Gå til innhold

bremarv

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bremarv

  1. Det blir vel feil å si at Nacon har sitt på det tørre. Artikkelen det linkes til sier jo bare at Frogwares ikke hadde lov til å fjerne spillet fra butikkene inntil det var fastsatt om Nacon hadde brutt kontrakten eller ikke.

    Quote

    The court has said the contract must be continued until a decision has been made on whether Nacon breached its agreement, as Frogwares alleges.

     

  2. Det der tror du ikke selv engang, så ikke prøv deg. Produsentene er nødt til å bruke steam, fordi det er der kundene er. Hvis de ikke bruker steam selger de mye mindre, men bruker de steam kan de ikke bruke origin, uplay osv, eller rett og slett droppe hele greia. Enten bruker de steam, ellers selger de mindre pga mindre kunder. Det er er faktisk så enkelt. De kan selge i butikk om de vil, og de kan selge gjennom andre online-tjenester som gamersgate om de vil, men de må likevel bruke steam. Og du sitter her og påstår det er deres eget valg? Haha, selv du kan umulig være så lettlurt. Håper jeg da virkelig.

     

    Ja, uten en establert fanbase, vil det være selvmord å ikke ha versjon tilgjengelig på steam. Men det er utgiverens (utviklerne har nok lite å si i denne saken) som selv bestemmer at steam kreves for å kjøre. Det er fullt mulig å gi ut en en versjon som krever steam og en annen, hos en annen butikk, som ikke krever steam eller å gi ut en versjon som kun krever steam for å laste ned

     

    Det beste eksempelet her er Crusader Kings 2. Hvis du kjøper gjennom steam, trenger du kun steam når du laster ned spillet, patcher eller dlcer og kan ellers kjøres uten. Du kan også kjøpe via GamersGate. Da kreves ikke steam og dlc kjøpes gjennom in-game butikk.

  3. Er det noen som kan forklare meg litt mer om hvordan det er meningen at quest systemet skal fungere?

     

    Du har hele tiden plass til 6 quest, 1 story, 1 dungeon, 1 main og 3 side quests.

     

    Story questen er den blå og du kommer til å beholde første en god stund.

     

    Dungeons er lilla. Det er 1 i kingsmouth town (Dead in the Water, aka Polaris). Du har også Inferno når du kommer til neste område.

     

    Side quests finner du liggende rundt.

     

    Main quests får du fra npc'er og fins i, såvidt jeg vet, tre varianter: Action, Sabotage og Investigation. Action er standard mmo quests og, Sabotage er sniking. Investigation går ut på å løse gåter og puzzles og krever ofte at du søker opp informasjon på f.eks. google

    • Liker 4
  4. Finnes det huler eller noe lignende som er tilgjengelige for grupper? Det kunne jo vært morsomt. Jeg spilte kun til noe og 20 ved launch og gjorde svært lite group content.

     

    ja. tror den første er The Great Barrow litt etter lvl 20. virka ikke som det var så veldig mange, men jeg kom aldri til max lvl og spillte bare rundt launch.

  5. Til tross for min entusiasme i posten over, er jeg en smule nedfor.

     

    Jeg får ingen lyd i Minecraft.

    Har ikke kjøpt spillet, men spiller på alpha'en. Bruker Windows og har den nyeste Java oppdateringen. Lyden er slått på in-game.

     

    Noen som vet hva som kan være galt, evt. hva jeg kan gjøre ?

     

    På forhånd takk!

     

    Det er noe krøll med serveren. Står på minecraft.net at nye spillere ikke vil kunne få lastet ned lydene i helgen. Blir visstnok fikset til uken. :)

     

     

    Takk!

     

    eller så kan du ogsa laste ned lyden. den har blitt lastet opp på http://dl.dropbox.com/u/3421907/resources.rar og [url=]http://dl.dropbox.com/u/10687888/resources.rar[/url]. merk at det er andre spillere som har lastet opp disse, så det er litt i gråsonen.

     

    Burde kansje ha skrevet i første posten at spillet fungerer fint i linux også?

     

    Har bare spillt i dag, men arbeider nå med å lage en lang unnerjordisk elv med plass til å gå på begge sider. har endt opp med endel fossefall og holder på å linke elv nr 2 inn på den første.

  6. Elsker hvordan de forskjellige dvergene har vidt forskjellig personlighet. En av dvergene mine har okkupert en seng i sykehuset i flere måneder fordi han skadet huden på den ene fingeren. En annen hadde bruket beine i venstre overarm og så fort legene hadde bandasjert og spjelket armen gikk han tilbake til trening. Siden han hadde problemer med å holde ting med venstrearmen tokk han likesågodt å brukte både skjold og stridshammer i høyre hånd.

  7. spiller det naa og da. Er et fryktelig gennialt spill.

     

    Spiller selv med ascii grafikk. Syntes i begynnelsen det var litt irriterende at de markerte grass go bakke osv. med tegn, men har vendt meg til det naa og synes det egentlig er ganske greit.

     

    Er paa den andre festningen min. I den foerste doede dvergene av sult siden jeg feilberegna kraftig hvor lang tid jeg ville bruke paa aa komme igang med aa dyrke mat. det hjalp ikke at jeg flere ganger sendte dvergene mine ut paa smaa flyveturer ved aa ikke forstaa hvordan channeling fungerte med flere etasjer.

     

    Andre festningen bestemmte jeg meg for aa droppe alle oeksene, siden jeg var i et fredelig omraadet.

    Pop quiz: hva annet bruker man oekser til en aa dreppe?

    Svar: hoegge traer <_<

     

    med andre ord, ikke veldig gjennomtenkt. heldigvis hadde foerste pulja med immigranter med seg en oeks eller to. Trodde ogsaa at dvergene tokk ut froene av soppen naar de lagde mat eller oel med dem, men det gjoerde de vist ikke. fant det ut naar jeg hadde 2 sopper igjen, heldigvis.

  8. i gnu/linux markerer man ikke executables med .exe, men ved aa sette executable flagget for eier/gruppe/all. dette kan gjoeres ved "chmod +x filnavn" og du kan sjekke flaggene ved "ls -l" . skal vaere mulig aa sette det ved hoeyre klikk og noe i gnome, men lenge siden jeg har brukt det.

     

    Men det du antagelig oensker aa gjoere er aa kjoere den fila gjennom wine siden det er et windows programm. tror det gjoeres ved "wine path/to/exe", men hvis du leser en wine tutoral burde den forklare det.

×
×
  • Opprett ny...