Gå til innhold

Neutrinocore

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neutrinocore

  1. Positivt at det tydeligvis går bra med salget til Mario Kart. Absolutt det Nintendo trenger for WiiU! Blir spennende å se hvor mye det ender opp med å selge. Blir nok ingen ny runde med Mario Kart Wii, men kan jo håpe på noen millioner kopier blir solgt.

     

    Gleder meg enormt til jeg selv kan få satt meg ned med det :) Må bare komme seg gjennom den siste eksamenen først...

  2. Det er ingen GC på Wii, du har heilt rett i at N64 er den nyaste konsollen tilgjengelig.

     

    Det er forøvrig rykta at GC Virtual Console blir annonsert på E3 etter at eit dokument som viser Nintendo sine planer blei lekka, sjå her:

     

    E3LINEUP.jpg

    Hmm det e3 dokumentet hadde jeg ikke fått med meg. Kan jo bli et bra e3 hvis mye av det stemmer, selv om mye der er ting vi vel allerede "vet" vil dukke opp. Et nytt Star Fox hadde vært awesome, lenge siden det kom noe nytt fra den fronten :)

  3. Sant nok, absolutt ingen garanti for at de vi gjøre det, men alltids lov å håpe :) Når det er sagt så kan man vel være litt skeptisk til om det kommer GC spill på VC når Nintendo, som du sier fortsatt ikke har gitt ut noen GC spill til WiiU. Kan jo håpe på noen overraskelser på e3 ;)

     

    Hvilke GC spill er egentlig på Wii? Så vidt jeg vet er det vel kun opp til N64 som er på VC.

  4. Kan ikke si Ganondorf vil være et stort savn. Synes han er for lik Captain Falcon, bare i en tregere drakt. Captain Falcon derimot vil være et savn hvis han ikke er å se i neste Super Smash. Nå er det vel enda muligheter for at begge to kan dukke opp etterhvert :)

  5. Jeg antar Nintendo klemmer til slik de gjorde da 3DS slet med dårlige salgstall og spilltørke. Det problemet Nintendo nok nå står overfor er at det er mye mer ressurskrevende og lage spill i HD til Wii U enn det er å lage spill til 3DS. Følgelig tar det mye lenger tid. Tid som Nintendo ikke har.

    Absolutt klar over at Nintendo trenger tid på å lage gode spill, og at de ikke har kapasitet til å stå for jevn tilstrømning av spill til Wii-U. Forhåpentligvis vil de merke den boosten 3DS gjorde, men selv med Super Mario 3D-world har de ikke fått dette til. Som andre har skrevet trengs det nok absolutt et priskutt, dette vil nok også hjelpe på.

     

    Dessverre ser det ikke ut til at Nintendo vil få så mye hjelp fra tredjpart til å komme med virkelig gode spill til Wii-U. Når Nintendo heller ikke alene klarer å komme med spill som selger konsoller, blir det fort vanskelig å nå frem til mange.

  6. Må si det har vært mange Nintendonyheter den siste tiden, selv om ikke det har vært den helt store wow-effekten som Nintendo absolutt trenger.

     

    Er jo absolutt spennende å se hva som vil lure seg bak spillene de har planer om å lansere til mobiler og nettbrett. Hvis de får til å lage spill som er spennende nok til at folk vil kjøpe konsollene deres for å spille dette mer, er det absolutt positivt for dem. Problemet er at jeg virkelig ikke ser hva som skal være den wow-faktoren som utløser dette. Klart, deres nye casual konsoll kan hjelpe på dette om den blir billig. Blir denne konsollen billig kan den appellere til de spillerne de fikk med seg på Wii bølgen. Dette kan gjøre Nintendo nok en gang interessante for de mange millionene.

     

    Dessverre for min egen del og de fleste andre inne på forumet her er det ikke dette vi vil ha. Skulle virkelig ønske det hadde kommet flere gode og eksklusive spill til Wii-U og 3DS de neste månedene. Per dags dato er det kun Mario Kart og Donkey KIong Country Tropical Freeze, som er interessant de neste månedene for min del. Dette vil jeg si er alt for lite. Har gått mer over til PC den siste tiden pga denne spilltørken til Nintendo. Dette har ført til at det godt kan bli en stund før jeg faktisk skaffer meg både Mario Kart og DK, ettersom PC fyller nok av min tid.

     

    Så langt har jeg kun tre spill til Wii-U, hvorav Zelda WW er en remake. For min del er det denne spilltørken og mangel på originalitet som har gjort at jeg fort har droppet å kjøpe flere spill til Wii-U. Dette er helt sikkert situasjonen for andre spillere enn meg og, og dette er en ond sirkel Nintendo må prøve å komme seg ut av. De må se å få skaffet virkelig gode must-have eksklusive for at Wii-U i det hele tatt skal selge. Hjelper ikke å ha spill som bl.a. Watch Dogs, selv om det ser ut til å bli et utrolig godt spill, vil jo det sannsynligvis ende opp med å selge stort på de andre konsollene.Slik det ser ut nå, så skal Nintendo være glade om de kommer seg opp til GC nivå.

     

    Nintendo har også en gullgruve med gamle spill, som hadde vært fantastisk om de kunne fått ut på VC. Dette vil nok ikke redde konsollen, men kan kanskje gi litt ekstra boost i spilletid på Wii-Uen for mange og dermed gi en liten "gnist" til konsollen.

     

    Dette har blitt et litt langt innlegg merker jeg, men har litt frustrasjon over Nintendo som måtte ut nå. Savner den gløden og magien jeg har fått fra mange av de andre konsollene deres, og håper virkelig jeg etterhvert kan få den tilbake til Wii-U også. Ser virkelig frem til Xenoblade-X og Super Smash, så håper de blir utrolig gode. Litt hyppigere release av gode spill og et par virkelig gode must-have spill vil, forhåpentligvis, gi konsollen litt tilfredsstillende salgstall :)

    • Liker 2
  7. Topp episode! Enig med mange av synspunktene deres. Har aldri tenkt over gamle typer spillmekanikker, men er absolutt noe som gjør et spill retro. Grafikk synes jeg også er med på å gjøre spill retro, kan du se pikslene og polygonene i spillet er det definitivt retro ;)

     

    Personlig synes jeg at spill som er to generasjoner gamle er retro. Konsollene hadde jo ingen eller begrensede online-muligheter. Var noe eget med å dra hjem til hverandre for å spille mulitplayer. Når jeg drar til folk i dag for å game, går det nesten utelukkende i Nintendo, da spill der ofte ikke har online-muligheter på multiplayeren eller det har elendig online (Smash bros.)

     

    Føler at det som gjør spill retro til grads kommer av hvilke subjektive oppfatninger man har av spill fra den tiden. Jeg føler personlig at når jeg rigger opp Gamecuben så setter jeg meg ned med spill som er gamle og da retro.

     

    Btw, hvilke(t) spill er musikken fra dagens episode fra? Hørtes ut som om noe var fra Chrono Trigger, kan det stemme?

  8. Super Mario 64 gir utrolig mange gode og frustrerende minner! Første spillet jeg kan huske at jeg spilte og var starten på en god gamingkarriere. Brukte vel tre år på å fullføre det, hvor det å få 100 mynter i lethal lava land og rainbow ride var sykt pain. Husker det var mye diskusjon i vennegjengen hvordan man skulle få tak i noen av de hemmelige stjernene.

     

    Har spilt dette spillet for mange ganger, bl.a. spilte jeg det på telefonen i fjor. Var insane vanskelig å styret alt på en touchskjerm ,men klarte å samle alle 120 stjernene til slutt! :D

    • Liker 1
  9. Har bedt om begrunnelse på min eksamen i matte 2, og fikk beskjed om at sensor ville gi den personlig. Har ikke mulighet til å møte han før 13. august.

     

    Hvordan fungerer da de tre ukene fra begrunnelsen til du senest kan klage? Vil de tre ukene gå fra det tidspunktet jeg fikk vite at sensor ville gi begrunnelsen personlig, eller fra det tidspunktet (13. august) jeg faktisk får høre begrunnelsen på karakteren?

     

    Greit å vite i tilfelle jeg vil sende inn en klage :)

  10. Har bodd på Falkenborg ett år nå, og skal bo der ett år til. Føler egentlig ikke at standarden er så aller verst. Nå har jeg vært heldig og fått en av de større hyblene, hvor denne også er i god stand i forhold til andre hybler. Den er på 105 kvadrat, kontra de fleste andre på 75 kvadrat.

     

    De fikk nye eiere i fjor, som har pusset opp noen bad. Hvordan alle badene er skal jeg ikke si noe om, men de har pusset opp de verste badene, så vil tro at de hyblene som ikke er pusset opp er i helt ok stand.

     

    Synes at rommet du får leie har relativt god plass, kjenner flere som har hatt betydelig mindre rom og betalt adskillig mer. Stua og kjøkkenet er ganske små når man tenker på at det skal bo fire persjoner der, men med gode roommates løser det seg ganske bra ;)

     

    Forsvarer prisen standarden? Nei, sannsynligvis ikke, men nå som folk får vite hvor de kommer inn, vil boligmarkedet være presset og prisene skyte til værs. Vil derfor si at akkurat nå vil Falkenborg være et trygt alternativ og prisen er helt ok etter min oppfatning, klart du kan være heldig å komme over noe bra og billig som ligger nærme skolen. Prisen på strøm vil være på 275 kr i måneden.

     

    Beliggenheten i forhold til skolen, er et lite stykke unna, men du klarer deg fint med sykkel på våren og høsten. Om vinteren er du avhengig av buss, går en buss direkte til Moholt rett ved så er ingen problem :) Går også mange busser inn til sentrum, men er overkommelig gåavstand fra f.eks. samfundet hvis du er litt sprek ;)

     

    Det som er fint med Falkenborg er at du har mange matbutikker rundt deg, og du har også sirkus shopping som nabo. Så du har alt du trenger av butikker en liten gåtur unna. Liker du å trene har du mulighet til å kunne bruke treningsrommet der, selv om det kan være litt stusslig for mange. Du har da SiT treningssenter på portalen 10min med sykkel unna. I tillegg er det nærme til Ladestien, som er et ypperlig sted å jogge :)

     

    Håper du har fått litt svar nå, og skulle du lure på mer er det bare å spørre :)

  11. Til fysmatere (evt. andre som har peiling): Jeg har sett på timeplanen til emnet TFY4145 Mekanisk fysikk (1. semester), og ser at det hver uke er 4 laboratorieøvelser à 5 timer. Deles man da inn i grupper og møter en av dagene, eller er det virkelig 20 timer laboratorieøvelse i uka?

     

    Er kun en lab i uka du skal møte på. I mek.fys er det og kun seks labber, så det blir ikke lab hver uke.

     

    Du vil være på gruppe med en annen, men du velger selv hvem det skal være.

    • Liker 2
  12. Har bestilt en del spill fra coolshop tidligere, og aldri hatt noe problemer fra de. Spillene har alltid kommet i posten etter 2-3 dager

     

    Det at varen nå er utsolgt, betyr nok bare at du har kjøpt en av de siste konsollene som var igjen. Har selv opplevd dette, og har heller ikke da vært noen problemer.

    • Liker 1
  13. Eier ikke en Wii U selv enda, men vil være ganske sikker på at du kan kjøpe en del spill fra NES, SNES, N64 og fra andre konsoller også på e-shopen der. Du kan ihvertfall det på Wii-en. Av utstyr du trenger for å spille de eldre spillene, trenger du wii-kontroller pluss nunchuck, ellers vil jeg anbefale deg å kjøpe en wii classic controller pro også. Den er mye bedre å spille SNES og N64 spill med etter min mening. Tror ikke wii u pro controller vil være kompitabelt (bør bekreftes av noen som eier konsollen).

     

    Ellers vil jeg absolutt anbefale deg å kjøpe metroid prime trilogy. Dette var mitt første møte med metroid, og jeg må si at jeg elsker det :w00t: De har også spillet inne på coolshop.com :)https://www.coolshop...ors_edition_wii

  14. Kjøpte Samsung ATIV smart PC til moren min til jul. Etter litt tid med den, ble vi ganske misfornøyde med den, og tenker derfor på å bytte. Jeg har sett litt rundt for henne, og tenkt litt på Samsung Galaxy Note og Asus Transformer Pad Infinity TF700T. Det jeg da lurer på, er hva slags oppfatninger og inntrykk folk har av disse. De er ganske jevngode så vidt jeg kan se, så vil gjerne ha noen tips.

     

    Nettbrettet skal primært brukes til jobb/skole, surfing, se video og spilling.

  15. Jeg ville ha tatt ex.Phil nå, hvis du har planer om å gå på universitet senere. Det er et fag som man fint kan klare på egenhånd, og du kan da heller velge relevante fag for din utdanning. Ex.fac derimot, kan som noen over har skrevet, være litt verre, ettersom det ofte er mer relevant for selve utdanningen. Enkelte utdanninger har så og si ikke Ex.fac i det hele tatt. Jeg går fysikk og matematikk på NTNU, hvor Ex.fac bare er i form av frivillige motivasjonsforedrag i fysikk.

  16. Du har ingenting å engste deg for ;) Det du vil ha mye av er titrering (syre-base titrering, redokstitrering og fellingstitrering). Det brukes ikke veldig farlige stoffer mener jeg å huske, noe av det værre var vel saltsyre, men den er så vannet ut at det ikke er store farer der heller :!: Ellers blir det gjort mange forsøk rundt organisk kjemi, husker ikke helt hvilke, men ingen store farer der heller. Hvis du er glad i kjemi vil jeg anbefale deg å ta kjemi 2, er ikke de store risikoene i det faget. I tillegg er, som sagt, de fleste stoffene du bruker på skolelaboratoriet vannet ut.

×
×
  • Opprett ny...