Gå til innhold

King Of Monra

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av King Of Monra

  1. Hm... har prøvd å få en romanse med Merrill lenge uten å lykkes, men startet en romanse med Isabell uten å prøve engang. Kvinnfolk. :p

    På en eller annen måte så klarte jeg å starte en romanse med begge de to.

    Men fikk min achivement nesten på slutten av spillet hvor hawk

    kysser isabella rett før final batle, men kysser også merrill som står ret ved siden av henne

    Men siden jeg snakket med isabella først så var det hun som var romansen i følge the story teller.

  2.  

     

    Hvis det er Deep Roads-ekspedisjonen du tenker på (som jeg tenker på som finalen på Act 1, heller enn starten på 2), så får du velge fritt igjen så snart du er ute. Hele greien burde være gjort på under en time.

     

     

    Bethany dør viss du tar henne med viss du ikke har andrew med deg, og templars kommer å tar ho viss du lar henne være igjen med mora.

     

     

    Bare jeg som syns at "shades" ligner veldig mye på geths fra mass effect?

     

    Takk for svar, begge to,

     

     

    Ikke at det har så mye å si. Jeg er for irritert til å gi et bra svar akkurat nå, så la meg bare si at jeg har gitt opp denne karakteren. Kanskje starter jeg på nytt med en annen karakter senere, men ikke med det første. Det største problemet, og det jeg er mest irritert over, er at jeg bygde laget rundt fire karakterer så snart jeg fikk tilgang til dem (meg selv om warrior med tohåndsvåpen, Bethany som healer/DPS, Merrill som DPS/buffer og Aveline som tank), men å bli tvunget til å ta idioten Verric med meg ødela gruppen fullstendig. De eneste jeg kunne fjerne var Merrill og Beth, men det sto mellom å gå for stats vs RP. Jeg prøver å ha en romanse med Merrill og har et bra familieforhold, så det var logisk å la Beth være igjen selv om hun er healeren. Det var en tabbe av dimensjoner. De vanlige fiendene var vanskelige nok, og alle tre companions ble slaktet av dragen. Men jeg klarte da å ta den på et vis og kom meg videre til den Ancient Rock Wraith greia, men der sa det stopp. Companionsene er rimelige ubrukelige i den kampen, og selv nårdel den delte seg og alle fire denget løs på innmaten klarte vi så vidt å skade den. Fikk den etterhvert ned til rundt en tyvendedels helse før alle tre comanions var døde, jeg hadde null healing potions og fint lite helse selv. Joda, klarer sikkert å ta han der... Jeg prøvde å ta den andre bossen i stedet (den hunger demon greia), men selv om den gikk ned for telling rimelig kjapt hadde jeg ikke sjanse mot alle de andre fiendene som strømmet på.)

     

    Btw om Beth dør uansett ser jeg ihvertfall ikke noe grunn til å fortsette. Det er jo ikke noe poeng å bygge opp gruppen rundt en karakter jeg mister uansett uten advarsel. Idiotiske Bioware. De brukte å være konger på RP haugen, men jeg begynner for alvor å miste all respekten jeg hadde for dem. DA2 begynte bra og begynte å bygge opp igjen tilliten, men nå har jeg mistet den igjen. Det eneste håpet jeg har for dem er The Old Republic, men om ME2, DA:O og DA2 er et hint lover det faen ikke bra...

     

    Men kanskje jeg gidder starte på ny senere om dere kan gi meg et bra tips hvordan jeg skal klare å ta den bossen, og gjerne advare meg mot andre idiotiske ting. Er det flere folk som forsvinner? Kommer det flere mer eller mindre umulige bosser? Får jeg noensinne en ny healer? Er det mulig å ha en girl-on-girl med Isabella? Jeg spilte som dame, og hun sa jeg kunne komme til rommet hennes "if you are looking for... company...", men da jeg prøvde å kjøpe en drink til henne sa Hawke at Isabella fikk kjøpe sin egen drink. Teit.. Men i det minste klarte jeg å flørte med Merrill og ba om et lite kyss. Det overså hun fullstendig, men...

     

    Beth: "Keep it to yourself."

    Merril: "I'd rather keep it with her...." :p

     

     

    Bethany dør ikke uansett, ho joiner deg igjen senere i spillet viss du ikke tar ho med til dark roads, men du er uten ho ganske lenge

     

  3.  

     

    Hvis det er Deep Roads-ekspedisjonen du tenker på (som jeg tenker på som finalen på Act 1, heller enn starten på 2), så får du velge fritt igjen så snart du er ute. Hele greien burde være gjort på under en time.

     

     

    Bethany dør viss du tar henne med viss du ikke har andrew med deg, og templars kommer å tar ho viss du lar henne være igjen med mora.

     

     

    Bare jeg som syns at "shades" ligner veldig mye på geths fra mass effect?

  4. Siden kvinne-Hawke gis stemme av en kvinne, i motsetning til femShep, så blir ikke manne-Hawke så lik kvinne-Hawke, som manShep var femShep.

     

     

    Gameplay i demoen gidder jeg ikke diskutere her lenger fordi det er som å snakke til en vegg

    Femshep sin stemme var gitt av en kvinne..............

     

    Jennifer Hale = Female shepard

    Mark Meer = male shepard

  5. Har et seriøst irriterende problem med Dragon age Origins. Eier så og si alt av dlc og expansion settet. Men når jeg skal spille via steam kan jeg ikke være online på ea games samtidig, for da fungerer ikke dlcet. Står så mye som "unathourized" noen som har hatt samme problem? evt noe lignende. Vært greit å få løst opp i det, ellers blir det bare til å kjøpe ultimate edition.

     

    Apropro expansions, ingen av de fungerer for meg, bortsett fra awekening, jeg har lastet ned alt til rett konto, til riktig bruker, betalt, osv osv. Men jeg får bare beskjed om at det er "unotherized".

     

    Det er forsåvidt ikke det samme problemet, men det omhandler noe av det samme?

    Spillet mitt er ikke via steam, men via cd, lovlig kjøpt.

  6. Jeg har oppdatert førsteposten på Dragon Age posten. Gjorde den om fra DA: Origins til bare Dragon Age og har satt opp all nødvendig informasjon om DA2 :) Forresten så hvis du vil ha en egen tråd så skulle du postet denne under "Generell Spilldiskusjon" ettersom spillet kommer til både konsoll og pc.

     

    Synd det blir dummet ned for å passe en større spillerskare. "mer action-preget og dynamisk kamp"

     

    Den "dynamiske" kampen kommer bare på konsoll. Pc-versjonen sin kamp forblir den samme.

    Ja jeg merket at det var på feil plass, men er vel mulig for mods å flytte topics som er plasert feil? Anyway, nå som du har opptadert den topicen til å være om alt mulig dragon age (som er supert) så er det vel bare å få lukka denne her =)

  7. Dette diskuteres mye i Dragon Age tråden, Synes det bør holde med én tråd.

    Jeg lagde denne før de begynte å diskuteres DA2 der, og siden det var et nytt spill tenkte jeg ny topic. OG jeg skrev også i den andre topicen når jeg fant ut at alt av DA sku der at denne kunne "merges" inn i den, viss det gikk ann.

     

    Vennligst følg litt med når du skal skrive noe.

  8. Om dere ser på dette bildet ser en tydelig at damen har gule øyne og lilla leppestift. Hvor mange damer kjenner dere med den kombinasjonen i Dragon Age?

    Som sagt, Morrigan.

     

    Nå er det vel bare hawk som er med stemme, står jo at du fortsatt kan lage dine egne "mains" både male og female av forskjelige "raser"

     

    Har du link til dette? Ser det i allefall ikke i Game Informer artikkelen.

    http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/09/five-facts-about-hawke-in-dragon-age-ii.aspx

     

    Yes, that means that you won't be able to select Hawke's race. However, just because that one aspect of Hawke's backstory is set doesn't mean BioWare is eliminating character creation. You can still choose your class and customize your appearance. When we visited BioWare's studio, we only saw (and heard) the male Hawke in action, but the team promises that players can select either gender for the character.

     

    Syns det står at du kan fortsatt velge klasse/rase, kjønn, på din karakter, men det gjelder kun hawk som skal være en egen fyr.

×
×
  • Opprett ny...