Gå til innhold

Jevrio_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jevrio_InnleggNO

  1. Ufortjent?

     

    Kanskje sinleplayer var ca 5 timer (på black ops), i motsetning til flere av de eldre spillene, men når MP ser ut som MW2 med nytt malingstrøk.. ikke godt nok. PS3 versjonen skal visstnok være "ødelagt", og det var store problemer med servere og noe tidligere. Ytelse også. Men hvorfor fikse? De har jo solgt mange kopier..

     

    Synes Call of Duty burde daua etter CoD4 jeg. De nyere burde bare hete "Modern Warfare 2", og "Black Ops". De fortjener nemlig ikke "Call of Duty" som tittel. De utnyter navnet for å selge.

     

    Og nå skal de lage call of duty i rommet.. yay.

  2. «25 timers enspiller og du er ferdig»

     

    Trodde de fleste idag var 4-5 timer jeg. Om ett spill er BRA, skal det fint gå ann å spille de 25 timene de prater om, mange ganger. Multiplayer er ikke nødvendig, Mass Effect, Fallout 3 & NV, og flere jeg ikke kommer på, er gode eksempler på dette.

     

    Noe jeg derimot gjerne vil ha, er coop på flere spill. Men må såklart også være mulighet for enspiller. Men sammarbeid i spill liker jeg. Og da snakker jeg ikke om multiplayer, bare vanlig coop. Enda noen spill er "best" helt alene. Egen single player er greit, med coop på siden, som i Splinter Cell Conviction, som jeg desverre aldri fikk gjort hele coop på :(

  3. @Jevrio

    Har du fått ditt eksemplar allerede? Mitt blir ikke sendt før 27 :(

    Hadde vært kult å høre noen av dine synspunkter om spillet når du har fått spilt det litt :)

     

    Det kan ordnes:)

     

    Vel, skal kjøpe til PC om det blir uavhengig av steam. Lasta ned til x360 fordi jeg ikke klarer å vente.

  4. Svarte å jeg gleder meg, skal spille dette når jeg kommer hjem :D

     

    Kjipt jeg må vente en evighet før jeg kan kjøpe til PC (om det lever opp til forventninger), men først ******** til xbox 360.

     

    Har hørt det er veldig mye dypere enn 1 og 2. Gleeeeeeeder meg!

  5. Ikke dum akkurat, vil heller si det er vanskelig å unngå å få virus. Er noe nesten hele det store internett er infiltrert av, så det skjer nok før eller siden.

     

    Er bare viktig å ta forhåndsregler, mye av det du allerede gjør. Husk bare, som sagt lenger opp, å sjekke de egentlige nettsidene mailene linker til og ta alle slike mails med en STOR klype salt. Er ufattelig mange scammails ute å går.

     

    "Slå på UAC så så ikke tilfeldigvis kjører virus.exe som admin"

     

    En smart ting er å ikke legge ut mail på nettet, eller, å skrive "navn ( at ) nettside ( dot) no/com/noanna)

  6. Du kan være uheldig å få det hvor som helst, er jo ofte lovlige sider blir hijacket og trojanere lagt inn.

     

    Husker ikke hva jeg bruker akkurat nå. De fleste er ca like god på å finne virus, er mest funksjonalitet som skiller de syns jeg.

     

    Ah-a. Brukervennlighet og funskjonalitet er en av tingene, men flere bare ser fancy ut. Norton antivirus feks. ser fin ut, koster masse penger, og suger.

     

    Noen tester har vist at MSE er best på å finne, og bruke lite CPU. Liker personlig også AVG, da den vet om MANGE farlige nettsteder og varsler deg.

  7. Klarer ikke å se for meg at jeg kjøper en usb til 800 kroners som i verste fall kan få meg bannet fra PSN, vil fortsatt ikke kunne spille online på disse spillene. Glemmer jeg nå at jeg har brikken inne i ps3n vil det koste meg hele 2500 elns + 500 trophies.

     

    USB-pennen koster ca like mye som 2 PS3 spill, og du vil ikke trenge kjøpe flere spill. LOGG AV PSN, og lag OFFLINE bruker, så er du trygg med dine trophies. Har personlig ingen nesten, så driter i om jeg mister den ene jeg har. Du kobler fra nettet og sånt, og logger på offline bruker, så tar du i brikken. Glemmer du det der inne ..lol. Er bare å gjøre det til en vane å logge av PSN og ta ut brikka.

×
×
  • Opprett ny...