Gå til innhold

Amie

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amie

  1.  

     

     

     

    Jeg kjøpte kurset på enkeleksamen.no for 399 kr, der ligger løsningsforslag på alle oppgavene :-)

    Vet du om det er noen oppgaver det er mer sannsynlig å få enn andre? Vet de fikk oppgave 5 og 8 til våren i fjor, og oppgave 7 og 9 til høsten i fjor (de som konta regner jeg med). Er det da så sannsynlig at vi får disse oppgavene? Hadde jo blitt betraktelig mindre å lese på om man kunne utelukke noen, men samtidig en ganske stor risk. Vet ikke helt hva jeg skal satse på jeg. Hva tror du? :-)

     

    Hei, jeg er ser at enkeleksamen.no har fjernet løsningsforslagene til dette faget. Derfor lurte jeg på om det var mulig å kjøpe disse løsningsforslagene av deg? :)

    De ligger fortsatt på enkeleksamen.no, forresten! :)

    Hei, hvor på siden fant du dem? :) Har lett inne på enkeleksamen.no, men finner ingenting. Skal ta opp faget fra et tidligere år, og har dermed ikke notater fra forelesningene, så har veeldig behov for løsningsforslagene!
  2. Hei :)

     

    Noen som vet hvor man kan få tak i svaralternativer til Organisasjonsatferd og ledelse? Mener å huske at man kunne kjøpe en slags veiledning til de 13 oppgavene på enkeleksamen.no, men finner ikke noe på siden deres. Må man registrere seg eller noe?

×
×
  • Opprett ny...