Gå til innhold

Tenkom_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tenkom_InnleggNO

  1. Jeg har ikke spilt sekiro så jeg kan ikke uttale meg om det spillet. Men dark souls har easy mode(s). Men det krever litt kunnskap. Går en inn blind så er spillet veldig utfordrende. Og det er slik mange ønsker det. Men søker en litt på Internett så finnes det utallige tips og triks for å gjøre spillet betydelig enklere. Går man for magi og bruker summons på de vanskelige bossene så vil jeg påstå at spillet er ganske lett.

    • Liker 1
  2. Kan ikke heller politiet og vegvesenet ha det digitale førerkortet i sin database framfor at det ligger på mobilene til folk? Eller kommer GDPR i veien her?

     

    De har jo det allerede. Dersom du ikke har med deg førerkort så sjekker de bare på iPaden sin om du har gyldig førerkort. Så tar de 500kr for bryet.

    Jeg tipper de sjekker om kortet er gyldig uansett.

    Ja. Jeg er litt bitter fordi jeg nylig ble stoppet og førerkortet lå hjemme.

    • Liker 3
  3. Jeg spilte igjennom FFX på ps2 i mine yngre dager og husker at jeg likte det. Men når jeg prøvde det igjen for ikke så lenge siden så måtte jeg bare legge det fra meg. De hovedkarakterene er så sinnsykt irriterende. Spesielt han emo-kidden med daddy-issues som en er tvunget til å spille som.

    Og når jeg i tillegg må høre på han surfe-fyren som snakker med en slitsom hawaii dialekt og bruker en volleyball som våpen så blir det for mye for meg.

    Da foretrekker jeg faktisk MR-T med Gatling-gun arm!

  4. Et av mine favoritt spill som jeg spilte på min Amiga 500. Er helt konge at PS4 nå får remake av spillet. Og får med det originale via en emulator! Kan jo bare håpe at det er det første av flere eldre Amiga spill som tar veien til PS4 via emulatoren.  

     

    Forbes, why Shadow of the Beast is a massive cult hit.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=KHU2guYH7Og

     

    Bare å glede seg :)

     

    Fengende musikk og pen grafikk. Men gameplayet så jo forferdelig kjedelig ut.

  5. Virker for meg som om de gjør samme tabbe alt for mange andre gjør. "Vi var først, derfor er vi alltid best." Master of Orion var en av grunnleggerne bak hele 4x-sjangeren, men det gjør ikke at de alltid vil være en av de beste. De bør heller satse på å skape hele sjangeren på nytt. Selvsagt betyr ikke det å skrote alt som er kommet fra før, men de bør heller ta alt det beste fra så mange 4x-spill som mulig, og så forbedre alt så mye som mulig og gjøre ting enda bedre. Hvis noe ikke fungerte før bør de rette på det nå, eller like greit erstatte det med noe tilsvarende som fungerer. Om noe funket, bør de forbedre det enda bedre.

     

    For all del, Master of Orion 1 og 2 var klassikere jeg brukte utallige timer på, og håper det tredje spillet blir like bra. Jeg bare tviler litt. Sannsynligvis blir det vel bare en liten oppussing av MoO2, som har oversett at det er en stor sjanger der ute. Selv Diablo 3 var jo for lengst overkjørt av andre spill i samme sjanger lenge før det kom ut, men skjønte aldri at det faktisk er en sjanger nå.

     

    Når du sier tredje så regner jeg med at du synest Master of Orion 3 var så dårlig at du ikke erkjenner dets eksistens. Noe jeg er enig i forøvrig.

    • Liker 1
  6. Dette spillet er veldig bra optimalisert. Jeg spiller det for øyeblikket i 4k med alt på ultra bortsett fra shadows satt ned til high (tilnærmet ingen visuell forskjell) og AA til off (AA gjør så og si ingen forskjell på bildekvaliteten i 4k, så skrur det av for bedre ytelse).

    Jeg ligger på 47-54fps (har noen peaks som går en del høyere) i snitt med disse innstillingene og spiller på en 28" G-Sync monitor, så det føles silke-smooth selv om spillet sjelden passerer 60fps.

     

    Hvilket skjermkort kjører du?

  7. Jeg har prøvd å spille det flere ganger, men de har aldri klart å få inn støtte for separate ratt og pedaler. Så jeg må velge om jeg skal bruke ratt eller pedaler. Ikke spesielt hensiktsmessig...

     

    Fungerer kun med ratt og pedaler som ses som 1 enhet av spillet.

     

    Vist du laster ned et program som heter Universal Joystick Remapper så kan du kombinere rattet og pedalene til en virtuell game kontroller. Da vil du unngå denne problematikken.

  8.  

     

    Ser nesten for meg at en sånn masserer skjermen på samme steder så hyppig at skjermen til slutt mister sensitiviteten for berøring. Hva tror dere som er teknisk kyndige om den antagelsen?

    Skjer ikke på en kapasitiv skjerm.

    En resistiv skjerm (som jeg håper ingen har lenger) ville blitt "massert" av dette.

     

    Husker jeg hadde noe lignende på min nokia 3310.

    nokia_snakebite_joystick.jpg

    Den effektive måten å spille snake på var jo å kun bruke 1 og 9 tasten(eller kanskje det var 3 og 7 tasten). De to var nok til å snu slangen alle retninger uten å flytte på fingrene. Skulle en fylle hele skjermen med slange så var det ikke rom for feil.

    Ikke at jeg noen gang har klart det da men.

×
×
  • Opprett ny...