Gå til innhold

trooperking

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trooperking

  1. Ja den har en kjappere SSD enn Xbox Series X som i teorien vil si den er er bedre, men i praksis er dette veldig annerledes. Første og største problem med de hastighetene han oppga er varme, å kjøre 5,5 Gbps (raw) og mellom 8-9 Gbps komprimert i mer enn noen sekunder skjer bare ikke med mindre man vil starte en brann eller ødelegge SSDen. Det er en grunn til at han ikke sa noe om hvor lenge den klarer å holde den hastigheten eller holdbarheten for SSDen i seg selv. Om ikke temp skulle være et problem så er det alle andre bottlenecks i systemet og fakto her er at cpuen vil ikke holde tritt med så mye info på engang. Så er det bare generel gaming praksis hvor dette kommer til å ha minimal inpact på hastighet hvor ting loader inn. Linus fra Linus Tech Tips har allerede testet dette:

    (Spoiler alle gjetter feil på hva som er kjappest)

    Så med mindre spillutviklere har over natten endret måten spill blir designet og utnytter et system på så vil dette ha lite å si.

    Men vi får vente å se til de gir noen praktiske eksempler (mistenker det blir en stund til) for å se hvordan den holder opp til Xbox som har allerede vist praktiske eksempler på hva den får til med spill som ikke er laget eller optimalisert for den.

    • Liker 1
  2. Må si jeg er direkte fornærmet når jeg så på denne delen av pressekonferansen... De dolker xbox og pc så hardt i ryggen med å si at dette er designet for ps4, når det var på xbox det startet og pc kort etter det. Playstation fikk ikke spille det første spillet før i 2012. Og i tillegg skryter de av den nye playstation for at den kommer så fort og at den har HDR støtte... ja for det har liksom ikke allerede xbox one s? han snakker jo som om den ikke eksisterer. Og jeg begynner å lukte en svak pc port her, og hvis det er tilfellet blir jeg oppriktig forbanna, for det er ingenting som kan vise grafikken i et spill som bruker frostbite bedre enn på pc! Og hvis man da har en ræva port som throtler hva pcen kan vise frem og hvordan set-up for tastatur og mus skal være så har man ødlagt spillet.

     

    her er No Man's Sky et prakt eksemplar på ræva port. Måten du styerer deg rundt i menyene og trykker på ting gir ikke mening på pc..

     

     

    Kjøpt og betalt så det holder... pc gjorde bioware hva de har blitt, de burde ikke glemme det!

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...