Gå til innhold

_ZeTh_

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _ZeTh_

  1. Gamecube 4-ever! Gikk så og si nettopp til innkjøp av den, og det var verdt hver eneste krone. Jeg begynnte å bli lei av alle spillene med "store, episke og alvorlige" historier som skal være så seriøse, så da så jeg Gamecuben som et lys i mørket med koselige spill man kan virkelig kose seg med... Pikmin, zelda, paper mario +++ Det er koslige spill det, får ikke tak i lignende på pc'en.

     

    Merk: Jeg er ikke en konsoll fan, har vært trofast til pc'en i alle år ,untatt i et par måneder for 2 år siden da jeg fikk en Xbox for å spille Halo, den er solgt nå. Og Gamecuben er den eneste konsollen som kan tilby en nogenlunde annerledes spilleopplevelse en pc, xbox, ps2.

  2. Jeg vil anbefale Homeworld 1 eller 2, helst toern siden de har utviklet et par ting som funker bedre en i ener'n og grafikken er bedre. Mer trollbindende spill skal man lete lenge etter!

     

    Det er strategi, men det blir ikke det samme som Command & Conquer / Warcraft++ siden det forgår i rommet... Du burde teste det ut!

     

    Vet ikke om det finnes en demo til det, men det er bare å sjekke hos 3dgamers.com

  3. [iC,23/03/2005 : 01:11]
    Utgangspunktet frå filmen er bra, men nå har ikkje EA rykte på seg for å lage klassikere.

    Medal Of Honor (fra nr.1 til Allied Assault)

    Battlefield 1942

    The Sims

    Need For Speed Underground

    Burnout 3

    LOTR: Kampen Om Midgard

     

    Nå er det ikke slik at jeg er fan av alle disse titlene, men når man sier at disse spillene (m.m.) ikke er gode, og at i det minste noen av dem ikke er klassikere (BF1942, Sims), det blir ganske så feil.

    Gratulerer. Ingen av de spillene er klassikere. Det du har nevnt er på en annen side main-stream titler som har solgt svært så godt, men som på ingen måte er klassikere for det.

    Foruten er kun to av spillene du nevner lagd av EA.

    Dessuten er det også viktig å ta med at "Medal Of Honor Nr.1" = Allied Assault, med mindre du tenker på PlayStation spillene.

    Hva mener du med mainstream titler ? Å lage ett spill som appelerer til mange er veldig vanskelig og Battlefield 1942 , The Sims, NFSU, Burnout 3 og ikke minst BFME har satt dype spor innen spillverdenen.

     

    Battlefield 1942 for å videreføre Codename Eagle prinsippet med masse kjøretøy i en stor verden. NFSU for å gi oss gatebil og styling hysteriet tilbake og burnout 3 for å gi oss ett adreanlinrush vi ikke har kjent siden Wipeout serien.

    BFME er ett revolusjonerende RTS spill og helt klart den beste av de.

     

    Så vet ikke hva du definerer som klassiker men de ovenfor er ekstremt gode titler og EA skal ha all kreditt for det.

     

    Det jeg regner som klassikere er Quake og Doom . Hele 2 spill det !

    Hvordan kan du si at BFME har satt dype spor i spillverdenen? Det spillet var jo helt forferdelig, man kunne jo ikke engang velge hvor man skulle bygge bygningene selv! For meg så er det et steg tilbake i RTS genren, hele spillet var et stort steg tilbake i evolusjonen av rts spill!

  4. Jeg fortsatt mitt 9800pro og jeg har ikke tenkt å bytte det ut før en stund til. Kjører både Doom 3 og Half Life 2 uten problemer i 1024x768, så det er liten vits i å bytte...

     

    Den eneste fordelen ved å kjøpe de nye kortene fra Nvidia er at man får Shader Model 3.0...

  5. Bodø er en ganske stygg by,

    og det er ikke valnesfjord?

    ehm, valnesfjord er ikke en by, det er ei bygd... Valnesfjord er kanskje ikke den peneste bygda Norge har å tilby, men noe fin natur er det. Om det er Fauske du egentlig mener, så forstår vel du ut ifra den forrige posten min hva jeg mener om den plassen.

     

    Til sist: Kom ikke her å kalle Bodø en fin by, hva er det som er fint? Glasshuset er ok, men det bare pga at man har bygd et svært hus slik at folk slipper å se den fæle byen og ikke minst slippe unna den EKSTREME lukta!

  6. Skal hjelpe en kompis med å sette sammen noen nye deler for han. Budsjettet ligger på ca 3500,- med frakt. Han trenger et nytt kabinett, strømforsyning, cpu, ram og hovedkort. Har kommet fram til disse delene etter å ha gjort litt research:

     

    Chenbro Gaming Bomb /m 350w PSU

     

    AMD Athlon 64 3000+

     

    Asus K8N Hovedkort

     

    Corsair Value S PC3200 512mb

     

    Ser dette bra ut eller? Noe som burde forandres? Bare kom med kommentarer og forslag...

  7. Tror at bensinfilteret ble skiftet for ikke lenge siden. Hehe, brekket er nok nede... Svi likten kommer på en måte fra hele bilen, merker den ikke når jeg kjører, men når jeg stopper opp kommer den. Det er ikke noe forskjell om jeg er lett på gassen, men merkelig nok så fungerer den fint når jeg kjører sakte (da er den vel i 1. giret), er vel forsiktig på gassen da. Bilen min er litt omvendt, den er verre når den er varm, hvis jeg starter bilen uten motorvarmer og det er kaldt ute så starter den med en gang, men hvis jeg har brukt motorvarmeren blir den treg å starte :/.

     

    Når jeg tenker på det så skjer ikke problemet med motoren før at jeg har kjørt et stykke, ca. 2-5min...

     

    Vel, vel jeg var med bilen på verksted i dag, får håpe de skjønner noe, men jeg sa til de at de får ikke ordne på noe før de gir beskjed til meg. Kanskje jeg kan fikse det selv, billig. Men kom gjerne med tips om hva det kan være, stoler ikke helt på bilverksteder, har nok sett for mye på tv2 hjelper deg :)

  8. Motoren trekker ikke ordentlig, når jeg begynner å kjøre så går alt greit, men etter en stund så gasser bilen ned selv om jeg har inne gasspedalen. Hvis jeg fortsetter å holde inn gassen så girer den ned og gasser opp, sånn går det fram og tilbake... Bilen er fra 1985 så det er nok en forgasserbil (har personlig ikke peil.). Det virker ikke som om bilen kveles, den går helt fint på tomgangen, på det laveste giret og når jeg ikke trykker inn gasspedalen. Kanskje verdt å nevne at jeg var å prøvekjørte den istad og da la jeg merke til at det lukta svidd. Håper ikke at det er automatgir kassa som er ødelagt! den er visst dyr har jeg hørt...

  9. Har en Ford Sierra 2.0 (85 modell) med automatgir, den er kjørt ca 170000km.

     

    Jeg kan svært lite om bil så forklaringen blir litt dårlig :blush:

     

    I det siste har jeg hatt problemer under kjøring, det som skjer er at den nekter å akselerere. når jeg trykker inn gassen så begynner den å kjøre, men når jeg kommer opp i litt fart så "dør den liksom, den stopper ikke, den bare vil ikke gasse opp, men etterhvert så girer den ned og kjører på slik at jeg kommer opp i fart. Eller, enkelt sagt så oppfører den seg som om det skulle være mye kondens i bensin. Jeg har prøvd å fylle på med kondensfjerner, hadde tre flasker i men det hjalp ikke. Burde jeg ha mer i? eller kan det være noe annet?

  10. Jeg holder en knapp på City Of Heros.

    CoH?! Neppe.

    World of Warcraft derimot... Det spillet sitter nok flere hundretusen mennesker og spiller om ti år også ;)

    Ja og om et halvt år sitter flere millioner og spiller WoW(mitt tips er 20 mill. spillere på verdensbasis innen 1 år), så jeg er ganske sikker på at det blir den største klassikeren som har kommet/kommer ut i disse dager.

     

    Bare på beta-testen for USA var det 500.000 spillere.

     

    Mener også at Far Cry er en udødelig klassiker.

     

    Kanskje også GTR som kommer på nyåret. Dette blir en grensesprengende racing-simulator.

    Kremt! Farcry er langt fra en klassiker! Det er det mest oppskrytte spillet i 2004 (sammen med doom 3, som egentlig ikke er så oppskrytt lenger. Hvordan i all verden kunne PCGamer kalle det en "instant classic", argh hater betalte magasiner!). Jeg skal være enig i at de første levelene var ganske underholdende, men etter at de monstrene kom inn i bilde ble det dårlig. Det fantes ikke karakteroppbyggning eller historie for den del! Min anbefaling til de som ikke har spillt det enda må være at de må kunn spille helt til monstrene kommer, etter det skal dere bare slette det!

     

    Half Life 2, der har vi en virkelig klassiker med et helt fantastisk persongalleri, oppbyggning, historie (Her er det mange spørmål som må bli besvart av Valve, men en 3'er kommer vel 100% sikkert) og ikke minst gameplay...

     

    Hvis jeg "tør" å spå framtiden så har jeg en sterk tro på at Stalker vil bli en instant klassiker...

  11. Er enig at spill som Max payne og Call of Duty ville blitt kjedelig om de hadde dratt det lengre ut. De har masse action uten mye repitisjon, satt bestandig å gledet meg til det neste store slaget i Call of Duty (dette er virkelig et intenst spill, synes at utvidelsespakken var enda bedre en originalen. Ulempen med spillet er at replay valuen er lik null). Max Payne 2 var ikke så veldig variert, ble faktisk litt kjedelig i lengden for meg. Det som hold spillet instalert på min pc var den spillmodusen der man bare sloss mot andre for å få mer tid (husker ikke navnet).

     

    Mange store RPG utviklere mener jeg burde lære litt av disse spillene, i mange slike spill er alt urovekkende repeterende, aldri en følelse av framgang og historien blir litt tam etterhvert... Morrowind og Newerwinter Nights synes jeg er gode eksempler her, Morrowind er et av de minst spillbare spillene jeg har vært borti IMO. Den eneste RPG'en jeg mener har klart å holde tempoet og være variert er KOTOR, her har man en interisang historie med flere plott tvister og en spennende avsluttning, varierte områder (fra Romstasjoner, grotter, ørken og undersjøiske baser). Det tar minst 40 timer og spille ut også, men det føles som 10 :).

     

    Er enig i det folk sier om spill som Star Wars: Battlefront og Battlefield....

×
×
  • Opprett ny...