi har vårt daglige virke i hele norge, prosjektbasert jobb som krever mye reising uten at vi får kompensert dette noe særlig. Jeg har nå en kjæreste som er gravid og vi ser at jobbsituasjonen min ikke blir ideell den dagen junior spretter ut, den er langtfra ideell slik det er nå.

    De siste ukene nå f.eks. har jeg reist oslo - florø hver eneste uke, jeg kjører firmabil kl.14 på søndag for å være på plass i florø rundt kl.22, vi innkvarteres på hotell evt. brakke. Arbeidsdagene går fra kl.07 - 18.00 man-ons, og kl.07 - 15 på torsdag og da er det rett i bilen for å kjøre hjem igjen. Jeg er hjemme da rundt kl.22. Dagen etter er fredag og min fridag, selv om jeg må skrive ukerapport, timelister osv. og sende disse inn før helgen. Fredag ettermiddag får vi sms om hvor neste ukes jobb er, er det vestlandet så er helgen allerede ødelagt da vi ikke kan reise bort eller planlegge noe slikt på forhånd.

    Jeg har prøvd å ta opp dette med kompensasjon for all reisevirksomhet, men vi får i dette tilfellet bare dekket 4 timer med grunnlønn på søndag og samme tilbake på torsdag. Papirarbeidet på fredag gjør vi gratis. Kompensasjon for reising er i følge arbeidsgiver en avtale etter tariff, men de som har lagd denne avtalen på vegne av oss jobber kun lokalt og vil således ikke lide på samme måte.

    Vi har en kompensasjon på å jobbe borte på ca 150kr dagen, med kost og losji dekket.

     

    Hvilke forhold synes dere er klanderverdig her, og hvordan går jeg frem for å bedre disse når jeg ikke er organisert?

     

    Håper noen vil ta seg tid til å lese alt dette og komme med noen gode råd :)

  6. Dette kunne vært en perfekt mobil for min aktive livsstil, desverre er den 30 gram for tung og har 1" for stor skjerm. Får derfor klare meg med min udødelige Motorola Defy+ med CM10.1 enda en stund tydeligvis.

     

    Og jeg har sett dere over som sier 5" skjerm er lett å bruke med en hånd, flesteparten av dere klarer ikke å rekke over hele skjermen med tommelen uten å bytte grep, og jeg har sett mange telefoner dette i bakken pga. nettopp det.

    Jeg synes ihvertfall det er viktig å kunne gripe rundt telefonen og ikke bare la den hvile i hånden.

  7. Har du prøvd CM 10.1 på denne telefonen? Hva er evt problemer?

     

    Vurderer å oppgradere fra Galaxy S med CM 10.1, men hadde den hatt mer ram og intern lagrinsplass hadde jeg beholdt den.

     

    Har prøvd cm10.1, men gikk tilbake til zaiben pga. problemer med apps fra play. Jeg venter en fullverdig utgave i løpet av de neste månedene.

  8. Skal kjøpe ny telefon og vurderte først Sony Xperia V. Etter å ha sett at LG Optimus 4X HD er 1000 kr billigere fikk jeg imidlertid heller lyst på denne. Hører folk klager på kameraet. Hva er egentlig problemet, og hvor stort er det? Andre problemer jeg bør vite om før jeg kjøper?

     

    Billigste pris p.t. er rundt 2600, men ser at flere har fått den billigere for en stund siden. Kan jeg forvente at prisen går noe ned igjen snart?

     

    Jeg kjøpte min brukt før jul, 1500kr. Latterlig billig har jeg forstått i ettertid, tenker da på hvor mye telefon jeg fikk for pengene. Nå begynner det å løsne med JB customroms på xda så håpet er en velfungerende cm 10.1 i løpet av de neste månedene. Bootloaderen er nå opplåst, så alle muligheter for romutvikling er til stede.

  9. Det er selvfølgelig LG sin JB versjon jeg har lagt inn, den har bare ikke kommet gjennom offisielle kanaler enda. Telefonen har blitt brukt en del i straks 24 timer og 63% batteri igjen, så her har det skjedd saker :) Bare vente til noen lager root til den, eventuelt nye rom siden nå bootloaderen er åpen.

×
×
  • Opprett ny...