Gå til innhold

samco

Medlemmer
  • Innlegg

    7 159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av samco

  1. Labans skrev (På 1.1.2023 den 10.36):

    Hei! 

    Har et 1,5 år gammelt Philips OLED tv som jeg i utgangspunktet er veldig godt fornøyd med. Så til min overraskelse at det er en vertikal stripe omtrent over hele skjermen ca midt på. Den har aldri vært der før. Den er sort og blir spesielt synlig i lyse partier. Den forsvinner når Tven skrus av. Tenkte først innbrenning, men det er ikke det og har prøvd å kjøre rens av skjerm og resetting av software uten at det har lyktes. Tven er heller ikke utsatt for slag, da det henger på veggen. Har noen tips til en quickfix, men det må vel inn på verksted?   

    Panel feil om du har garanti igjen kontakt butikken du kjøpte fra.

    • Liker 1
  2. Ariston skrev (På 15.12.2020 den 11.34):

    Har merket mer og mer noe fra min TV.

    Synes det ser noe merkelig ut da det er en veldig skarp rektangel i midten av skjermen. Tanken min er at dette kommer fra oppskalert 1080p innhold da den er nær perfekt 1920x1080.

    Bildet viser ikke dette så godt, litt bedre om man zoomer ut, men jeg legger merke til dette oftere og oftere når jeg ser på innhold. Begynte gradvis tidlig i år, og var mye borte i 2 uker pga jobb så synes det var merkelig å komme hjem og se dette nesten uten å ha brukt TVen.

    Er det noen som kjenner til at oppskalering kan føre til burn-in?
    LG OLED55B7V kjøpt på black friday 2017.

    20201130_224152.jpg

    Det der er kun klassiske fabrikk kalibrering bildet som har brendt seg litt in. Kommer ikke til å forsvinne du ser det sikkert mye bedre på 5 prosent grå.

  3. Tor Rasmussen skrev (På 5.12.2020 den 18.07):

    Hva går save-problemet ut på.
    Er i disse timer straks ferdig med et spill, og Watch Dogs Legion er egentlig neste disk jeg skubber inn. Er det slik at jeg kan manuelt save hyppig, og no worries, eller.....hvordan fungerer tingene per dags dato?

    Spille auto saver selv men en bug stopper dette og er ingen måte å manual save på.

  4. Pallehysa skrev (2 timer siden):

    Endå eit spel der tilsynelatende PS5 yter bedre enn SX. Kortid kan ein begynne å kalle det ein trend? Og då snakka eg ikkje spesifikt om kass konsoll som er kraftigst. Men ein trend der PS5 holder fint følge med SX.

    Sony kjørte ut spille dev kit lenge før ms 2 år før ,så endel spill som er Ps5 porter overkom  Watch dogs og  Siste creed kjører mer eller mindre Ps5 bygt spill. Blir nok bedre er early days.

  5. SkyMarshall Arts skrev (På 3.12.2020 den 3.53):

    https://www.t3.com/news/ps5-pro-with-two-graphics-cards-is-the-death-blow-xbox-series-x-didnt-prepare-for

    Blir et halvskifte denne generasjonen også tydeligvis.
    Bare å forbrede lommebøkene.

    Også PSP 5G da. Det hadde vært noe.

    Ja tippa tidlig vi ville se en Ps5 pro takk gudene jeg ikke kjøpte den første .... lag den sort Sony ikke marsmellow hvit!!!! 
    Og ny design takk 😄 en mere normal 

  6. For fornuftige folk som kjøper etter kvalitet ikke kvantitet og har brukthode riktig 🤙 ... Hær er HDTV  test beste Lg oled 2019/2020 HDR instillinger for spill   i HDR game mode For Xbox one x /series x og PS4 pro / PS5 i tone mapping menyen (hdr på et spill må viser eller kommer ikke HGiG menyen fram) 

    Enjoy ... 

     

  7. Måsadåtten skrev (11 timer siden):

    Men tar du ikke her feil mellom bra bilde og beste bilde, hvor det er det siste du argumenterer for? En tv til 10k i dag gir ekstrem valuta for pengene når man får med 120hz, 4k, hdr, hdmi 2.1+++ At det finnes bedre alternativer, gjør ikke til at en tv ikke er god. Historisk sett er disse helt råe tv’er sett opp imot pris. Så kan man som spesielt tv-interessert sikkert være uenig i at disse er bra nok, men for de fleste av oss er dette mer enn bra nok. Også til bruk av de nye konsollene

    Æææh helt klart nei om man legger pengene i en 2019 C9 så knuser den Samsung lcd tvr på gamimg. Har et helt annet kontroll på bilde sort er sort skygge detaljer kommer mere fram og siden sort er sort ikke milky grey som på Samsung kommer til å med farver bedre fram. Bortkaste penger en Samsung lcd skjønner folk ser reklamer fra Samsung og biter på .... 

    Dagen da Samsung kommer med nano led (ikke micro kun flere zoner) eller aktive selv lysende Qled pixler (noe det jobbes hardt med) uten noe baklys som nå da slitet oled. Til da gå oled eller hva jeg ser fram til QD-Oled som Samsung starter produksjon av neste år...

    Men siden samsung har skutt seg selv i foten med anti oled reklamer 😗 (godt jobba Samsung) har bestemt de ikke skal lage sine egene Qd oled tvr men selger panelene til (rykter)Sony og kansje Panasonic.og ikke lanserer selv...

     

     

×
×
  • Opprett ny...