Gå til innhold

Kampspurv

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kampspurv

  1. Hei :)

    Jeg lurer på om det finnes et program som gjør det mulig å lage sine egne enheter helt fra bunnen av og deretter importere enheten til starCraft II editor.

    Husker jeg så linken til et program for lenge siden, kort tid etter utgivelsen av spillet. I mellomtiden har moddingen klart å eksplodere, og jeg kan dermed ikke noen link til et slikt program. Jeg er ikke ute etter en guide for å endre på eksisterende enheter i starcraft II editor. Dersom noen vet om et slikt program jeg snakker om, er det fint hvis dere kan poste navnet og eventuelt en link nedenfor

    Takk på forhånd :)

  2. Jeg kan anbefale Saitek Eclipse II på det varmeste:

     

    i_149571.800x500.jpg

     

    Hvor du får tak i det derimot, det aner jeg ikke.

     

    Har du peiling på hvor man kan få tak i det. På komplett har de det ikke, og på amazon er de utsolgt (også det nye fra 2008)

     

    Jeg kan anbefale Saitek Eclipse II på det varmeste:

     

    i_149571.800x500.jpg

     

    Hvor du får tak i det derimot, det aner jeg ikke.

     

    Har du peiling på hvor man kan få tak i det. På komplett har de det ikke, og på amazon er de utsolgt (også det nye fra 2008)

    Ops beklager . Så ikke det siste du skrev. Noen andre som har peiling?

  3. Hei

     

    Jeg har i det siste kikket rundt på nettet etter et nytt spilltastatur. Problemet er bare at jeg er rimelig kresen: jeg vil ikke ha et tastatur i typisk hardplast. En venn av meg har Logitech g15 (eller noe sånt), og jeg må si at jeg IKKE likte det tastaturet. Jeg er mer ute etter et godt og behagelig tastatur med myke taster som heller ikke er for høye, slik at det ikke skal mye til å trykke ned tasten. Dessuten trenger jeg også baklys. Jeg eier en av de forholdsvis nye HP-mini-pcene, og jeg må si at hvis man ser bort ifra størrelsen på tastene, så er dette i mine øyene et superbehagelig tastatur. Dette tastaturet likner også litt på apples. Er det noen som vet om et bra tastatur med disse spesifikkasjonene?

     

    Ps: for min del er det ikke nødvendig med en haug ekstraknapper, og det er hyggelig hvis prisen er under 1000 kr.

  4. jeg skjønner virkelig ikke hvorfor alle er så negative. Selvfølgelig er Tiberian Sun bedre enn Tiberian Twilight, men ærlig talt, fireren var jo ikke SÅ darlig. Jeg spiller den innimellom, fordi jeg synes det er morsomt med litt hjernedød avkopling fra en ellers stressende hverdag. Jeg trodde gaming for folk flest var et tidsfordriv, ikke en søken etter kulturell vekkelse.

×
×
  • Opprett ny...