Gå til innhold

Nilsjoba

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nilsjoba

  1. Flott å lese at plassen som er satt av på telefonen for spill og program er så stor. Var kanskje unødvendig bekymret da jeg kjøpte et ekstra hurtig sd-kort. Fant forresten noe som kan være en forklaring under App Storage på denne linken: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1159184

    Den grafiske forstyrrelsen av tredjeparts widgets-logoer, synes det imidlertid ikke å være noen god forklaring på: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169704 Det finnes forøvrig flere bilder av dette fenomen på nettet, for de av dere som ikke har opplevd dette problemet selv.

  2. Hva angår bruk av internminne til lagring av programmer i stedet for å putte dem på minnekortet, så har jeg med erfaring fra Desire sett at det ikke er så god plass som man i første omgang tror. Riktignok oppgis minnet på Sensation å være dobbelt så stort, men noe er allerede brukt. Program som Kart, Flash Player og Tango er på over 10 MB hver, og flere slike program er inne. Spill kan være over dobbelt så store. Systemoppgradering krever også mye ledig plass for å kunne gjennomføres. Et program som APP2SD sier i fra når det innstalleres et program som kan legges på kortet (alle kan ikke det - foreløpig), så hvorfor ikke gjøre det? Dette er jo HTC være klar over at folk gjør, men sørger ikke for at det blir en god integrasjon. Dårlig!

    APP2SD er med blant programmene som er listet opp i HTC Likes og er et utmerket program til å holde oversikt over hvilke program som ligger hvor, og hvor mye som er ledig/brukt plass på området.

    Men igjen: Har andre dette problemet? Rådet om å skifte skin funker faktisk, men bare til du slår av telefonen. Når du slår den på igjen ser man at HTC ikke har gjort jobben ferdig.

  3. Gikk over til Sensation fordi jeg var så fornøyd med Desire, men fikk et par nedturer. Apper som legges på minnekortet blir ikke vist på telefonen med tilhørende logo. Det vises bare "handleposen" fra Marked med applikasjonens navn under. Noen ganger opplever jeg også at ikonet til widgets for slike program, selv om de ligger på telefonen, blir grafisk forstyrret på skjermen. Dette skjer ved en pikselering som bare viser en rekke farger. Dette kan være stiper eller felt som dekker området logoen viser.

    Har prøvd å omgå problemet med å legge "viktige" program på telefonen og bruke så mye som mulig av det som ligger som widgeter i Sense, men dette blir ofte litt kjedelig og ikke alltid helt det jeg ønsker. Ser på engelske forum at problemet er kjent og har noe med at program fra kortet starter etter Sense. Dette er for dårlig av HTC!

     

    Har noen andre kjennskap til dette problemet og eventuelt en løsning?

  4. Jeg har oppdatert min htc desire til Android 2.2, men det er svært få program som lar seg flytte over til sdkortet. Store spill- og kartprogram det kunne være ønskelig å legge over, har ikke denne muligheten. Programmet SDMove finner ikke flere program det er mulig å legge over, så dette programmet er verdiløst.

    Finnes det ikke andre muligheter for å overføre program?

  5. Det er mange flotte program som foreslås for min htc Desire, men internminne er ikke imponerende. Kortet er imidlertid romslig og har god plass. Kan jeg innstallere program på kortet? Hvordan går jeg isåfall fram for å styre installasjonen slik at programmene havner der?

×
×
  • Opprett ny...