Gå til innhold

+RES+

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av +RES+

  1. Men det er mulig det kanskje vil fungere med Radeon 9500-9800.

    Det er også mulig Nvidia kommer med en work-around til dette problemet.

     

    ATI og valve har løst problemet så det vil fungere med radeon 9500 - 9800, men det ser ikke ut som det kan løses for geforce korta.

     

    Det er lenge til half life kommer ut, så vi får håpe at nvidia løser problemet.

  2. For guds skyld, det der er eVGA kort, INGEN ANDRE HAR HATT SÅNNE PROBLEMER. Vennligst ikke referer til slik smusslitteratur, skjerp deg litt.

     

    Hva er det som er så feil å legge ut linker som omtaler bug i hardware? Tåler du ikke å høre at geforce er fult av feil? Se på den øverste linken og les at det ikke er noen eVGA kort.

  3. Soundstorm fikk like bra score som Audigy 2 i denne testen:

    http://firingsquad.gamers.com/hardware/aud...orce2/page7.asp

     

    Jeg har soundstorm og et audigy, men jeg savner ikke mitt audigy etter at jeg begynte å bruke soundstorm.

     

    SB Live er nok et hakk dårligere enn soundstorm. Og cpu forbruken er meget lav sammenlignet med de andre lydkorta og bruker neppe noe særlig mer forbruk av cpu enn SB Live. Har sett en test der soundstorm brukte minst cpu kraft av dem alle. Skal se om jeg klarer å finne frem den testen, den var fra en kjent hardware side.

  4. Hvis XP plata har vært brukt tildligere så kommer morroa med aktiviseringen.Spesielt hvis du har hatt XP´en på en annen maskin.

     

    Aktiviseringen kommer du ikke utenom uansett,Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha!

     

    Win XP kan man ha brukt i en annen pc og likevell bruke den i en ny pc. Det er kun OEM versjonen av win XP som er beregna på kun 1 pc.

  5. nvidia ledet markedet fra den dag de inntok det, nå blir de mått med motstand fra ati som har vært med siden 1985, synes nvidia har klart seg beverkelsessverdig bra med tanke på at de startet opp i 1997 ???, tror at man blir fornøyd uansett hvilket kort man velger, det er veldig små marginer

     

    nvidia var ikke den ledende innen grafikk når de inntok markedet i 1993, de ble det når de lanserte TNT korta.

  6. Jeg bruker ATI sine referanse driver som er beregnet for "PB ATI" kort.

     

    Er det noen som kan fortelle meg om jeg kan bruke de orginale driverne som er beregnet for "BB ATI". :roll:

     

    ATI har kun 1 versjon av catalyst driveren! Laster du ned Catalyst 3.6 så virker den om det er "BB" eller "PB".

  7. og på 3d mark 2003 fikk min cpu 745 poeng uklokket mens amd 3000 fikk bare 580 poeng. da er ikke 3000+ enn cpu som tilsvarer en 3.0 ghz intel når den er langt i fra min det er bare en 2300 eller noe :lol:

     

    Tror ikke man kan ta deg seriøst når du ikke vet at det er grafikkortet man tester i 3dmark2003.

  8.  

    Vel denne testen er omtrent like seriøs son den på thw, ser du ikke oppsettet det er jo latterlig. En 2800+ på det raskeste kort som er å oppdrive nemmelig nForce 2 mot en P4 2,8 533 på et treigt 845E kort, dette er ikke sammenlignbart i det hele tatt.

     

    Ser man testen som du la frem av Anandtech, så ser du at AMD vinner på noen tester og intel på noen tester :o Og forskjellen er ikke stor, kun på enkelte tester da tenker jeg spesielt på sysmark som er ren humbug test. De 11 beste tstene som AMD gjorde det bra i sysmark er blitt fjerna.

     

    Ikke mye som skiller dem og du vil ikke merke det i bruk! Du vil kun merke det i lommeboken din!

  9. Den mest idiotiske reglen er jo den at hvis du åpner kabinettet så mister du all garanti. Og bygger du selv får du opptil 10 år på noen av delene.

     

    Hmmm, les kjøpsloven nøye. Hvis det oppstår en mangel ved varen har butikken ansvaret for å reparere eller erstatte produktet. På datadeler (ting som ikke fysisk forringes fort) er minimumstiden kjøpsloven gjelder for mellom 3-5 år..............oops.

     

    Det er ikke feil eller mangler det er snakk om her.....oops.

     

    Når man åpner kabinettet og gjør en oppgradering og etter en stund så ryker en annen del, så mister man som regel garantien fordi det er gjort en endring i hardwaren.

  10. "]

    Helt riktig! Men vi kaller det vel 400FSB i dag selv om den går på 200MHz?

    Det er jo folk som klarer ved overklokking og kjøre 500FSB eller 250MHz på bartonen i dag som har en 13-micron teknologi. Med 9-microns teknologi ser jeg ikke bort fra at du klarer 800FSB eller 400MHz.

     

    Du vil aldri klare å overklokke fsb til 400 selv med 9-microns og hovedkortet vil heller ikke tillate det.

     

    "]

    Nei at du ikke "kjøper" det er jo greit.

    Det jeg sier er at spill ikke er utviklet for AMD64 enda, de er lagd for 32bit, dermed er P4 raskere i de fleste tester.

    Men jeg så en test der de gjorde om Unreal eller et annet spill(husker ikke helt) til 64bits da slo den en P4 i antall FPS.

     

    Spillene er like mye utviklet for AMD 64 som Pentium 4. Begge prosessorene støtter 32bit og vil takkle spillene like bra.

     

    Et 64-bits register kan adressere 1TB minne og 32-bits sytemet kan adressere kun 4 GB. Dette er det største salgsargumentet for 64-bits prosessorer!

×
×
  • Opprett ny...